Dodaj do ulubionych

pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:23
Przez zime nabawiłam się takiego brzucha i boczków, że nie mogłam na siebie
patrzeć. Postanowiłam się tego jak najszybciej pozbyć i o dziwo ... udało mi
się to bardzo szybko. Przestrzegałam tylko pewnych zasad, mianowicie:
1. rano przed pracą ćwiczyłam 8 ABS (dla niewtajemniczonych powiem, że to
ćwiczenia na brzuch)
2. zrezygnowałam całkowicie z obiadów, a inne posiłki jem w małych ilościach
3. piję dużo wody mineralnej i herbaty czerwonej Puhr Ehr
4. wieczorem ćwicze 6 Weidera (co chwilę zaczynam od nowa, dochodzę do 4-5
dnia i przestaje, i tak w kółko;)
5. na noc wmasowuję krem wyszczuplający w brzusio i boczki (robię sobie taki
mały masażyk podczas oglądania wieczornych filmów)

I muszę wam powiedzieć, że jestem naprawdę w szoku. Spodnie lecą mi z pupy.
Boczków się prawie pozbyłam, brzuszek też już malutki. Nawet dziś chciałam
ubrać sobie króciutką bluzeczkę. Pytajcie, jeśli coś chcecie wiedzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:38
      to gratulacje:) ja niestety mimo ciaglych cwiczec, ograniczenia slodyczy, nie
      jedzenia po 18 itp nie moge pozbyc sie brzucha:(( i zalamana tym jestem..
    • Gość: agulek Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:40
      na czym polega 8 abs???? masz jakiś link do tego???? w jaki sposób masujesz
      brzuch???
    • Gość: Natalia zapomniałam dodać ... IP: *.b.jawnet.pl 02.05.05, 19:47
      6. Zero żarcia po godzinie 18.

I tymi łatwymi sposobami zrzuciłam 5 kg. Czuję się wspaniale !

8 ABS można ściągnąć z Kazza lub EMule. Jak masuje brzuszek ? Kolistymi
      ruchami, naciągam skórę i dosyć mocno ją masuje.
      • Gość: katka Re: zapomniałam dodać ... IP: *.olsztyn.mm.pl 02.05.05, 20:34
        Jaki krem stosujesz?
        • Gość: bozena Re: zapomniałam dodać ... IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 06.05.05, 11:16
          jaki krem uzywasz? na czym polegaja te cwiczenia? jak je wykonywac?prosze
          pomurz!bo nie wiem co ze soba zrobic jak dlugo trzeba wykonywac aby byly efekty
          prosze odpisz
      • Gość: Oliwia Re: zapomniałam dodać ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:53
        Ile czasu ci to zajęło?
      • Gość: kasia Re: zapomniałam dodać ... IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 04.05.05, 10:07
        jestem kolejna która prosi o filmik 8ABS,mój meil mkn@op.pl zgóry wielkie
        dzięki.pa.
        • Gość: kania Re: zapomniałam dodać ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:37
          Bardzo proszę o ten filmik, jesli juz go masz. dziękuję. mój mail: przemx5@wp.pl
      • Gość: aga Re: zapomniałam dodać ... IP: *.com.pl 05.05.05, 17:18
        czy moge sie dopisać do kolejki po filmik ? aga_30@tlen.pl z góry wielkie
        dzięki
      • Gość: szalonababka@wp.pl Re: zapomniałam dodać ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:10
        HEj!powiedz mi co mam zrobic aby zrzucic boczi prosze i brzuszek napisz mi na
        emaila jak mozesz
    • Gość: Oliwia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:03
      Proszę napisz o co chodzi dokłądnie w tym 8ABS bo nigdzie nie moge znaleźć,a
      emule nie posiadam
      • joginka83 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 02.05.05, 21:23
        ja mam 8 min ABS na poczcie, bo te cwiczenia sa pokazane w formie filmu-cwiczy
        pan i nalezy robic wszystkie cwiczenia rownoczesnie z nim, jak chcesz podaj
        maila to Ci przesle.
        • Gość: very.bad.girl Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:35
          to ja poproszę :D very.bad.girl@gazeta.pl
          wieeeeeeeeeeeelkie dzięki :D :*
          • Gość: ania ja też proszę na maila 8 ABS IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 04.05.05, 09:26
            mój mail : tikvica@wp.pl
            • Gość: małpeczka Re: ja też proszę na maila 8 ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:53
              martakicinska@wp.pl dzieki wielkie!
              • Gość: monia Re: ja też proszę na maila 8 ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:38
                ja tez poprosze na maila 8 ABS jak mozna. z gory dzieki. malenstwo132@wp.pl
                pozdrawiam
        • Gość: hotka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.bydgoska.krakow.pl 02.05.05, 23:46
          Ja też chcę to 8 ABS. Mój adres: hotti@wp.pl. Pozdrawiam.
        • Gość: Kobietka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 82.160.110.* 03.05.05, 02:00
          Ja też chcę te ABS.Mój adres: reve1@wp.pl
          Z góry dzięki:-)
          • Gość: Ludlem Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:28
            I ja chcę te świczenia!!! Na adres gazetowy proszę. Ludmiła
          • wiki638 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 07.05.05, 19:38
            JA TEZ POPROSZE ABS MOJ ADRES wiki638@gazeta.pl
        • Gość: kasiakamil Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.crowley.pl 03.05.05, 12:53
          moglabys przeslac tez mi przeslac? moj mail to: kasiakamil@gazeta.pl
        • kamcia_79 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 15:35
          poproszę tez o ten filmik

kamcia_79@gazeta.pl
        • kamcia_79 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 15:36
          poprosze tez o ten filmik

kamcia_79@gazeta.pl
        • aguti15 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 15:57
          Hej, ja też bym Cię bardzo prosiła o ten filmik, niestety sama nie mam jak go
          ściągnąć :(( (na maila gazetowego)
          Pozdrawiam :)
        • Gość: magniz Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:12
          ja tez poprosze o ten film magniz2@tlen.pl
        • Gość: morela Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:15
          ja tez poprosze o filmik

morela_tu_i_tam@gazeta.pl
        • Gość: attta Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.aster.pl 04.05.05, 10:12
          tez poprosze o film .Pozdrawiam attta@gazeta.pl
        • pixela Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 10:27
          ja też bardzo poproszę:)))
        • Gość: ika Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:31
          Ja też poprosze o ten filmik...(katesnow@wp.pl)
        • cassis Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 10:35
          Hallo, joginko, czy ja też mogę prosić na maila gazetowego ten filmik? proszę...
        • Gość: wawka5 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 10:55
          czesc
          ja tez poprosze o filmik. moj adres: wawka5@o2.pl. dzieki i pozdrawiam
        • Gość: artichaut Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:21
          bardzo prosze o abs na maila coraline@vp.pl bede wdzieczna niesluchanie :-)
        • Gość: asia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.05.05, 14:10
          proszęęęęę, przeslijmi też, mój mail joannacypr@poczta.onet.pl
        • Gość: monia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 14:14
          Baaardzo peosze o przeslanie mailem cwiczen 8ABS: monzal@poczta.onet.pl
          Wielkie dzieki!
        • motylem Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 14:26
          no, to i ja o 8 ABS po proszę :)
        • Gość: kichote Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 212.124.92.* 04.05.05, 17:42
          Ja tez pokornie prosze! I juz teraz dziekuje. kichote@op.pl
        • Gość: Almalexia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:26
          To ja też bardzo poproszę!!!:)))

almalexia@gazeta.pl
        • Gość: igaga Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.75.53.232.debica53.ptc.pl 05.05.05, 11:04
          Witam! Jeżeli możesz to proszę przeslij mi ten filmik
          mój mailik boroaga@o2.pl
          z góry bardzo Ci dziękuję
        • moni261 Ja tez bardzo chętnie ... 05.05.05, 15:17
          Ja też bardzo prosze o przesąłnie mi 8 min ABS

makahiku@interia.pl
          • Gość: maksik Re: Ja tez bardzo chętnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:22
            jeśli można by by.ło te filmiki 8ABS, to jak bardzo proszę, mój adres

maksikklaudia@gazeta.pl
        • Gość: piasekmirka@poczta Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 08:48
          jeśli to jest możliwe to prosiłabym o 8 min ABS pozdrawiam
        • Gość: Aga Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:10
          Ja też prosze o 8 min ABS, amala@vp.pl Dzięki!!!
        • Gość: meg Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 12:23
          dla mnie proszę również, malgosia33@vp.pl, dzięki!!!!
        • Gość: scarletka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:50
          Ja również bardzo proszę o ten film - scarlet.fm@wp.pl
        • mijulka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 06.05.05, 20:51
          Bardzo proszę o przesłanie na moją pocztę 8 ABS. Z góry dziękuję.
        • Gość: lily21 Re: tez prosze o filmik:)) IP: 62.29.153.* 07.05.05, 18:30
          bardzo prosze jesli to mozliwe o ten filmik
          z gory dzieki,bede bardzo wdzieczna,moj email to ipaulinai@tlen.pl
        • Gość: olka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:15
          Cześć:) joginka83
          Możesz mi tez przesłac ten filnik??Pleasseee:)
          mój adres: olakarola_26@gazeta.pl

wielgachne dzięki:)
      • Gość: sabcia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:53
        Ja równiez bylabym wdzieczna za ten filmik z cwiczeniami na brzusio moj mail
        sabcia_b@gazeta.pl
      • moni261 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 05.05.05, 15:20
        Cześć, jeżli juz posiadasz 8 ABS - to bardzo proszę prześlij mi na adres:
        makahiku@interia.pl

P.S. - nie moge nic sciągac z Kazzy bo jestem w pracy
        dzięki
    • yoosh Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 02.05.05, 21:34
      A mnie od soboty boli ząb/nie ma ubytku,czort wie,co to?/ i jestem na plynnej
      diecie , do dentysty wybieram się w środę,i wiecie co? Też portki ze mnie lecą!

Nie polecam,to mily efekt uboczny niemilego bólu zęba.
      • Gość: eliska_ka@gazeta.p Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 04.05.05, 11:51
        ...i ja tez poprosze
        eliska_ka@gazeta.pl
    • Gość: Natalia odpowiadam ... IP: *.b.jawnet.pl 02.05.05, 21:47
      Zajeło mi to jakieś 3-4 tygodni. Dokładnie nie wiem.
      Kremu niestety nie mam ulubionego, ani jakiegoś wybitnie sprawdzonego. Stosuję
      to, co akurat mam w kosmetykach. Obecnie wmasowuję krem Avonu. Jak mi się
      skończy, to poszukam coś z tańszej półki.
      • Gość: akusia Re: odpowiadam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:18
        co to jest 6 weidera?
        • myszka243 8 ABS 02.05.05, 23:51
          Czy ja tez mogę prosic o przeslanie mi tego???Proszę...
          Mój mail to myszka243@gazeta.pl
          • Gość: karolinn Re: 8 ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 00:09
            czy ja tez moge prosic o filmik??
            efcia_27@poczta.fm

dzieki (-:
            • Gość: werka Re: 8 ABS IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:13
              ja takze poprosze bede wdzieczna
              werka1@autograf.pl
              • Gość: Julia Re: 8 ABS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:38
                Czy ja też mogę prosić o film ??? Julita2020@interia.pl
      • Gość: Oliwia 8 ABS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:13
        Jeżlei znajdziesz chwilę czasu to możesz wysłać mi też :)
        sylwi@poczta.onet.pl
      • Gość: karotka Proszę o Film!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. IP: 212.244.66.* 10.05.05, 15:04
        Bardzo prosze o przesłanie filmu mój adres katarzyna-switala@wp.pl DZIĘKUJĘ!!!
    • Gość: nusiątko Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 00:16
      Ja też poproszę o ten filmik!! nutria85@interia.pl
      Z góry dzięki!!! :))))
      • paulka25 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 00:56
        Ja tez poprosze filmik paulka25@gazeta.pl
        • Gość: goaja Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.azoty.tarnow.pl 05.05.05, 08:25
          Witam mam prosbe przeslij mi ten filmik z cwiczeniami .Gosia
    • Gość: alina Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.05, 07:24
      jakby nie było problemu ja tez bardzo prosze o filmik:)
      kocioo@gazeta.pl
      tenx
      • Gość: xena Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 217.97.150.* 03.05.05, 08:20
        ja tez poprosze:D flowerka21@wp.pl
        • klamczucha3 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 08:33
          I ja sie dolaczam!
          klamczucha3@gazeta.pl
        • Gość: Asia i ja pprosze o filmik! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:33
          i ja ~! :)

