Gość: Goś IP: 83.238.11.* 20.05.05, 10:18 Czy ktoś z was używał pasków wybielających blend a- med, jaki był efekt i na jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julia Re: Paski blend a- med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:21 ja uzywalam i to nie raz :-) Teraz wlasnie czekam i poluje na jakas promocje w Rossmanie, zeby "odswiezyc" moje zeby. Nie wiem jak na innych, ale moje zeby wybielilo i to nawet fajnie. Paski zaczelam stosowac od zeszlego roku i od tamtego czasu mam przypieta latke przez znajomych, ze ja to mam ladne i biale zabki, jesli np w towarzystwie cos tam mowimy o zebach :-) O ile tonow rozjasnilo..hmm...mi moze o 2-3. I co dziwne...na zdjeciach zawsze mam bielsze zeby niz w rzeczywistosci :-) U mnie efekt utrzymuje sie ok 4 m-ce, mniej wiecej. Po tym czasie nadal sa bielsze, ale nie razaco biale :-) No i juz nigdy nie wrocilam do koloru zebow sprzed "kuracji". Takze ja jestem z nich zadowolona i bede je stosowac, tak mniej wiecej co 6 -cy (tyle co zaleca producent). Odpowiedz Link Zgłoś