Dodaj do ulubionych

perfumy dzialajace na facetow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:11
wiem,ze ten watek pojawia sie co jakis czas ale moze sa jakies nowosci ktore
sprawiaja ze nie mozecie opedzic sie od mezczyzn?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:22
      deep red
      • Gość: pipi Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.artnet.com.pl 29.04.05, 15:23
        gucci envy ME, i moschino Ilove love...działa...
        a na wieczór YSL Nu
      • misqa Re: perfumy dzialajace na facetow 29.04.05, 16:14
        mmm..deep red...oj ten to działa :)
        angel - thierry mugler'a
        lolita lempicka
        addist - dior'a
        organza
      • Gość: kamka Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 29.04.05, 21:37
        deep red ?nie znam ! to jest cala nazwa ?a zaden facet sie nie oprze coco
        mademoiselle chanel-piekny gorąco polecam
    • Gość: hasina Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:26
      hm, wiecie co? nie wiem, czy to jakas urban legend, ale slyszalam pare razy, ze
      na facetow genialnie dziala, jesli sie za uchem wyperfumujesz leciutko... wlasna
      wydzielina z pochwy. na perfumy, albo zamiast. i podobno francuzki tak robia.
      • mgielka83 Re: perfumy dzialajace na facetow 29.04.05, 20:38
        hmmmm.... ciekawe:)
        • Gość: kkkkk4 Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:40
          Ochydne i niesmaczne. A moze jeszcze po kilkudniowej abstynencji od mydła?
      • fruwam Re: perfumy dzialajace na facetow 02.05.05, 11:06
        haha Francuzki tak nie robia
    • Gość: Sandra Re: perfumy dzialajace na facetow IP: 80.51.249.* 29.04.05, 20:44
      Z mojego doswiadczenia wynika, ze jak sie trafia na "tego" faceta to jego
      wciaga i niesamowicie intryguje "naturalny" zapach kobiety...ja osobiscie jak
      np wacham swoja dlon nic nie czuje...moj Maz natomiast twierdzi ze moja skora
      niesamowicie pachnie...ma niepowtarzalny zapach, aromat...
      i cos w tym jest, bo jak sobie "niucham" czasami jego szyjke to tez czuje
      piekny zapach...bardzo subtelny...niepowtarzalny...

Pozdr.
      Sandra

GG: 19735
      sandra@namyslow.com
      www.harmonny.pl
      • mgielka83 Re: perfumy dzialajace na facetow 29.04.05, 20:49
        to się zgadza:) i nie ma nic wspólnego z niemyciem:)
        miałam faceta, którego zapach był niesamowity- w jednej chwili mnie odrzucał, w
        następnej biegłam do niego jak uzależniona...
        Uwielbiałam też mieć na skórze zostawiony po nocy jego delikatny zapach..
        siedziałam na zajęciach i wdychałam, i miałam swiadomość że czuję go tylko ja:)
        ale to mimo wszystko nie "ten" facet:(
        • Gość: ola Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:59
          Tak tak wysmarujcie sobie skórę niemytą cipką to na pewno będziecie miały wielu
          wielbicieli. A jakbyście jeszce mogły zasugerować czy ma to być wydzielina
          śluzu płodnego czy moze krwii menstruacyjnej to byłabym wdzięczna. Znam takie
          panie co przyciagają facetów- stoją w zakazanych w bramach i chleją wino. Fakt,
          że nie mają połowy uzębienia ale jakie powodzenieee. Zastanawiałam sie co jest
          przyczyną popularnosci kobiet cuchnących sikami, brudnymi majtkami, potem i
          nieświeżym oddechem i dzięki wam już wiem ;)))
          Ten naturalny zapach kobiety!!
          • Gość: hasina Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:19
            to co piszesz jest chore i smutne... az tak sie brzydzisz wlasnej kobiecosci?
            kiedy kobieta jest swiezo umyta, jej wydzielina z poczwy ma wlasny, delikatny
            zapach. uwazasz, ze brzydko pachniesz? zal mi cie.
          • aremo Re: perfumy dzialajace na facetow 30.04.05, 00:42
            To co piszesz jest chore. Nie przeżyjesz pewnie szalonej namiętności. Musisz
            najpierw dorosnąć do akceptacji siebie, własnego zapachu czystego ciała, bo o
            tym była mowa, a Ty nie pojęłaś.
          • Gość: alicja Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:35
            hehehe alesie usmialam ;D
    • Gość: Aga Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:42
      Coco Mademoiselle Chanel, Kenzo l'eaupar, Escape Calvin Klein
      Ale najbardziej intrygujace sa perfumy Angel Thierry Mugler, nie do przebicia
      • Gość: ola Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 07:28
        Po prostu wiem co pachnie a co smierdzi. Wydzieliny ludzkie nie nadaja sie do
        używania jako perfumy - i tojest własąnie chore co piszecie, żeby sie tym
        smarować. A jeszce bardziej chore jest pchanie sobie palców do cipki aby
        zaczerpnąć tej wydzieliny. Jejku zaraz sie zwymiotuję. Po prostu jestem zbyt
        czystą osobą aby chociażby wyobrazać sobie takie rzeczy, że ktoś chodzi
        wymazany śluzem. Jesteście OBLEŚNE!!
        • Gość: ola Do koleżanki hsina vel aremo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 07:31
          A co do szalonej namiętności to mogłabyś mi jej pozazdrościć, bo ta historia
          brzmi jak z filmu, wiec proszę nie pisać mi do czego muszę dorosnąć. Ale mój
          facet pieści piekną, czystą kobietę pachnącą ekskluzywnymi perfumami lub
          zapachem CZYSTEGO ciała a nie lumfrę wysmarowaną śluzem szyjkowym.
          • Gość: kkkmmm Re: Do koleżanki hsina vel aremo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 13:32
            Ale koszmarne jesteście a moze by tak posmarować się kałem??
            • avon_22 Do Ola vel kkkmmm 30.04.05, 14:47
              Ola vel kkkmmm jesteś obrzydliwa !!!
              • charade Re: Do Ola vel kkkmmm 30.04.05, 14:58
                Nie kumam. Dziewczyna podzieliła się zasłyszaną ciekawostką i wywołało to jakąś
                histeryczną dyskusję. Ja pierdzielę, jakie tu delikatne panienki piszą na tym
                forum, ojojoj...

• mgielka83 Re: Do Ola vel kkkmmm 30.04.05, 15:43
                  no nie? :)
                  ginekolog też tam wsadza palec, ojjjj zaraz zwymiotuję!
                  czasem trzeba umieścic tam jakąś kapsułkę czy globulkę, ojjj nie, za żadne
                  skarby, toż to niemoralne i obrzydliwe!
                  seks oralny... wynaturzenie, Sodoma i Gomora:)
                  :))))
                  • Gość: hahahahahahahaha Re: Do Ola vel kkkmmm IP: 82.160.110.* 30.04.05, 16:41
                    hahahahahahahahahaha:-D
                    • Gość: Anna Zapach IP: 157.25.152.* 30.04.05, 16:56
                      A wiecie, że w pochwie i jogurcie są te same bakterie? A tzw. feromony czy
                      substancje zwierzęce w perfumach? Teraz większość to syntetyki, ale działanie
                      jest potwierdzone naukowo.
                      • Gość: aga25 Re: Zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:10
                        macie racje, ola nie zrozumiala...
        • Gość: rzepiszka Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:09
          babo pruderyjna. nigdy w zyciu sie nie masturbowalas??
          • Gość: ola Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:21
            Nie muszę ;)) w przeciwieństwie do ciebie.
            • Gość: Ania Re: perfumy dzialajace na facetow IP: 157.25.152.* 02.05.05, 12:07
              Widać dyskusją na poziomie. Ale chamy jesteście zwypisywaniem komuś od
              masturbowania i widząc wasze "dowcipne" oraz "ąteligętne" odpowiedzi.
              • Gość: ff Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:28
                To poprostu odrażające. Kupiki, cipki, siuśki. A pytanie było o perfumy. Pewie
                wy głupie tearaz sie smarujecie tym co nie trzeba.
                • Gość: kaoa Re: perfumy dzialajace na facetow IP: 80.48.94.* 04.05.05, 18:41
                  ha,ha ktoś "wyciąnął "ten wątek.Intrygujący ale piszcie dalej.......tylko moze
                  wrócimy do tych perfum sztucznych a nie naturalnych?
                  No to co działa na facetów?
            • Gość: spokojna Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.ny325.east.verizon.net 05.05.05, 02:16
              o-to marnie. autoerotyzm to - obok wspolzycia z partnerem- naturalna forma
              odreagowywania potrzeb seksualnych, jesli sie je, oczywiscie, ma. podobno-im
              wyzszy poziom inteligencji, tym czesciej sie autoerotyzm uprawia i stosuje
              wiecej wyrafinowanych technik. a przy okazji- wzrasta poziom samoakceptacji
              ciala i jego fizjologicznych funkcji. widac jednak- nie kazdemu jest dane.
    • Gość: kobea Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.05.05, 18:57
      Zdecydowanie jest to CHANCE CHANEL. Zapach nieziemski, intrygujący, trudny do
      określenia, nie za mocny, nie za delikatny, kobieco kwiatowy, ale w niebanalny
      sposób...Spróbujcie!!!
      • Gość: mik Re: perfumy dzialajace na facetow IP: 80.48.94.* 04.05.05, 19:40
        mniam ,kobiety powinny pachnieć słodko!!!tak żeby chciało się je zjeść!co jest
        słodkie?
        • Gość: Ewu Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:58
          Angel!
          • evana Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 00:00
            Sensi Armani!
    • Gość: niuch niuch Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:23
      Emporio Armani Gold:) I to jak...
    • fugasi Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 10:35
      Ja jestem facetem i wiem co na mnie dziala. W podstawowoce mialem taka
      nauczycielke, nomen omen, biologii. Bardzo ale to bardzo arystokratyczny typ
      urody, szczupla, delikatna blondynka, dosc wyniosla. Podkochiwalem sie w niej i
      nienawidzilem jej nowoposlubionego meza, ze mi ja odebral :
      Pachniala zawsze jakims takim zapachem hmmm, "mydlanym". To byl zapach jakby
      sie wyszorowala dokladnie mydlem ale nie zadnym perfumowanym, owocowym, czy
      lawendowym czy jakimkolwiek innym ale mydlem jaknajbardziej "mydlanym". Ale
      mnie to krecilo !!! Co to moglo byc, dziewczyny ?
      • elve Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 23:30
        obstawiam, że chanel no 5.
    • Gość: basia Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:33
      stawiam na "1881" Cerruti, to taki świeżo-mydlano-pudrowy zapach.
      • fugasi Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 12:40
        Basiu, wzielas pod uwage, ze to bylo dobrych pare lat temu ? Czy ten zapach to
        taki klasyk ?
      • fugasi Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 12:41
        Hmmmm, moze 1881 to data...
        • marla30 Re: perfumy dzialajace na facetow 05.05.05, 18:30
          Fugasi, tak jak opisałeś, to moim zdaniem pachnie Caleche Hermesa. Najczystsze mydło, ale bardzo wysokiej klasy, sama bardzo chętnie czasem używam, choć niezbyt do mnie pasuje. Za to w tym wypadku by nawet pasowało, bo to dla mnie arystokratyczny zapach, czyli tak jak i ta nauczycielka:). Tyle że są trzy rodzaje, woda perfumowana, toaletowa i nowa eau delicate, ja stawiam na toaletową. No i ma już swoje lata.
          • fugasi Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 12:26
            Mmmmm, to radze ci marla, uzywaj ich tylko na wieczor, bardzo pozny wieczor,
            nigdy, jesli masz jeszcze gdzies wyjsc. Ostrzegam wszystkie dziewczyny: jesli
            taka nuta dosiegnie mego nosa w ktorejs z alei, odnajde dame, ktora "go" nosi i
            bede natarczywy ! :)
        • bibi.mal Re: perfumy dzialajace na facetow 06.05.05, 10:07
          a dla mnie jak mydełko pachnie SUN Jil Sander. Uwielbiam go i pamiętam go z
          czasów mojej podstawówki... ;)

A wracając do TEMATU - czytałam gdzieś, że najbardziej erotyczny zapach świata
          (mający najwięcej uważanych za erotyczne komponentów) to Organza... Sama
          używam, ale tylko czasami.

Zgadzam się też co do Coco Mademoisele i Armaniego (Sensi i She)

hm.. okazuje się, że sądząc po mojej toaletce możnaby mnie określić jako cały
          czas działąjącą na facetów...hm..."erotomankę"?? Hihi

Pozdrawiam!!
    • Gość: basia Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:22
      tak, wzięłam pod uwagę to , że było to na pewno kilka lat temu - Twoja
      wypowiedź to sugerowała :)
      Na mnie ten zapach pachnie czystością i mydłem , czymś pudrowym.
      zapach powstał w 1995 roku :))
      pozdrawiam
    • Gość: epiderma Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:16
      ooo fugasi jesli jestes facetem to jako ekspert moglbys sie wypowiedziec.moze
      znasz jakis inny zapach nie koniecznie "szkolny"ktory cie fascynuje?nie czesto
      na tym forum mamy stycznosc z mezczyznami wiec wypowiec sie jeszcze.
      • fugasi Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 12:31
        Bardzo lubie dyskretne zapachy. Zwlaszcza jesli sa to ciezkie typy. Maja byc
        wyczuwalne tylko z bardzo bliska. Takze takie klasyki jak No5 - w bardzo malej
        ilosci. Lubie lekkie kompozycje cytrusowe. Za to zapach 'nauczycielki' w
        kazdej, nawet monstrualnej ilosci, moze sie snuc 10 metrow "za". Tak, zostalem
        przeprogramowany na poziomie neuronowym na cale zycie.
        Jest jeden zapach, ktorego nienawidze, w przypadku ktorego mam reakcje wrecz
        czysto fizjologiczne: fiołki. Brrrr....
    • kasia823 Re: perfumy dzialajace na facetow 06.05.05, 12:08
      Nie są to perfumy ale coś co działa. ;D Przez kilka dni łykasz pigułki Vamea a
      potem stajesz się sexbombą!Tak naprawdę to jesteś taka sama, ale czujesz się
      sexy, pewna siebie i atrakcyjna i jesteś częściej pobudzona. A faceci lubią i
      wyczuwają, że kobieta ma ochotę na sex... Ja zaczęłam to łykać na początku
      roku, jak przeczytałam w Twoim Stylu. Nie miałam specjalnych problemów z sexem
      ale tak z ciekawości spróbowałam. No i jest bombowo. Mam ochotę na sex dużo
      częściej niż wcześniej, szybciej podniecam się a do tego szybciej i
      intensywniej dzieje się "wiesz co". Polecam, spróbuj. Sama sprawdziłam.
      Więcej znajdziesz na www.vamea.pl.
    • Gość: iza Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.236.97-84.rev.gaoland.net 06.05.05, 12:24
      GIVENCHY "very iresstible" slowo daje ze nie spotkalam facet
    • Gość: iza Re: perfumy dzialajace na facetow IP: *.236.97-84.rev.gaoland.net 06.05.05, 12:25
      GINENCHY "very irresitsible" slowo daje ze nie spotkalam faceta kotry by mi nie
      powiedzial ze pieknie pachne
    • cafe_justysia Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 15:05
      To było raz-spryskałam się w perfumerii moim ukochanym Hot Couture Givenchy i w
      busie jeden kolo do mnie ciągle zarywał,nawet mu dałam swój nr(fałszywy of
      kros :)),bo nie miałam wtedy ochoty na romanse
      Ciągle gadał-"kochanie ale pięknie pachniesz"
    • easier_to_fly Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 15:07
      Zdecydowanie Temepramento Gabrieli Sabatini... Faceci na ulicy robią wszystko,
      żeby przejść bliżej mnie...a mój facet...SZALEJE...:)))
      Naprawdę polecam:))
    • kosmisia Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 18:03
      może facetów trzeba zapytać na formu"mężczyzna"?

Gość portalu: epiderma napisał(a):

> wiem,ze ten watek pojawia sie co jakis czas ale moze sa jakies nowosci ktore
      > sprawiaja ze nie mozecie opedzic sie od mezczyzn?
      • anna_deszczowa Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 20:06
        miracle lancome
        amor amor cacharel
        baby doll yvves saint laurent
    • brzezink Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 20:23
      Moje typy to:

1. Emporio (złoty)

2. Sensi

pozdrawiam :)
    • ikona23 Re: perfumy dzialajace na facetow 07.05.05, 20:46
      OPIUM :D Na moich działało :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się