Asiulka0986@gazeta.pl
          • Gość: joginka83 Re: i ja pprosze o filmik! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:39
            filmik przesle wieczorem,bo korzystam ze slonca i wyjezdzam za moment za
            miasto, ale obiecuje ze przesle pozdrawiam mielgo dnia!
            • Gość: asia Re: i ja pprosze o filmik! :D IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.05.05, 14:14
              Ale fajnie!!!!! masz słoneczko!!!! Ja niestety siedzę w pracy i leje potworny
              deszcz. W Bielsku..
          • Gość: joginka83 Re: i ja pprosze o filmik! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:40
            Oliwia daj znac czy dostalas maila z zalacznikiem!!
            • Gość: Gocha Re: i ja pprosze o filmik! :D IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:08
              ja tez chetnie zobacze te cwiczonka:)))
              gohajon@poczta.onet.pl
              pozdrawiam goraco i z gory dziekuje
    • Gość: Ania Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:17
      Ja też chciałabym te ćwiczonka anias8@poczta.fm
      Moje gratulacje i pozdrowionka.Pa
      • kolezanka21 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 09:24
        to ja tez poprosze na gazetowego maila. Dzieki i pozdrawiam
        • morgenstern Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 10:12
          Jesli to nie bedzie dla Ciebie klopot, to wyslij filmik równiez do mnie,
          morgenstern@gazeta.pl
          dziekuje i pozdrawiam
          • lidia.kg Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 10:20
            wiem, ze glupio tak prosic... ale ja tez poprosze: lidia.kg@gazeta.pl
            • Gość: ann Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:35
              ale pewnie schudłaś nie tylko w brzuchu :( i to jest ten ból... ja mam taki
              problem że mój brzuch jest minimalnie nieproporcjonalny do reszty ciałka ale nic
              - ćwicze, żeby mieć wiecej masy miesniowej w tyłku, nogach, plecach i
              ramionach:) PS. proponuję ci jeść zupy przynajmniej - są bardzo odżywcze a
              naprawdę nie mają dużo kalorii(jedynie barszczyk i rosół mają wiecej i zupy z
              toną mąki:). skoro mało jeszcz to masz za pewne niedobór witamin (ja
              przynajmniej tak miałam - wypadały mi włosy, paznokcie się rozdwajały itp).
              naprawde szczerze radzę i Tobie, i Wszystkim odchudzającym się zacząc jeść
              zupy... :) (jeśli tego nie robicie:)
              • dana20 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 11:38
                Ja rowniez bardzo prosze o cwiczenia na brzuszek
                dana20@gazeta.pl
    • emma19 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 12:04
      hmm... chyba Cię nie zaskoczę jak powiem, że i ja bym chciała mieć te
      ćwiczonka :D ładnie się usmiecham (na gazetowego)
      • Gość: akusia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:10
        akusia@gazeta.pl
        ja tez bardzo prosze:)

ps.co to sa cwiczenia weidera 6?
        • ammmm1 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 13:27
          ja tez poproszę te cwiczonka ABS :) a 6weidera mozesz znalezc na www.sfd.pl ale
          niestety konkretnego linku nie mam, tez cwiczylam i nawet zaczelam widziec juz
          efekty ale cwiczonka troche monotonne i szybo mi sie znudzily
      • Gość: kasiarzyna Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:42
        ja równiez poprosze o ten filmik z ćwiczonkami :O)
        kasiarzynap@tlen.pl
        • Gość: ania Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 13:57
          a czy ja tez moge prosic o 8 ABS?
          z gory dziekuje :)

pluszowa@tlen.pl
    • destiny666 wałeczki 03.05.05, 14:21
      Moj brzuch nie jest tak wielki ( chociaz troshke sie falduje;/ )i
      nieproporcjonalny co do reshty ale porobily mi sie waleczki na bokach:((Jak
      swego czasu chodzilam na pilates to ten problem sie zmniejshyl ale niestety nie
      mam teraz ani czasu ani kasy zeby latac do klubu na zajecia ( ktore sa fajne i
      polecam ).W dodatq jestem bardzo leniwa, jak ktos ma wyprobowany sposob na
      waleczki to proshe pisac do mnie na maila...
    • morganna Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 14:49
      heja!!! czy ja tez moge prosic o ten filmik?? bede bardzoooo wdzieczna:D
      morganna@gazeta.pl pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie
      dziewczyny ,ktore zaczynaja cwiczyc:)
    • Gość: annnka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:50
      oj to ja tez bym bardzo chciala cos takiego zobaczyc.tez mam faldki i boczki:)i
      to dosc sporo po zimie i pomyslec ze pare miesiecy temu mialam plaski
      brzuszek...
    • Gość: annnka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:51
      ehh i nie podalam maila:)
      annnka-84@02.pl,z gory dzekuje
      • Gość: Mała Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 16:32
        I ja i ja tes chcem byc cienka i scupla bo na mlęskich spojzeniach mi zalezy
        coby powiedzieli jaka laska fajna idzie.Ło matko świętajak ten zasrany świat
        całkiem zwariował ,a kolorowe magazyny robią wodę z mózgu.
    • Gość: m. Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 80.92.74.* 03.05.05, 17:05
      to ja tez poprosze: po_cichutku@gazeta.pl ja zaczelam brzuszki codziennie rano,
      basen 2 razy wtyg, nei ejdzenie po 20 duzo wody - cz ypo moze ni ewiem? czuje
      sie gruba z 63 kg przy 177 cm wzrostu:(
    • anjaaaa Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 17:09
      ja tez bardzo poprosze o ten filmik:) mój mail:
      anula85@gazeta.pl Pozdrawiam! i dziękuję!
    • Gość: lenka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:31
      też bym tak chciala - biorę się do roboty!
      poprosze o filmik na lenka111@gazeta.pl
      trzymajcie za mnie kciuki!
      • whoever007 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 21:06
        Czy mogę również poprosić o filmik:)
        whoever007@gazeta.pl
        dziękuję bardzo
        • hana0 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 21:13
          tez bym sie dolaczyla do spragnionych filmiku...hana0@op.pl z gory baardzo
          dziekuje
    • kobitka_ja Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 03.05.05, 21:17
      Ja takze byalabym wdzieczna gdybys mi przeslala te cwiczonka na maila:
      pszytulanka@wp.pl Z gory bardzo bardzo dziekuje!
    • Gość: i ja tez... Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.ols.vectranet.pl 03.05.05, 21:35
      ja tez bym bardzo prosiła o 8 ABS : calella@gazeta.pl
    • Gość: Kaka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.chello.pl 03.05.05, 21:43
      Bardzo prosze tez ten filmik na brzuszek.
      Kaka22222@wp.pl
      • onao2 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 07:26
        i ja tez prosze o film, z gory dziekuje
    • onao2 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 07:28
      wieczorem ćwicze 6 Weidera"co to sa za cwiczenia???????????????
    • majka.xxx Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 08:33
      jesli jeszcze nie znudziłas sie rozsyłaniem maili to ja tez poprosze :)
      majka.xxx@wp.pl dzieki wielkie i niech ci ta dobroć na dobre wyjdzie :)))))))))
      • Gość: Moni Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 212.75.114.* 04.05.05, 08:57
        Jeśli będziesz tak miła, to ja również poproszę: toja76@gazeta.pl
    • bkamin Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 04.05.05, 08:35
      Poproszę.
      • Gość: efekty po 8 ABS Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:16
        czy któraś z Was ćwiczy już ten zestaw przez dłuższy czas? są efekty? ABS jest
        lepsze niż 6 weidera? ja codziennie ćwicze weidera, jestem na 27 dniu i nie wiem
        czy są efekty bo dietkę jeszcze stosuję. ale brzuszek na pewno lepiej się trzyma
        i jest napraaaaaaawdę jędrny:)
        • Gość: madziam-87 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:52
          proszę także o ten filmik: madziam-87@wp.pl z góry dzięki
    • Gość: anka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 195.47.201.* 04.05.05, 10:13
      ja mam leppszy sposób na schudniecie...jem tylko marchewki w roznej formie i
      czasami dla przeczyszczenia tajemniczy srodek na przeczyszczenie schudlam w ten
      sposob 16 kg w 3 miesiace.Jestem gastrologiem wiec to jest bezpieczna dieta ale
      po 3 miesiacach trzeba przestac ja stosowac.
      • Gość: xxxxx Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 04.05.05, 10:24
        Jak to możliwe, że gastrolog zachęca do takiej diety? Ciężko mi uwierzyć, że
        lekarz może sugerować podobną dietę. Sama walczę z nadwagą, ale nie kosztem
        utraty zdrowia, a ta dieta raczej na zdrową nie wygląda. Marchew raczej nie
        dostarcza organizmowi odpowiednich wartości odżywczych i witamin. A jeśli nawet
        ktoś schudnie tyle, to potem wracając do normalnej diety pewnie osiągnie efekt
        jojo. Może napisałabyś coś wiecej i postarała się poszerzyć mój światopogląd,
        bo może się mylę. Sama tego nie stosowałam i nie znam osobiście nikogo, kto to
        robił, a chętnie poczytam. Pozdrawiam
        • Gość: anka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 195.47.201.* 09.05.05, 18:43
          nie wierzysz? trudno jako lekarz znam tajemnice odzywiania i moge zagwarantowac
          ze marchew zapewnia wszystko co potrzebne podkreslam ze stosuje sie ja przez
          miesiac....nie bede pisac fachowym slownictwem bo byscie nie zrozumialy.Pomagam
          jako zwykla kobieta nie lekarz...niedowiarku
        • agdoman Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 21.05.05, 20:36
          ja też barzdo będę wdzięczna za filmik: agdoman@gazeta.pl
      • Gość: nie odchudzam sie Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: 212.244.150.* 04.05.05, 10:29
        a ja odchudzałam się jakiś rok temu..schudłam z 8 kg, pijac puerh, troszku
        biegałam (ale naprawde rzadko), nie jadłam słodyczy (ale tylko przez miesiąc) i
        w ogóle nie jadłam sera żółtego ->a to rekord bo wcześniej jadłam go w nadmiarze.
        Po zimie wróciło mi z 3-4 kg..chociaż jak patrze na swój brzuchol i boczki to mi
        się wydaje że wiecej.Ale wiecie co..nie wiem czemu, ale jak wcześniej sobie
        mówiłam ze bede sie odchudzac to teraz jakoś zaakceptowałam sie..Patrze na ten
        brzuszek i mi sie podoba,dziwne.Wczoraj ubrałam sobie biodrówki i paradowała w
        nich przed chłopakiem. I mam do w nosie.Ciekawa jestem kiedy mi to przejdzie,
        ale póki co głaszcze swój brzuszek i jestem zadowolona- ale zboczenie no nie?:)
        • Gość: vaia Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.crowley.pl 04.05.05, 10:51
          JA też poproszę o filmik vaia@op.pl
          • Gość: Kasia126 Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.internet.radom.pl 04.05.05, 11:59
            Gratuluję rezultatów! Jeśli miałabyś jeszcze siłę wysłać e-maila z ćwiczeniami
            8 ABS to byłabym bardzo wdzięczna. Serdecznie pozdrawiam. Kasia 126@op.pl
      • patikom Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" 05.05.05, 18:25
        Czy możesz zdradzić nam, mnie tajemnice swojej marchewkowej diety, bo takowej
        jeszcze nie próbowałam. Odpisz proszę tu lub na priva
        • Gość: annnka Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:33
          fajnie,fajnie kazdy prosi,a czy ktoras z was otrzymala te cwiczenia mailem?ja
          do tej pory czekam.....a ze juz mi sie to troche znudzilo to zaczelam od paru
          dni robic cwiczenia na wszystkie miesnie brzucha ktore pokazane sa w marcowym
          numerze Shapa,w nie wierze!!w swoja systematycznosc i wytrzymalaosc mniej:Dpozdr
      • Gość: marchewka ;] Re: pozbyłam się wielkiego brzusiska i "boczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:09
        Anka, napisz cos wiecej o tej diecie marchewkowej, bo to ciekawe.. :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka