kuleczka_25 17.05.05, 16:02 Małe pytanko czy rzeczywiście pomaga na cerę? i jeśli ktoś podałby mi cenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunsilk Re: CAPIVIT A+E 17.05.05, 16:24 30 kapsulek za okolo 8 pln kupialm miesiac temu. ja mam capivit a+e forte, jest jeszcze mite, z mniejsza zawartoscia witaminek. mi lekarz kazal jesc po usunieciu nazderki, bo wit a wspomaga wzrost skory i blon sluzowych i ogolnie wspomaga skore. zjadlam juz ponad pol opakowania, ale jakos specjalnie moja cera sie nie zmienila. z tym, ze ja nie ma klopotow typu tradzik. raz na jakis czas pryszcz wyskoczy ale tylko tyle. u mnie ma wspomoc odnowe nablonka w miejscu po nadzerce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: CAPIVIT A+E IP: 213.241.34.* 17.05.05, 16:27 bezpieczniej jest stosować bogatsze zestawy witamin (z minerałami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: CAPIVIT A+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:34 moj lekarz powiedzial mi ( nie wiem oczywiscie czy to prawda, sadze ze tak, zwlaszcza ze nie ma pozytywnych opinii) ze witamina e wchlania sie tylko przez skore, tak wiec lykanie jej nie ma wiekszego sensu, chyba juz lepiej posmarowac sie ta zawartoscia kapsulki:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: CAPIVIT A+E IP: 213.241.34.* 17.05.05, 16:41 > moj lekarz powiedzial mi ze witamina e wchlania sie tylko przez > skore to bzdura. witamina E wchłania się bardzo dobrze po podaniu doustnym. musiało dojśc do jakiegoś nieporozumienia z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: CAPIVIT A+E 17.05.05, 17:06 a ja mam czysty olejek z witaminy e, do czego warto uzywac czy co smarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: CAPIVIT A+E 17.05.05, 17:07 z tego co ja wiem,to wit. D się wchłania przez skórę od słońca ale nie wiem dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: CAPIVIT A+E IP: 213.241.34.* 17.05.05, 17:13 w uproszczeniu wit.D jest produkowana w skórze pod wpływem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia82 Re: CAPIVIT A+E 17.05.05, 17:53 a prawda jest taka ze witamina e tak samo jak i a zreszta najlepiej wchłania sie wraz z tłuszczami dlatego zaleca sie jej łykanie wraz z posiłkiem:)) apropos wątku mi tez na cere nie pomogła ale za to paznokciee boskieeeeee:) Odpowiedz Link Zgłoś
vertige Re: CAPIVIT A+E 17.05.05, 18:05 Ja już jestem po 5 opakowaniach i muszę stwierdzić, ze efekty widać, poprawił się stan cery a przede wszystkim paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanedi Re: CAPIVIT A+E IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 17.05.05, 21:16 Ja zuzylam kiedys 2 opak.i nie zauwazylam nawet min.poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: CAPIVIT A+E IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 07:13 moja lekarz stanoowoczo odradziła mi łykanie wszytsiiego co ma witamine A. jjest to jedyna witaimna której jemy nadmiar. jest oczywiscie bardzo potzrebna ale spokoojnie w normalnej diecie ja dosttarczammy a łykanie jej dodatkowo obciaza watrobe. Odpowiedz Link Zgłoś