latulka 21.05.05, 20:56 Dziewczyny chcę kupić tusz do rzęs.Zastanawiam się nad Longtitude albo Panoramic Curl. Chciałam prosić o opinie o nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka-lilka Re: tusze L'Oreal 22.05.05, 19:42 Ja osobiście polecam Longitude. Używam go już od pięciu lat, czasami kuszę się na jakąś nowość, ale znów wracam do Longitude. Jest naprawdę świetny. Bardzo ładnie wydłuża moje rzęsy, nie kruszy się, nie robi łapek i jest trwały. Lilka Odpowiedz Link Zgłoś
vertige Re: tusze L'Oreal 22.05.05, 20:48 Ja też polecam Longitude, chociaż Panoramic Curl też jest niezły ale nie rewelacyjny. Tak ogólnie to nie przepadam za tuszami Loreala, jak dla mnie to są przeciętne. Przereklamowane i to zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: tusze L'Oreal IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.05.05, 21:12 Ja również ten polecam. Jest nallepszy dla mnie od paru lat. Super wydłuża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: tusze L'Oreal IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 11:06 Longitude jest super, panoramic curl to pomyłka jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vertige Re: tusze L'Oreal 23.05.05, 17:44 A jeszcze większa pomyłką jest ten Lash Architekt. Odpowiedz Link Zgłoś