Dodaj do ulubionych

balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzikowe

IP: *.b.jawnet.pl 14.05.05, 18:53
Używał ktoś ? Z jakimi efektami ? Godny polecenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 14.05.05, 23:09
      Tak , ja uzywalam. zreszta polecalam go w innym watku dotyczacym dziur
      potrądzikowych. Mi polecila go kosmetyczka, ale zanim zaczelam, uzywac, to
      przeczytalam co nieco . rozni sie tym od innych kremow , ze w przeciwienstwie
      do nich dziala na wszystkie 7 wartstw skory , a nie tylko na 3 , gora 4. Przez
      to likwiduje blizny i dziury od spodu ,a nie tylko lagodzi. tak bylo napisane w
      ulotce i u mnie rzeczywiscie sie sprawdzilo. stosowalam pozniej jeszcze
      maseczke z tej samej firmy. Pozbylam sie blizn po 4 miesiacach regularnego
      stosowania ( 1 buteleczka Solarisu, 1/3 sloiczka maseczki) , takze gorąco
      polecam. teraz juz nie stosuje , bo nie ma takiej koniecznosci.
      pozdrawiam
      • Gość: anna Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:21
        A mogłabyś napisac ile kosztuje, czy kupuje sie go w aptece i czy jest na
        recepte? Z góry dziękuje :-)
      • asiaczek22 Jakiej maszeczki używałaś? 15.05.05, 19:43
        oprocz balsamu
        Bo na stronach www.profilaktyka.net.pl oferuja dużo różnych maseczek.
        • Gość: Ewula P Re: Jakiej maszeczki używałaś? IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 15.05.05, 21:13
          Asiaczku, tej do twarzy! ale one chyba sa wymienne . no moze balabym sie
          stosowac tej do nog ,gdyz pewnie jest mocniejsza. no i na pewno ta do skory
          glowy sie nie nadaje,bo o ta sama pytalam, nie mozna jej stosowac do twarzy.
          • asiaczek22 Re: Jakiej maszeczki używałaś? 16.05.05, 11:39
            :)))) Rozumiem Twoje zniecierpliwienie i komentarze nt. stosowania na twarz
            saseczki do stóp.

Moje pytanie wynika z tego, że w opisie MASECZKI IŁOWEJ DO TWARZY (BEAUTY MASK
            FOR FACE) Producent: Dr. Nona International Ltd, nie ma nic nt. usuwania blizn
            potrądzikowych. Jest owszem mowa o leczeniu trądziku, ale to już mi na szczęście
            nie jest potrzebne.
            Poza tym w którymś z postów poniżej jest mowa o maseczce w cenie 160zł, a
            MASECZKA IŁOWA DO TWARZY kosztuje 111zł.
            Zastanawiałam się, czy aby o tej samej maseczce cały czas mówimy.

• Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 09:36
      Witaj! kupuje sie go od konsultantow. Albo w sklepach internetowych. Ja
      osobiscie korzystalam z www.profilaktyka.net.pl , sprawdzilam go i na szczescie
      to nie oszusci (bardzo nie lubie robic zakupow przz internet) i wysylke chyba
      nadal maja za darmo. Balsam kosztuje 140zl. Buteleczka wystarcza na cala
      kuracje ( ja uzywalam okolo 6 miesiecy , 2 razy dziennie) . hmmm, to chyba tyle
      co wiem na ten temat .
      pozdrowionka!
    • Gość: Madzia Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:06
      A czy można nim smarować twarz? Cena jest straszna ale jeżeli zlikwiduje blizny
      na twarzy po trądziku to go kupię.
      • Gość: ja Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:13
        Ewula P, a zostalo ci jeszcze troche tego kremiku? Bo ja potrzebuje tylko na
        brode, wiec chyba nie oplaca mi sie kupowac calego. Wiec jesli zostalo ci go, i
        chcialabys go odstapic...
        • Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:25
          Hej "ja" ! Balsamik mi sie juz skonczyl , ale bede niedlugo kupowala , bo
          potrzebuje jeszcze pozbyc sie paskudnych rozstepow, zwlaszca, ze wakacje juz za
          pasem . Jesli tylko na brode , to tyle moge Ci odstapic :) Podaj mi maila!
          pozdrowionka
          • Gość: ja Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:18
            Ewula P, moj mail magdusi21@gazeta.pl napisz to dogadamy szczegóły.
            Pa, pozdr
    • Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:20
      Tak, Solaris stosuje sie na twarz! wlasnie na potradzikowe blizny na twarzy
      zalecila mi kosmetyczka. Tradziku pozbylam sie juz jakis czas temu , ale co z
      tego , skoro dziury zostaly i wygladalam makabrycznie. kazde wyjscie z domu
      bylo dla mnie horrorem...zreszta nie musze chyba pisac - same wiecie :( Ale
      teraz jest super, pozegnalam sie z fluidem i tonami pudru na dobre :) Takze
      mozesz spokojnie kupowac, to naprawde najlepsza inwestycja.
      pozdrawiam i zycze wreszcie gladkiej buzki!
    • Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 13:53
      zainteresowałam się tym balsamem. czy ktoś stosował na przebarwienia lub
      rozstępy? bo akurat z tym się męczę. cena faktycznie niemała ale jak działa to
      pomyślę poważnie nad zakupem. czy można stosowac latem?
      • dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 15.05.05, 14:05
        Ja rowniez sie zainteresowalam tym balsamem,mam takze dziurki w skorze po
        krostkach.Kremy zluszczajace nie pomagaja.
        Zadzwonilam do dystrybutora tego balsamu .Zapytalam o stosowanie na w/w defekty
        i skutecznosc srodka .Obiecal po skonsultowaniu sie z kims w tej sprawie
        oddzwonic i przekazac informacje czy na takie problemy jest to skuteczny
        srodek.Narazie czekam na telefon z informacja.
        • dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 15.05.05, 14:09
          Ewula_P

Czy u Ciebie ten balsam splycil dziurki czy zlikwidowal je calkowicie?
          Po jakim czasie juz bylo widac ich splycenie?
          • Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:32
            Hej Dana20 ! Balsam zlikwidowal dziurki calkowicie po okolo 4 miesiacach, a
            pierwsze efekty zauwazylam mniej wiecej po 2-3 tygodniach , takze mam
            wrazenie , ze dosc szybko jak na nieinwazyjne metody. A w tej chwili sama
            dzwonilam do konsultantki - nie do dystrybutora, tylko do konsultantki. jak cos
            to podaje numer - 692 475 995 (mam nadzieje, ze nikt nie wykorzysta do innych
            niz informacyjne celow!!!) - sprawiala wrazenie bardzo kompetentnej.
      • Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:38
        Tak, mozna stosowac latem (wlasnie rozmawialam przez tel z konsultantka) . I
        pani twierdzi , ze dokosnale dziala na rostepy - co mnie tez cieszy , bo
        wlasnie zamierzam zaczac stosowac na te wlasnie przypadlosc. Podobno jeszcze
        dobrze jest nakladac maseczke ilowa do ciala. ale jak cos to zadzwon i jescze
        sie upewnij - wrzuc w wyszukiwarke Nona albo podaj enumer , ktory sama
        znalazlam - 692 475 995 p. Anna
        Ja jestem na maksa zajawiona tymi kosmetykami :) jesli jescze rostepy znikna ,
        to bede piekna !!! pozdrawiam :)
    • Gość: axys kilka pytan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 14:35
      a jak to jest ze stosowaniem go w ciagu lata? bo bylabym bardzo tym
      zainteresowana - acha - mam uczulenie na kremy z witamina C - nic po tym nie
      bedzie sie dzialo strasznego?
      sprzedaja go tez w aptece czy tylko przez net mozna zamowic ?
      • Gość: Ewula P Re: kilka pytan IP: *.chello.pl 15.05.05, 14:41
        Hej , tylko przez net, albo bezposrednio u konsultantow (albo telefonicznie).
        Latem mozna stosowac , bo zawiera filtry naturalne - tak jest napisane w info ,
        a witaminy C nie zawiera - patrzylam na opakowanie .
        • dana20 Re: kilka pytan 15.05.05, 14:55
          Ewula_P
          To jesli w takim tempie zaczely znikac u Ciebie dziurki to chyba jakies cudo?
          Ta maseczka ilowa jest konieczna? Czy mozna kuracje robic samym balsamem?
          Sprawdzalam na stronie dystrybutora i maseczka kosztuje az 160zl :( Jak na
          dwa kosmetyki to sporo bo razem 300zl.Narazie tylko zakupie ten balsam i
          napisze dziewczynom jak sie sprawdza w przypadku dziurek ,moze faktycznie jest
          skuteczny,chociaz w zasadzie to prawie stracilam nadzieje ,ze mozna czyms to
          zlikwidowac .Pierwszy raz sie spotkalam z taka opinia jak Twoja i wogole z
          balsamem Solaris,a do tego takie szybkie tempo dzialania.....
          • Gość: Ewula P Re: kilka pytan IP: *.chello.pl 15.05.05, 15:06
            Hmm, no 4 miesiace regilarnego stosowania , to nie jest znow tak malo - 2 razy
            dziennie . po 2-3 tygodnich zauwazylam pierwsze splycenia dopiero! i troche
            rozjasnily sie blizny. dla mnie wtedy to byl i tak olbrzymi sukces i doping do
            dalszej walki , zeby uniknac lasera. Oczywiscie to przeciez sprawa
            indywidualna, w jakim tempie znikna blizny zupelnie. ale jak pisze - warto!!! a
            140 zl to nie malo , ale za jakosc sie placi! zreszta wobec lasera...sama sobie
            odpowiedz. Zycze milego stoswania , jesli sie zdecydujesz. i napisz koniecznie
            jakie sa efekty!!! czekam z niecierpliwoscia :)
            a jesli chodzi o maseczke - ja stosowalam prawie od poczatku - mozna sam
            balsam, tez pomoze , tylko moze troche dluzej bedzie sie czekalo na efekty .
            Wyprobuj balsam , a potem zdecydujesz czy warto inwestowac w maseczke .
            pozdrowionka !
            • Gość: Mika na lato się chyba nie nadaje ... IP: *.b.jawnet.pl 15.05.05, 15:11
              Mnie się wydaje, że na lato stosowanie tego balsamu się nie nadaje, ponieważ na
              stronie firmy tego balsamu wyczytałam, że ma on właściwości wybielające.
              Nie uważacie?
    • Gość: cubus Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:09
      Mi to wygląda na reklamę! Ale dajecie się nabrać:). Nawet numer telefonu do
      konsultantki podany:))))W necie nie przeczytałam nic ciekawego na temat tego
      balsamu (oprócz tekstu podawanej w wątku strony interenetowej).
      • asiaczek22 Tonący brzytwy się chwyta 16.05.05, 12:46
        • dana20 Re: Tonący brzytwy się chwyta 16.05.05, 14:14
          Ja tez mam duze watpliwosci co do cudownego dzialania tego balsamu :)
          dzis powinien oddzwonic z informacja dystrybutor.Obiecal mi,ze dopyta sie
          dokladnie zeby nie obiecywac przyslowiowych " gruszek na wierzbie"
    • Gość: Ewula P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 16.05.05, 19:27
      :( Sorki dziewczyny,że rozpętałam taką burzę. Znalazłam nie dawno to ekstra
      forum i czytając w kolejnym wątku jak część z Was nie może sobie poradzić z
      trądzikiem czy jego pozostałościami , postanowiłam napisać - dla mnie to
      naturalny odruch, skoro mi się udało . Nie znam zasad panujących na forum i
      nie spodziewałam sie , że ktoś posądzi mnie o reklamę. Adres sklepu wpisałam ,
      gdyż korzystając wcześniej z innych e-shopów, zostałam oszukana . Raz wpłaciłam
      kasę - paczki nie dostałam (sprawa zgłoszona na policji) , innym razem , mimo
      zapewnien , ze przesyłka jest gratis , musiałam zapłacić - bo okazało się , ze
      dopiero powyżej 200zł. Fajnie, co? A tel był przepisany ze strony sklepu i
      tyle. żeby nie trzeba było szukać. ale skoro węszycie we wszystkim podstęp , to
      testujcie dalej kremy , które działają jak placebo. Nie rozumiem tylko po co
      istnieje ot forum , skoro i tak nie interesują was niczyje rady, a zwłaszca
      tych , którzy problemy mają juz za sobą .
      pozdawiam - chyba naiwna Ewa
    • Gość: Ewula_P W kazdym razie chciałam pomóc.. IP: *.chello.pl 16.05.05, 19:29
      ...a 130 czy 140 zł to chyba nie aż tak wielkie ryzyko . Zwlaszcza jak juz nic
      innego nie działa.
      • pixela Re: W kazdym razie chciałam pomóc.. 16.05.05, 19:47
        Ewula, to może wrzuć swoje zdjęcie - przed użyciem tych preparatów i po?
    • Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.b.jawnet.pl 16.05.05, 20:03
      Ja sobie zamówiłam ten balsam. Co mi szkodzi? Wypróbuje jedno opakowanie i
      zobacze jakie przynosi efekty. A 150 zł to wcale nie dużo, w porównaniu z
      innymi próbowanymi przeze mnie "specyfikami". Jak pomoże będe polecać, jak nie,
      będe krytykować. Narazie jak zwykle mam wielką nadzieję, że będe piękna i
      gładka. Mój balsam zamówiłam na stronie firmowej tego produktu, za cenę 140 zł.
      Teraz z niecierpliwością czekam na przesyłkę. Jak tylko dostanę, dam wam znać.
      A o "kuracji" też będe was informować. Żyćcie mi dziewczyny powowdzenia !
      • Gość: agata Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.artvox.pl / 83.238.172.* 17.05.05, 18:09
        podciągam wątek jeśli któraś wypróbuje specyfik to dajcie znać , bo wygląda na
        to że tylko EWULA go nam zachwala za jedyne parę złotych! ja też jestem ostrożna
        po prostu...
        • dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 18:37
          O wlasnie ,te zdjecia Ewula moglabys nam udostepnic?
          ja otrzymalam informacje,ze ten balsam reguluje czynnosci skory ,ale nie nalezy
          sie spodziewac wypelnienia ubytkow w skorze :(
          To informacja od osoby sprzedjacej produkty firmy dr,Nona
          • pixela Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 20:11
            A mnie właśnie wykończył atak smiechu!!! Wczoraj wypełniłam ankietę na stronie
            profilaktyka i dzis dostałam odpowiedź: pani poleciła mi kilka preparatów za
            jedyne 751 zł!! No suuper, natychmiast kupuję!!!!
            • wiki24 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 20:57
              a możecie napisac w jaki sposób ten balsam działa? jak on to robi że zmniejsz
              dziurki? pewnie jest cos takiego w ulotce napisane
              • Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.246.jawnet.pl 17.05.05, 21:04
                Wy jakieś dziwne dziewczyny jesteście! Wydaje mi się, że wy nie oczekujecie
                poprawy stanu skóry, ale jakiegoś cudu! Ja z bliznami po trądziku walczę już
                troche czasu i muszę wam powiedzieć, że prawie każde stosowane przeze
                mnie "cudo" poprawiało stan moich blizen. Jedno szybciej i bardziej, inne
                wolniej i gorzej. Ceny tych "cudów" też były rózne. Jeszcze nie stososwałam
                tego balsamu, ale strasznie się nie mogę doczekać, żeby ocenić jego
                skuteczność. Zdaję sobie sprawę, że jego cena jest dosyć duża, ale cóż ...
                tonący brzytwy się chwyta !!!
              • dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 17.05.05, 21:06
                wiki
                Nie ma nic takiego napisane na ulotce.
                Osoba sprzedajaca te produkty mowila,ze jest dobry na blizny poparzeniowe.Jest
                jeden punkt na ulotce o bliznach potradzikowych ,ale mysle ze raczej chodzi o
                przebarwienia skory bo ponoc dziala wybielajaco na skore.
                • Gość: Mika Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:52
                  Dziewczyny na ulotce wyraźnie jest napisane, że działa na blizny potrądzikowe.
                  Zmniejsza je i wybiela.
                  A z tymi zdjęciami Ewuli trochę przesadziłyście. Przecież każdy ma wybór, albo
                  kupuje, albo nie kupuje. Wypróbować zawsze można.
                  • Gość: Ewula_P Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 19.05.05, 22:48
                    Dzięki Mika za wstawiennictwo! ze zdjęciami dziewczyny totalnie mnie
                    zaskoczyły, gdyż nie rozumiem powodu, dla którego miałabym wysyłać swoje
                    zdjęcia , KTÓRYCH SIĘ KRĘPUJĘ , ba, udostępniać je na forum. Po to , zeby
                    udowodnić, że mówię prawdę? A jaki mam w tym interes?? Az taką altruistką nie
                    jestem :) mogę oczywiście wysłać zdjęcia, ale jako, ze nie mam skanera i nikt z
                    moich znajomych nie jest w jego posiadaniu , to pewnie zanim zeskanuję, część z
                    Was, ktora zdecydowała się na kupno balsamu , będzie mogła się pochwalić
                    efektami z autopsji :)) Ale postaram się mimo wszystko zeskanować i udostępnić
                    zainteresowanym, ale to już najwcześniej w przyszłym tygodniu. Tymczasem życzę
                    Wam miłego i skutecznego stosowania balsamu i pozdrawiam!
    • Gość: up up IP: *.246.jawnet.pl 18.05.05, 16:28
    • Gość: Mika właśnie dostałam zamówiony balsam IP: *.246.jawnet.pl 18.05.05, 21:06
      Jutro odbieram na poczcie przesyłkę z balsamikiem, więc od piątku
      zacznę "kurację". Bede was informować na bieżąco, co i jak.
      • wiki24 Re: właśnie dostałam zamówiony balsam 19.05.05, 00:40
        oki czekamy z niecierpliwością
    • Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:28
      ja też czekam z niecierpliwością na relację z efektów
      • dana20 Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi 20.05.05, 15:09
        Ewula
        nie odbieraj tej prosby o jakas fotke jako ataku na Ciebie i wymuszania :)
        Taka padla propozycja i fajnie jak jest mozliwosc zobaczenia efektow kuracji
        na zdjeciu.Wiem,ze w niektorych gabinetach kosmetycznych robia klientkom
        zdjecie przed jakas seria zabiegow ,w trakcie i po zakonczeniu wlasnie dla
        zobaczenia roznicy i porownania ze stanem wyjsciowym .
        Masz prawo do prywatnosci i nie musisz nikomu nic udostepniac, to jest
        oczywiste.
    • skubany_kotecek mika 24.05.05, 15:20
      i jak się sprawuje ten balsamik ,są już może jakieś efekty:))?
    • Gość: an Re: balsam Solaris na przebarwienia,blizny trądzi IP: *.chello.pl 24.05.05, 19:34
      Mika - przypominamy, że czekamy
      • Gość: Mika to ja ! IP: *.b.jawnet.pl 24.05.05, 21:15
        Moje wrażenia po stosowaniu balsamiku opiszę w nowym poście.
        • Gość: agata Re: to ja ! IP: 80.48.245.* 25.05.05, 08:50
          cos tu chyba nie gra balsam uzywasz od paru dni i juz piszesz takie pochlebne
          recenzje w takim razie to cudo powiinny smy mieć już wszystkie nie mniej mnie
          się nie chce wierzy że jakikolwiek specyfik ma takie spektakularne i
          błyskawiczne działanie.
          • Gość: ja co z tym balsmem IP: *.u.mcnet.pl 25.05.05, 10:15
            Czy ktoś oprócz ewy i milki go używał???? czy ktoś stosował na rozstępy??
            • Gość: 4 Re: co z tym balsmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:32
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24339567&a=24341325
              • dana20 Re: co z tym balsmem 26.05.05, 20:49
                W podanym wyzej linku przeczytacie o klamstwie na temat balsamu solaris :D :D
                Handlary tylko reklamowaly swoj towar ,nic ponadto!

zizia21 i wspolniczki powinny sobie kupic jakis balsam na wyleczenie z
                glupoty :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka