Gość: agata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 08:01 Czy mogłybyście mi polecić jakąś dobrą odzywke do rzęs.Generalnie nie mam z nimi problemu chciałabym tylko je troche wzmocnic i odżywic.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: odżywka do rzęs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 08:25 Dobrą opinią cieszy się Talika Lipocils, z tym, ze jest to drogi preparat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: odżywka do rzęs IP: *.wcp.pl 08.07.02, 09:00 używam Celii (6,50 zł), jest OK, ale tak naprawdę wydaje mi się, że za pomocą odżywki nie można osiągnąć jakichś spektakularnych rezultatów, zwłaszcza, jak ma się "niezłe" rzęsy - ja np. zauważyłam, że moim bdb. robi - szczególnie na długość - nie malowanie, np. na wakacjach + najlepiej pobyt na słońcu.Zawsze wracam z taaakimi długimi rzęsami :-) i jak po powrocie na nowo odkrywam tusz do rzęs, to mam miłą niespodziankę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: odżywka do rzęs IP: *.pl 08.07.02, 10:03 A gdzie mozna dostac ta odzywke Celii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: odżywka do rzęs IP: *.se.com.pl 08.07.02, 10:45 Talika nie tylko super działa, ale i sprawia, że rzęsy się wydłużają:))) kosztuje ok. 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: odżywka do rzęs IP: *.wcp.pl 08.07.02, 11:23 Celię nabyłam w Galerii Centrum, na standzie Celii. Raczej nie wydłuża, co czynił Brow & Lash Gel Body Shopu. Ja traktuję takie preparaty raczej jako alternatywę dla tuszu, zwłaszcza latem. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: odżywka do rzęs 08.07.02, 11:37 Talica jest genialna! Na pewno odżywia - dzieki czemu rzęsy przestają wypadac (niestety tak mi sie działo zanim używałam Taliki), robią sie grubsze i dłuzsze. Brzmi nie do wiary, ale tak zadziałała ta odżywka w moim przypadku. Acha, kupowałam ją w podziemiach Centralnego i kosztowała 69 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: odżywka do rzęs IP: *.se.com.pl 08.07.02, 11:39 a no to nawet taniej, niż pamietałam. ja tez byłam z niej bardzo zadowolona, inne odzywki zadnych widocznych efektów nie przynosiły, i z czasem były degradowane do roli przyrzadu do czesania brwi. niestety, dawno nie widziałam taliki w sklepach, musze się wybrac w te podziemia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: odżywka do rzęs IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 20:04 Gdzie Wy kupujecie tę Talikę? Mnie się własnie skończyła, kosztowała 55zł. Pytałam na forum o krem Lieraca do rzęs, ale podobno niezbyt dobry, więc na razie sobie poużywam olejku rycynowego, a potem znów Talika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tara Re: odżywka do rzęs IP: *.tom.pl 09.07.02, 17:13 no wlasnie gdzie??pytalam w paru miejscach i nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus7 Re: odżywka do rzęs IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 10.07.02, 09:50 Moja Talika kosztowała 58 zł i kupiłam ją na bazarku na Wałbrzyskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś