Gość: Mika IP: *.b.jawnet.pl 14.05.05, 18:53 Używał ktoś ? Z jakimi efektami ? Godny polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 14.05.05, 23:09 Tak , ja uzywalam. zreszta polecalam go w innym watku dotyczacym dziur potrądzikowych. Mi polecila go kosmetyczka, ale zanim zaczelam, uzywac, to przeczytalam co nieco . rozni sie tym od innych kremow , ze w przeciwienstwie do nich dziala na wszystkie 7 wartstw skory , a nie tylko na 3 , gora 4. Przez to likwiduje blizny i dziury od spodu ,a nie tylko lagodzi. tak bylo napisane w ulotce i u mnie rzeczywiscie sie sprawdzilo. stosowalam pozniej jeszcze maseczke z tej samej firmy. Pozbylam sie blizn po 4 miesiacach regularnego stosowania ( 1 buteleczka Solarisu, 1/3 sloiczka maseczki) , takze gorąco polecam. teraz juz nie stosuje , bo nie ma takiej koniecznosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:21 A mogłabyś napisac ile kosztuje, czy kupuje sie go w aptece i czy jest na recepte? Z góry dziękuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczek22 Jakiej maszeczki używałaś? 15.05.05, 19:43 oprocz balsamu Bo na stronach www.profilaktyka.net.pl oferuja dużo różnych maseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: Jakiej maszeczki używałaś? IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 15.05.05, 21:13 Asiaczku, tej do twarzy! ale one chyba sa wymienne . no moze balabym sie stosowac tej do nog ,gdyz pewnie jest mocniejsza. no i na pewno ta do skory glowy sie nie nadaje,bo o ta sama pytalam, nie mozna jej stosowac do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczek22 Re: Jakiej maszeczki używałaś? 16.05.05, 11:39 :)))) Rozumiem Twoje zniecierpliwienie i komentarze nt. stosowania na twarz saseczki do stóp. Moje pytanie wynika z tego, że w opisie MASECZKI IŁOWEJ DO TWARZY (BEAUTY MASK FOR FACE) Producent: Dr. Nona International Ltd, nie ma nic nt. usuwania blizn potrądzikowych. Jest owszem mowa o leczeniu trądziku, ale to już mi na szczęście nie jest potrzebne. Poza tym w którymś z postów poniżej jest mowa o maseczce w cenie 160zł, a MASECZKA IŁOWA DO TWARZY kosztuje 111zł. Zastanawiałam się, czy aby o tej samej maseczce cały czas mówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 09:36 Witaj! kupuje sie go od konsultantow. Albo w sklepach internetowych. Ja osobiscie korzystalam z www.profilaktyka.net.pl , sprawdzilam go i na szczescie to nie oszusci (bardzo nie lubie robic zakupow przz internet) i wysylke chyba nadal maja za darmo. Balsam kosztuje 140zl. Buteleczka wystarcza na cala kuracje ( ja uzywalam okolo 6 miesiecy , 2 razy dziennie) . hmmm, to chyba tyle co wiem na ten temat . pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:06 A czy można nim smarować twarz? Cena jest straszna ale jeżeli zlikwiduje blizny na twarzy po trądziku to go kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:13 Ewula P, a zostalo ci jeszcze troche tego kremiku? Bo ja potrzebuje tylko na brode, wiec chyba nie oplaca mi sie kupowac calego. Wiec jesli zostalo ci go, i chcialabys go odstapic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:25 Hej "ja" ! Balsamik mi sie juz skonczyl , ale bede niedlugo kupowala , bo potrzebuje jeszcze pozbyc sie paskudnych rozstepow, zwlaszca, ze wakacje juz za pasem . Jesli tylko na brode , to tyle moge Ci odstapic :) Podaj mi maila! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:18 Ewula P, moj mail magdusi21@gazeta.pl napisz to dogadamy szczegóły. Pa, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:20 Tak, Solaris stosuje sie na twarz! wlasnie na potradzikowe blizny na twarzy zalecila mi kosmetyczka. Tradziku pozbylam sie juz jakis czas temu , ale co z tego , skoro dziury zostaly i wygladalam makabrycznie. kazde wyjscie z domu bylo dla mnie horrorem...zreszta nie musze chyba pisac - same wiecie :( Ale teraz jest super, pozegnalam sie z fluidem i tonami pudru na dobre :) Takze mozesz spokojnie kupowac, to naprawde najlepsza inwestycja. pozdrawiam i zycze wreszcie gladkiej buzki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:53 zainteresowałam się tym balsamem. czy ktoś stosował na przebarwienia lub rozstępy? bo akurat z tym się męczę. cena faktycznie niemała ale jak działa to pomyślę poważnie nad zakupem. czy można stosowac latem? Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 15.05.05, 14:05 Ja rowniez sie zainteresowalam tym balsamem,mam takze dziurki w skorze po krostkach.Kremy zluszczajace nie pomagaja. Zadzwonilam do dystrybutora tego balsamu .Zapytalam o stosowanie na w/w defekty i skutecznosc srodka .Obiecal po skonsultowaniu sie z kims w tej sprawie oddzwonic i przekazac informacje czy na takie problemy jest to skuteczny srodek.Narazie czekam na telefon z informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 15.05.05, 14:09 Ewula_P Czy u Ciebie ten balsam splycil dziurki czy zlikwidowal je calkowicie? Po jakim czasie juz bylo widac ich splycenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:32 Hej Dana20 ! Balsam zlikwidowal dziurki calkowicie po okolo 4 miesiacach, a pierwsze efekty zauwazylam mniej wiecej po 2-3 tygodniach , takze mam wrazenie , ze dosc szybko jak na nieinwazyjne metody. A w tej chwili sama dzwonilam do konsultantki - nie do dystrybutora, tylko do konsultantki. jak cos to podaje numer - 692 475 995 (mam nadzieje, ze nikt nie wykorzysta do innych niz informacyjne celow!!!) - sprawiala wrazenie bardzo kompetentnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:38 Tak, mozna stosowac latem (wlasnie rozmawialam przez tel z konsultantka) . I pani twierdzi , ze dokosnale dziala na rostepy - co mnie tez cieszy , bo wlasnie zamierzam zaczac stosowac na te wlasnie przypadlosc. Podobno jeszcze dobrze jest nakladac maseczke ilowa do ciala. ale jak cos to zadzwon i jescze sie upewnij - wrzuc w wyszukiwarke Nona albo podaj enumer , ktory sama znalazlam - 692 475 995 p. Anna Ja jestem na maksa zajawiona tymi kosmetykami :) jesli jescze rostepy znikna , to bede piekna !!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys kilka pytan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 14:35 a jak to jest ze stosowaniem go w ciagu lata? bo bylabym bardzo tym zainteresowana - acha - mam uczulenie na kremy z witamina C - nic po tym nie bedzie sie dzialo strasznego? sprzedaja go tez w aptece czy tylko przez net mozna zamowic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: kilka pytan IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:41 Hej , tylko przez net, albo bezposrednio u konsultantow (albo telefonicznie). Latem mozna stosowac , bo zawiera filtry naturalne - tak jest napisane w info , a witaminy C nie zawiera - patrzylam na opakowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: kilka pytan 15.05.05, 14:55 Ewula_P To jesli w takim tempie zaczely znikac u Ciebie dziurki to chyba jakies cudo? Ta maseczka ilowa jest konieczna? Czy mozna kuracje robic samym balsamem? Sprawdzalam na stronie dystrybutora i maseczka kosztuje az 160zl :( Jak na dwa kosmetyki to sporo bo razem 300zl.Narazie tylko zakupie ten balsam i napisze dziewczynom jak sie sprawdza w przypadku dziurek ,moze faktycznie jest skuteczny,chociaz w zasadzie to prawie stracilam nadzieje ,ze mozna czyms to zlikwidowac .Pierwszy raz sie spotkalam z taka opinia jak Twoja i wogole z balsamem Solaris,a do tego takie szybkie tempo dzialania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: kilka pytan IP: *.chello.pl 15.05.05, 15:06 Hmm, no 4 miesiace regilarnego stosowania , to nie jest znow tak malo - 2 razy dziennie . po 2-3 tygodnich zauwazylam pierwsze splycenia dopiero! i troche rozjasnily sie blizny. dla mnie wtedy to byl i tak olbrzymi sukces i doping do dalszej walki , zeby uniknac lasera. Oczywiscie to przeciez sprawa indywidualna, w jakim tempie znikna blizny zupelnie. ale jak pisze - warto!!! a 140 zl to nie malo , ale za jakosc sie placi! zreszta wobec lasera...sama sobie odpowiedz. Zycze milego stoswania , jesli sie zdecydujesz. i napisz koniecznie jakie sa efekty!!! czekam z niecierpliwoscia :) a jesli chodzi o maseczke - ja stosowalam prawie od poczatku - mozna sam balsam, tez pomoze , tylko moze troche dluzej bedzie sie czekalo na efekty . Wyprobuj balsam , a potem zdecydujesz czy warto inwestowac w maseczke . pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika na lato się chyba nie nadaje ... IP: *.b.jawnet.pl 15.05.05, 15:11 Mnie się wydaje, że na lato stosowanie tego balsamu się nie nadaje, ponieważ na stronie firmy tego balsamu wyczytałam, że ma on właściwości wybielające. Nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:09 Mi to wygląda na reklamę! Ale dajecie się nabrać:). Nawet numer telefonu do konsultantki podany:))))W necie nie przeczytałam nic ciekawego na temat tego balsamu (oprócz tekstu podawanej w wątku strony interenetowej). Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: Tonący brzytwy się chwyta 16.05.05, 14:14 Ja tez mam duze watpliwosci co do cudownego dzialania tego balsamu :) dzis powinien oddzwonic z informacja dystrybutor.Obiecal mi,ze dopyta sie dokladnie zeby nie obiecywac przyslowiowych " gruszek na wierzbie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 16.05.05, 19:27 :( Sorki dziewczyny,że rozpętałam taką burzę. Znalazłam nie dawno to ekstra forum i czytając w kolejnym wątku jak część z Was nie może sobie poradzić z trądzikiem czy jego pozostałościami , postanowiłam napisać - dla mnie to naturalny odruch, skoro mi się udało . Nie znam zasad panujących na forum i nie spodziewałam sie , że ktoś posądzi mnie o reklamę. Adres sklepu wpisałam , gdyż korzystając wcześniej z innych e-shopów, zostałam oszukana . Raz wpłaciłam kasę - paczki nie dostałam (sprawa zgłoszona na policji) , innym razem , mimo zapewnien , ze przesyłka jest gratis , musiałam zapłacić - bo okazało się , ze dopiero powyżej 200zł. Fajnie, co? A tel był przepisany ze strony sklepu i tyle. żeby nie trzeba było szukać. ale skoro węszycie we wszystkim podstęp , to testujcie dalej kremy , które działają jak placebo. Nie rozumiem tylko po co istnieje ot forum , skoro i tak nie interesują was niczyje rady, a zwłaszca tych , którzy problemy mają juz za sobą . pozdawiam - chyba naiwna Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula_P W kazdym razie chciałam pomóc.. IP: *.chello.pl 16.05.05, 19:29 ...a 130 czy 140 zł to chyba nie aż tak wielkie ryzyko . Zwlaszcza jak juz nic innego nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: W kazdym razie chciałam pomóc.. 16.05.05, 19:47 Ewula, to może wrzuć swoje zdjęcie - przed użyciem tych preparatów i po? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.b.jawnet.pl 16.05.05, 20:03 Ja sobie zamówiłam ten balsam. Co mi szkodzi? Wypróbuje jedno opakowanie i zobacze jakie przynosi efekty. A 150 zł to wcale nie dużo, w porównaniu z innymi próbowanymi przeze mnie "specyfikami". Jak pomoże będe polecać, jak nie, będe krytykować. Narazie jak zwykle mam wielką nadzieję, że będe piękna i gładka. Mój balsam zamówiłam na stronie firmowej tego produktu, za cenę 140 zł. Teraz z niecierpliwością czekam na przesyłkę. Jak tylko dostanę, dam wam znać. A o "kuracji" też będe was informować. Żyćcie mi dziewczyny powowdzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.artvox.pl / 83.238.172.* 17.05.05, 18:09 podciągam wątek jeśli któraś wypróbuje specyfik to dajcie znać , bo wygląda na to że tylko EWULA go nam zachwala za jedyne parę złotych! ja też jestem ostrożna po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 18:37 O wlasnie ,te zdjecia Ewula moglabys nam udostepnic? ja otrzymalam informacje,ze ten balsam reguluje czynnosci skory ,ale nie nalezy sie spodziewac wypelnienia ubytkow w skorze :( To informacja od osoby sprzedjacej produkty firmy dr,Nona Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 20:11 A mnie właśnie wykończył atak smiechu!!! Wczoraj wypełniłam ankietę na stronie profilaktyka i dzis dostałam odpowiedź: pani poleciła mi kilka preparatów za jedyne 751 zł!! No suuper, natychmiast kupuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 20:57 a możecie napisac w jaki sposób ten balsam działa? jak on to robi że zmniejsz dziurki? pewnie jest cos takiego w ulotce napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.246.jawnet.pl 17.05.05, 21:04 Wy jakieś dziwne dziewczyny jesteście! Wydaje mi się, że wy nie oczekujecie poprawy stanu skóry, ale jakiegoś cudu! Ja z bliznami po trądziku walczę już troche czasu i muszę wam powiedzieć, że prawie każde stosowane przeze mnie "cudo" poprawiało stan moich blizen. Jedno szybciej i bardziej, inne wolniej i gorzej. Ceny tych "cudów" też były rózne. Jeszcze nie stososwałam tego balsamu, ale strasznie się nie mogę doczekać, żeby ocenić jego skuteczność. Zdaję sobie sprawę, że jego cena jest dosyć duża, ale cóż ... tonący brzytwy się chwyta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 21:06 wiki Nie ma nic takiego napisane na ulotce. Osoba sprzedajaca te produkty mowila,ze jest dobry na blizny poparzeniowe.Jest jeden punkt na ulotce o bliznach potradzikowych ,ale mysle ze raczej chodzi o przebarwienia skory bo ponoc dziala wybielajaco na skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:52 Dziewczyny na ulotce wyraźnie jest napisane, że działa na blizny potrądzikowe. Zmniejsza je i wybiela. A z tymi zdjęciami Ewuli trochę przesadziłyście. Przecież każdy ma wybór, albo kupuje, albo nie kupuje. Wypróbować zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 19.05.05, 22:48 Dzięki Mika za wstawiennictwo! ze zdjęciami dziewczyny totalnie mnie zaskoczyły, gdyż nie rozumiem powodu, dla którego miałabym wysyłać swoje zdjęcia , KTÓRYCH SIĘ KRĘPUJĘ , ba, udostępniać je na forum. Po to , zeby udowodnić, że mówię prawdę? A jaki mam w tym interes?? Az taką altruistką nie jestem :) mogę oczywiście wysłać zdjęcia, ale jako, ze nie mam skanera i nikt z moich znajomych nie jest w jego posiadaniu , to pewnie zanim zeskanuję, część z Was, ktora zdecydowała się na kupno balsamu , będzie mogła się pochwalić efektami z autopsji :)) Ale postaram się mimo wszystko zeskanować i udostępnić zainteresowanym, ale to już najwcześniej w przyszłym tygodniu. Tymczasem życzę Wam miłego i skutecznego stosowania balsamu i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika właśnie dostałam zamówiony balsam IP: *.246.jawnet.pl 18.05.05, 21:06 Jutro odbieram na poczcie przesyłkę z balsamikiem, więc od piątku zacznę "kurację". Bede was informować na bieżąco, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: właśnie dostałam zamówiony balsam 19.05.05, 00:40 oki czekamy z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:28 ja też czekam z niecierpliwością na relację z efektów Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 20.05.05, 15:09 Ewula nie odbieraj tej prosby o jakas fotke jako ataku na Ciebie i wymuszania :) Taka padla propozycja i fajnie jak jest mozliwosc zobaczenia efektow kuracji na zdjeciu.Wiem,ze w niektorych gabinetach kosmetycznych robia klientkom zdjecie przed jakas seria zabiegow ,w trakcie i po zakonczeniu wlasnie dla zobaczenia roznicy i porownania ze stanem wyjsciowym . Masz prawo do prywatnosci i nie musisz nikomu nic udostepniac, to jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
skubany_kotecek mika 24.05.05, 15:20 i jak się sprawuje ten balsamik ,są już może jakieś efekty:))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 24.05.05, 19:34 Mika - przypominamy, że czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika to ja ! IP: *.b.jawnet.pl 24.05.05, 21:15 Moje wrażenia po stosowaniu balsamiku opiszę w nowym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: to ja ! IP: 80.48.245.* 25.05.05, 08:50 cos tu chyba nie gra balsam uzywasz od paru dni i juz piszesz takie pochlebne recenzje w takim razie to cudo powiinny smy mieć już wszystkie nie mniej mnie się nie chce wierzy że jakikolwiek specyfik ma takie spektakularne i błyskawiczne działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja co z tym balsmem IP: *.u.mcnet.pl 25.05.05, 10:15 Czy ktoś oprócz ewy i milki go używał???? czy ktoś stosował na rozstępy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Re: co z tym balsmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24339567&a=24341325 Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: co z tym balsmem 26.05.05, 20:49 W podanym wyzej linku przeczytacie o klamstwie na temat balsamu solaris :D :D Handlary tylko reklamowaly swoj towar ,nic ponadto! zizia21 i wspolniczki powinny sobie kupic jakis balsam na wyleczenie z glupoty :D Odpowiedz Link Zgłoś