Dodaj do ulubionych

Do Aknne i innych posiadaczek steppera!

09.05.05, 19:53
Dzis nabylam to cudo i od jutra zaczynam walczyc z tluszczykiem na
biodrach,posladkach i udach!
Kochaniutkie napiszcie jak wam idzie!
Widac juz rezultaty?
Ile cwiczycie?
Nie nabawilyscie sie przypadkiem kanciastych miesni kulturystki?
Buziaczki!
Obserwuj wątek
    • Gość: imoe Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 20:15
      ja jako leń patentowany cwicze zrywami po pare dni, potem tydzień obijania sie i
      jak wyrzuty na sumieniu mnie zaczynają męczyc znowu właże z zapałem na stepper
      :) efekt jest taki, że mi troche obwody zmalały, ale nie wiem o ile bo czuję to
      po spodniach, bo sie nie mierzyłam.
      • klamczucha3 Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! 09.05.05, 20:20
        Nie pisz takich strasznych rzeczy o lenistwie,bo ta cecha charakteru absolutnie
        nie jest mi obca ;-)
        Ale wymyslilam sobie,ze bede cwiczyc ogladajac TV cos co mnie wciagnie,to czas
        mi szybciej minie i ani sie obejrze....
        Ale skoro widzisz roznice w spodniach to cudnie!O to wlasnie chodzi!
        • Gość: imoe Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 20:55
          taa ja też jak cwicze to przy tv, ale jakoś fajniej ogląda się leżąc na łóżeczku
          jednak :D właśnie mam taki zryw i mam zamiar tym razem dłużej pociągnąc, bo jak
          te moje zrywy dały efekt, to systematyczne cwiczenia powinny naprawde ładnie
          wyrzeźbic nogi i pupe. tylko pamiętaj o rozciąganiu po stepperze jeśli nie
          chcesz mięśni się nabawic :)
          • klamczucha3 Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! 09.05.05, 21:30
            Mialas na mysli skurcze miesni?
            Ok,bede pamietac!
            Trzymaj sie i wytawalosci! Nam obu zycze!
            • Gość: imoe Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 21:43
              nie skurcze :) takie głupie zdanie mi wyszło, chodziło mi po prostu o mięśnie,
              żeby ci się nie rozbudowały to trzeba się po stepperze rozciągac. ja też życze
              nam wytrwałości, do lata będziemy miały nogi i pupy jak marzenie! :D
    • Gość: kasia Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:44
      przez miesiac ćwiczeń- 1200 stopni( ok.20-30min zalezy czy mi sie chce)każdego
      dnia, najcześcniej z najwiekszym obciazeniem widac efekty!chlopak nie widzial
      mnie 3 miesiace,a jak zobaczyl,to stwierdzil,ze tyleczek:) pieknie wyrzezbiony
      i jedrny! do tego urosly miesnie na lydkach,co akurat bylo moim celem, oraz
      ladnie wykształcily na udach.pamietaj o rozciaganiu przed i po cwiczeniach,zeby
      miesnie nie byly zbite. aha - tez cwicze przy tv, do tego przed cwiczeniami
      zjadam sobie banana,zeby miec wiecej energii i co spalac:) powodzenia!
      • Gość: Aknee Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.05.05, 22:26
        Hej hej!! cwicze ostro po 45 - 50 min i naprawde widac efekty. Robie przerwe
        raz w tygodniu, gdy mam calodzienny zjazd na studiach. Nigdy bym sie za to tak
        ostro nie zabrala, gdyby nie fakt, ze nozki mam o niebo jedrniejsze, i ze...
        slub za rok :) jem normalnie, nie stosuje zadnych diet, wlasnie jestem po
        frytkach i pifku ;) codzienne intensywne cwiczonka naprawde przyniosly efekt,
        miesni kulturystki absolutnie sie nie nabawilam :) spodnie luzniejsze, faldki
        na brzuszku mi jeszcze pozostaly. Nie zapominaj o kilku cwiczeniach
        rozciagajacych!! :) pozdrowka!
    • Gość: Aknee Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.05.05, 22:28
      Jednego bym tylko chciala - jesc mniej :( czuje sie okropnie, naprawde, ale
      diety nie potrafie zastosowac :( poradzcie, blagam, jak poradzic sobie nie tyle
      z glodem, co po prostu z przemozna chcecia delektowania sie jedzonkiem :(
      • Gość: Aknee Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.05.05, 22:39
        I jeszcze jedno - na poczatku cwiczylam po 20 - 30 min., potem zaczelam cwiczyc
        dluzej; na samym poczatku cwicz sobie chocby nawet po 10 - 15, zeby sie nie
        zniechecic :)
    • Gość: amber Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 22:46
      a jaki stepper posiadacie? i ile taka 'przyjemnosc' kosztuje?
    • Gość: ja Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: 82.177.77.* 09.05.05, 23:11
      Kupiłam stepper Kettlera, koszt 399 zł. Jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Aknee Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.05.05, 23:33
        Ja mam mini stepper (cokolwiek to znaczy) Go Sport. Kosztowal prawie 200 zl. Ma
        fajniutkie liczniczki: spalonych kalorii, ilosci krokow na sekunde, czasu i
        ilosci krokow w ogole. Ma tez wade - potwornie zaczyna piszczec, a ja nie
        bardzo wiem, gdzie go nasmarowac :(
        • klamczucha3 Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! 10.05.05, 08:29
          Dziekuje wam dziewczynki za rady!
          Osobiscie wczoraj wieczorem zaczelam.Ogladalam jakis film o chlopaku
          psychopacie,ktory chcial pozabijac rodzine swojej dziewczyny jak sie
          dowiedziala,ze jest delikatnie mowiac szalony.I tak sie rozpedzilam,ze spalilam
          200 kcal nie wiadomo kiedy! Rewelacja! Dzis jakos nic mnie nie boli,jeszcze ;-)
          Strasznie mnie pdbudowaly wasze opinie,ze DZIALA!
          Aknee,mam ten sam problem z jedzonkiem!Nawet nie bywal specjalnie glodna,ale
          jest tyle smacznych rzeczy...!
          Staram sie za to wybierac te zdrowe i niskokaloryczne.I mosze sie mimo wszystko
          ograniczac jak idziemy w tzw "gosci"!
          A moj stepper ma raczki,o ktore moge sie oprzec na czym mi bardzo zalezalo.Ma
          tak jak u Aknee,licznik kalorii,czasu i ilosc stepow! Jest na razie ok i
          jeszcze nie piszczy! Myslie,ze musisz zawolac swojego faceta,zeby ci go troszke
          naoliwil.Na pewno bedzie wiedzial co i jak!
          Buzka!
          • emka27 Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! 10.05.05, 11:08
            A jakie ćwiczenia rozciągające robicie po steperze ?
            Ja też zaczęłam wczoraj, czytając książkę, ale po 15 minutach dałam sobie
            spokój :( Dzisiaj spróbuję przy telewizorku :)
            • klamczucha3 Re: Do Aknne i innych posiadaczek steppera! 10.05.05, 15:10
              Och! Takie normalne.Dotykanie rekoma stop przy wyprostowanych nogach,to samo na
              siedzaco.W zasadzie to nic specjalnego.Nie musisz nic wymyslac.Ja sie
              rozciagam "intuicyjnie",tak zeby poczuc troche te moje miesnie!
              Czytanie na stepperku? Niezla jestes! Wydaje mi sie to dosyc karkolomne,ale
              warto sprobowac!
              Powodzenia!
            • Gość: Aknee Re: Do Klamczuszki IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.05, 15:13
              Wymyslilam genialna potrawe - zdrowa, syta i pyszna. Warzywka mrozone dusze
              sobie na patelni z trzema lyzkami oliwy, dodaje curry, vegete, czesto tunczyka
              w sosie wlasnym z puszki, albo nawet piers drobiowa. Im wiecej przypraw tym
              lepiej: chili, papryka ostra i in. Takie lekko podsmazone smakuja jak
              chinszczyzna, nie sa mdle. Napycham sie tym, jest mi lekko na zoladku, nie mam
              wyrzutow sumienia. Dzis sobie zrobie to do rybki - zamiast ziemniakow. Te, jako
              jedyne, udalo mi sie calkowicie wykluczyc z jadlospisu (pomijajac wczorajsze
              frytki).
              • Gość: imoe Re: Do Aknee IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 17:46
                no to mnie zmotywowałaś, zabieram sie w końcu pożądnie za ten stepper, też chce
                ładne nóżki :D
                • klamczucha3 Re: Do Aknee 10.05.05, 18:29
                  Brawo dziewczeta!
                  Wlasnie moj niemaz zabiera mnie na pizze,wiec napisze jutro wiecej!
                  • Gość: Aknee Re: Do Aknee IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.05, 18:38
                    Ciesze sie, ze pomoglam. Teraz wy bedziecie cwiczyc, a ja sie bede obijac. Ten
                    skubaniec tak piszczy, ze absolutnie nie moge na nim nic zrobic. Prawiemąż kupi
                    smar, ale dopiero jutro :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka