Dodaj do ulubionych

złoty blond a makijaż

IP: *.it-net.pl 09.05.05, 15:21
witam!:)Mam włosy w kolorze średni blond o złotawym odcieniu. Trudno jest mi dobrać odpowiedni kolor cieni do oczu, prosze o porady. Zwykle uzywam różnych odcieni brązu, ale dla odmiany chcialabym próbowac czegos innego, troche zmienic swój wizerunek. Dodam, że oczy mam niebieskie. DZięki
Obserwuj wątek
    • Gość: magnuna Re: złoty blond a makijaż IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 19:25
      Oczy i wlosy mam jak Ty.Mam tez jasne brwi, ktore przyciemniam delikatnie
      brazowym lub szarym cieniem.
      Jesli chodzi o cienie to brazu uzywam w minimalnej ilosci, tylko jako jeden z
      kilku kolorow.Sam braz sprawia jakbym miala smutne, zmeczone oczy.
      Lubie roz i sliwke (ale nigdy gdy jestem niewyspana bo jeszcze bardziej to
      uwydatnia).Lacze rozne odcienie szarego. Czasem na jakies wyjscie
      eksperymentuje z zielenia.Jesli maluje oczy to lacze 2 -3 kolory (sredni na
      srodek, jasny pod lukiem brwiowym zeby podniesc oko i najciemniejszy kolor na
      zewnetrzene kaciki oka.W wewnetrznych dodatkowo odorbine bialego cienia zeby
      rozpromienic oko.
    • Gość: Lilu Re: złoty blond a makijaż IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.05, 19:46
      Złocista zieleń, rdzawy pomarańcz, zgaszony róż. Do rozświetlenia delikatne
      odcienie złota. Tak mi sie widzi blondynka w tym sezonie :)
      • bzzzk Re: złoty blond a makijaż 09.05.05, 21:21
        popieram, do Twojego typu urody te ciepłe kolory będą bardzo dobrze pasowały:)
        dodałabym może jeszcze błękitny z turkusowym odcieniem.
        pzdr.
        • Gość: Lilu Re: złoty blond a makijaż IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.05, 21:46
          No fakt, turkus króluje w tym sezonie. IsaDora ma fajny potrójny zestaw.
    • Gość: Gogusia Re: złoty blond a makijaż IP: *.nat.ino.tvknet.pl 13.05.05, 19:42
      ejj a ja mam tez blond wloski ni jasne ni ciemne i do tego mam jasny blond
      pasemka i zawsze chcialam sobie zrobic brwi henna ale czy ja wiem czy robic :/
      tak jakos glupio to wyglada jak mam takie jasne wlosy a brwi ciemna :/ chyba ze
      delikatnie postapic z ta henna musze isc do salonu mojej cioteczki :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka