Gość: asia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 20:11 CZY KTOŚ MÓGŁBY SIĘ PODZIELIĆ SWOIMI DOŚWIADCZENIAMI Z TABLETKAMI NA CELLULIT? PLANUJĘ ICH KUPNO, ALE SĄ BARDZO DROGI I BOJĘ SIĘ,ŻE WYRZUCĘ PIENIĄDZE W BŁOTO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NINA Re: tabletki na cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 21:01 JA STOSUJĘ CELLASENE OD 3 TYGODNI I NIE ZAUWAŻYŁAM ŻADNYCH ZMIAN:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: tabletki na cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 21:40 JA TEŻ SIĘ ZASTANAWIAM NAD KUPNEM TYCH TABLETEK. NAPISZCIE DZIEWCZYNY CZY WARTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: tabletki na cellulit IP: *.rtk.net.pl 12.05.05, 23:47 Czesc jezeli chodzi o te tabletki to sa ok ale samo jedzenie nic ci nie da po pierwsze dieta najlepiej bialkowa jajka sery twarogowe piers z kurczaka owoce i warzywa zero chleba i ziemniakow rybki jeszcze mozna, po drugie cwiczenia bez cwiczen biegania rowerka przynajmniej 3 razy w tygodniu nic nie zrobisz najmniej godzinka takiego wysilku dziennie no i po trzecie dbanie o skure czyli tabletki plus dobry krem no i masowanie w wannie rekawica lub czym innym wtedy mozecie myslec o zwalczeniu celulitu inaczej nawet szkoda pchac kaski Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: tabletki na cellulit IP: *.gronkowski.pl 13.05.05, 02:21 Haha, tak jak sie robi te wszystkie wymienione rzeczy, to juz tabletki niepotrzebne:) przy diecie wysokobialkowej i cwiczeniach i masazu stan skory poprawia sie blyskawicznie a tluszczyk spada jak marzenie. A jak miesnie zastapia tluszczyk to juz nie ma na czym ten cellulit rosnac:) I nijak sie to nie ma do tych "chudych a z cellulitem" bo mozna byc chudym a nie miec miesni tylko tluszcz ( co jest najczestszym efektem glodowkowych diet). Przy duzej ilosci ruchu poprawia sie przemiana materii i krazenie a toksyny sa szybko wydalane z organizmu. I nie ma cellulitu. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś