Dodaj do ulubionych

Perfumy z allegro

IP: 217.153.6.* 06.05.05, 21:00
Kupował ktoś perfumy na allegro? Jak to jest, że niby oryginalne wody perfumowane kosztują na allegro 39,99zł podczas gdy w drogerii 200zł?
Czy mimo zapewnień o oryginalności, są to jakieś nędzne podróbki?
Dodam, że można znaleźć obok tych tanich, takie same za np 170zł.
Nic nie rozumiem.
Oświećcie pliz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Perfumy z allegro IP: 213.199.214.* 06.05.05, 21:07
      Te za 39,90 to perfumy "oryginalnie zapakowane" i to są podróbki.Poszukaj na
      forum perfumy są wątki o sprzedawcach u których spokojnie możesz kupić perfumy
      na 100% oryginalne ale oczywiście nie po 39,90 :)
      • bibi.mal Re: Perfumy z allegro 06.05.05, 21:51
        Kiedyś właśnie na tym forum znalazłam odpowiedź na podobne pytanie. Polecano
        perfumy od Gregorydek i Read in english... Kupiłam u Gregorydka i jestem bardzo
        zadowolona ;)
        Wcześniej nabrałam się na perfumy na allegro za 80zł i mam po nich uczulenie ;(
        • avon_22 Re: Perfumy z allegro 06.05.05, 21:59
          Ja również mam perfumy od Gregorydek i jestem zadowolona :)
    • Gość: Oliwia Re: Perfumy z allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:59
      Z perfumami to jest tak:sprzedawcy używają najczęściej zwrotu"nowe,oryginalnie
      zapakowane",a nie "nowe i oryginalne".Te wszystki cenowe szoki w granicach
      30-50zł. to tkz."odpowiedniki".Ich zapach utrzymuje się krótko,czasami jest
      podobny do oryginału,a czasem zupełnie od niego odbiega.Sprawdzaj zawsze
      komentarze sprzedającego.Jeżeli chcesz kupić oryginały to będziesz musiała wydać
      ponad 100 i 200zł.Wychodzi to trochę taniej niż w perfumeriach,a podróbki w
      takich cenach zdażają się pewnie rzadziej.
      Pozdrawiam
      • avon_22 Re: Perfumy z allegro 06.05.05, 23:08
        Wychodzi dużo taniej niż w perfumerii.Ja za Rush 2 75 ml zapłaciłam 150
        zł.Tymczasem w perfumerii kosztuje 250-300 zł.
    • Gość: Ania Re: Perfumy z allegro IP: *.veranet.pl 07.05.05, 08:28
      Tak są to na 100% podróbki w dodatku kiepskiej jakości, zauważ, ze na tych
      aukcjach jest napisane ze są to perfumy oryginalnie zapakowane, a nie ze to
      jest oryginał, ( jeśli ktoś twierdzi ze śą to oryginały to kłamie w zywe oczy i
      radziłabym sie nie sugerować opiniami, które ktoś mu wystawił) ale mozna tez na
      allegro kupic oryginały ale od 150 do 300zł
      • carmella Re: Perfumy z allegro 09.05.05, 08:15
        ja wlasnie kupila takie podrobki
        swiadoma co to moze byc za TOWAR
        ale np meski szary boss pachnie jak oryginalny, choc pewnie zapach bedzie sie
        krocej utrzymywal. kupilm a tez dwa miracle lancona, uu tego samego sprzedawcy,

jeden mial byc dla mnie, drugi dla mamy - dwa opakowania identyczne, za to dwie
        rozne zawartosci. Moje sa przezroczyste,podczas gdy oryginal jest rozowy, zapach
        inny. mamie sie trafila woda rozowa, zapach bardziej podobny do oryginalu.

W sumie - troche mi szkoda, ze mimo, ze buteleczka moze wyglada tak jak oryginal
        (chyba oryginaly maja metalowe koreczki,a tam jest plastik) zapach nie jest
        identyczny. jednak nie moge miec pretensji, nie mam ich tez do siebie ze sie
        nacielam czy cos takiego - po prostu wiedzialam, ze za taka cene produkt moze
        nie byc identyczny z oryginalem
        • Gość: goga Re: Perfumy z allegro IP: *.torun.mm.pl 09.05.05, 08:25
          U kogo kupilas? Tez musze kupic cos tanszego....
          • carmella Re: Perfumy z allegro 09.05.05, 10:00
            Gość portalu: goga napisał(a):

> U kogo kupilas? Tez musze kupic cos tanszego....

kupowalam u seweryna2
            przesylka poszla od razu - co do tego nie mam zastrzezen, napislam do tej osoby,
            ze nie pachna te perfumy tak jak chcialam. odpisal, ze nie ma problemu - mam
            odeslac za zalieczeniem, kasa do mnie wroci.
            Ale zostawilam sobie te podrobke, bo zapach choc inny niz byc powinien nawet
            niezle wspolgra z moja skora.
            zapalcilam 43 zl plus przesylka
            w sumie mozesz po prostu obserwowac aukcje, sa ludzie ktorzy maja tansze tez te
            "perfumiki". Lepiej kupowac na aukcji niz poza nia, bo wtedy masz pewnosc, ze
            sprzedawca bojac sie o zle komentarze zwroci pieniadze/ wymieni towar. Obserwuj
            komentarze.
            ja nie twierdze, ze juz nigdy nie kupie sobie perumiku takiego. Co mi tam - nie
            stac mnie na wode za 200 zl. Choc jestem w stanie wydac takie pieniadze jak sie
            zakocham w jaims zapachu - nie przecze. Poki co zaden zapach nie kusi mnie az
            tak bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka