Dodaj do ulubionych

L'Oreal Professionnel Intense Repair

IP: *.devs.futuro.pl 03.05.05, 19:45
Na co dzień sprzedaję kosmetyki profesjonalne do pielęgnacji włosów , także
kosmetyki firmy L'oreal . Jeśli chodzi o maseczkę intense reper to faktycznie
jest ona rewelacyjna , nie dość że tania to jeszcze skuteczna . Polecam ją
swoim stałym klientką bo wiem co dobre.Ktoś by mógł zapytać , a skad wiem -
odpowiadam ,używałam sama i to naprawdę działa
Obserwuj wątek
    • annaluc Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair 19.05.05, 11:04
      MAm pytanie, ponieważ obecnie piszę artykuł do nowo powstającej gazety na temat
      naturalnej pielęgnacji włosów ich nawilżania itp.Czy miałabyś jakieś informacje
      na ten temat odnośnie produktów Loreal?
    • ruda_80 Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair 19.05.05, 11:16
      Gość portalu: Karina napisał(a):
      > jest ona rewelacyjna , nie dość że tania to jeszcze skuteczna

Sama używam kosmetyków profesjonalnych, ale nie sądzę żeby były one tanie. Więc
      nie pisz, że 200ml maseczki za 57 zł, to tanio
      • Gość: Klara Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair IP: *.4web.pl 19.05.05, 12:31
        Maszeka jest na allegro za 48 mniej więcej...W kazdym razie ja za ta maska nie
        przepadam - pachnie slicznie 0górkowo- melonowo, ale obciąza tak skutecznie ,
        ze to się w głowie nie miesci . Mam długie , suche, ale cienkie wlosy i to
        takich L`oreal się NIE NADAJE...A szampon z tej linii meczę 4 miesiące i poza
        zapachem nie ma się czym zachwycać. Zwykła Nivea z aloesem jest dla mnie
        lepsza, ale to indywidualna sprawa. Ja tej serii wiecej nie kupię, bo zmeczenie
        tej maski to jeszcze ze 3 miesięce....
        • Gość: Klara Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair IP: *.4web.pl 19.05.05, 12:34
          Chciqłabym zauwazyc jeszcze jedno - to nie jest takie obciązanie jak przy Gliss
          kur - to jest jakby oblepaianie, które pojawia się okoo 2-3 dnia...I kobieta,
          która stwierdziła, że ta maska aptecznie pachnie o chyba do dziwnych aptek
          chodzi, ale ja się nie czepiam:))))))0
    • Gość: ania Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:03
      Zgadzam sie jest superowski!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kornelia Re: L'Oreal Professionnel Intense Repair IP: *.rajskanet.pl 19.05.05, 21:08
        Kupiłam z tej profesjonalnej serii szampon i odzywke do włosów cieńkich - jak
        dla mnie totalne badziewie. włosy sie elektryzuja, zle rozczesuja, na głowie
        robi się siano. A dodam, że poza tym że są cieńkie włosy nie sprawiaja mi
        problemów i dobrze sie ukladają. Ale po zastosowaniu wyżej wspomnianych
        kosmetyków nie poznawałam swoich włosow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka