Gość: pieknosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:02 skoro juz watki kreca sie w koło zdjec róznych medialnych osób... www.foksal.com.pl/new/fot-7913-208-211-1-1.php uwazam ze sa wstretni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pudoszka Re: najbrzydsza para 16.05.05, 17:06 No i widzisz, gusta są różne, moim zdaniem wcale wstrętni nie są :) Skoro jesteś taką pięknością i Olga Borys to prz Tobie brzydula, to wklej swoje zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknosc Re: najbrzydsza para IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:12 wkleic,po co?bys mi zazdrosciła?poza tym ja nie jestem osoba medialna wiec nie widze najmniejszego sensu,poza ta zazdroscia oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: najbrzydsza para 16.05.05, 17:24 Oklepany tekst: "bo mi zazdrościsz" :)) Uwielbiam te przechwałki na wszelkich forach typu: ja to jestem piękna, na pewno piękniejsza od Ciebie. Otóż ja się na to nie łapię :P Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: najbrzydsza para 16.05.05, 17:45 Brawo pudoszka! Ja tez sie nie lapie na jej przechwalki! Odpowiedz Link Zgłoś