Dodaj do ulubionych

Przebawienia-peeling

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 07:22
Mam przebarwienia na twarzy - zimą stosuję krem wybielający (jakoś marne
efekty) ale co latem i wymyśliłam złuszczam skórę z przebawieniami peelingiem
St.Iveas - mocno oczyszczającym (wydaje mi się że bledną) na to maseczka
nawilżająca i krem brązujący żeby równo zabarwić cerę.
Jakie macie propozycje na lato dla osób z widoczym,i przebarwieniami???
Co stosujecie latem przebarwione kobietki????
A może dacie namiary na mocne peelingi???Które zdarłyby ze mnie te przebarwienia??
Obserwuj wątek
    • Gość: mea Re: Przebawienia-peeling IP: *.devs.futuro.pl 24.05.05, 09:19
      Hej :-) Ja mialam okropne przebarwienia, polecamkuracje cytrynowa, po 2
      tygodniach bardzo sie rozjasnily a teraz juz ledwo co widac (troszke ponad
      miesiac mineło). Nie wiem czy ma to jakis wplyw, ale na noc zaczelam stosowac
      oliwe z oliwek zamiast kremu, tylko taka extra virgin bo ta z wytłoków to
      bleee....
      • sandra55 Re: Przebawienia-peeling 24.05.05, 09:31
        co dokładnie rozumiesz pod kuracja cytrynowa, chętnie to zastosuję, ponieważ
        też mam te problemy.
        Napisz co robisz z tej cytrynki.
        pozdrawiam
        • Gość: m Re: Przebawienia-peeling IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 12:07
          up
        • Gość: mea Re: Przebawienia-peeling IP: *.devs.futuro.pl 25.05.05, 08:45
          Hej :-) Wypadlam z forum wczoraj i dopiero wrocilam, wiec przepraszam za pozna
          odpowiedz. Gdzies wyczytalam na forum ale to jakis czas temu o tych cytrynach.
          Pierwszego dnia pijesz sok z jednej cytryny, drugiego z dwoch itd do 10tego.
          11ego dnia z 9, 12 z 8miu itd aż zejdziesz do1. Czyli w sumie 19 dni. Do tego
          jakas byla dieta, zero slodyczy i pieczywa ale to olałam, żarłam wszystko ile
          wlazło :-) Aha, te cytryny to nie na raz, nie dałabym rady, normalnie po
          szklance wody z sokiem, 10 dnia akurat bylam w pracy i tak sobie wyciskalam te
          cytrynki co godzine, fajnie bylo :-) Aha, w ogole zrezygnowalam z mazidel na
          ten czas, tylko krem na dzien, oliwa z oliwek na noc i jakis zel oczyszczajacy.
          Ciezko bylo z taka twarza do ludzi wyjsc, ale sie opłaciło. Teraz juz w
          normalnym makijazu, ale korektora nie uzywam. Po raz pierwszy od niepamietnych
          czasow nie widze potrzeby :-) Wiec polecam, pozdrawiam i trzymam kciuki!
      • Gość: !v Re: Przebawienia-peeling IP: *.rwe.com 25.05.05, 13:41
        Podzielam zdanie Mei.Od jakiegoś miesiąca wojuję z przebarwieniem na twarzy
        najprawdopodobniej od hormonów w połączeniu z solarium. Od tygodnia nacieram
        twarz plastrem cytryny, efekt było widać już po 4 dniach, bardzo ładnie
        rozjaśnia i to w naturalny sposób.Polecam!
    • magdzie Re: Przebawienia-peeling 24.05.05, 12:11
      -Albucin firmy Eris ( wersja normalna i max.) <30zł
      -Even Out-krem rozjasniajacy przebarwienia-kolezanka stosowala i pomoglo <50zł
    • Gość: K. Re: Przebawienia-peeling IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.05.05, 12:53
      Sam peeling nie pomoze, jesli nie bedziesz stosowac na codzien kremow z
      wysokimi, stabilnymi filtrami.
      • Gość: ma Re: Przebawienia-peeling IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 13:48
        A macie jakieś kuracje ziołowe??? Co z tą cytrynową - czy wystarczy przecierać
        sokiem
    • Gość: kamis Re: Przebawienia-peeling IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.05, 16:54
      MIKRODERMABRAZJA w salonie kosmetycznym. 4 bezbolesne zabiegi (raz w tygodniu)
      i po przebarwieniach. Przed zabiegami wyglądałam okropnie.
      • Gość: klara Re: Przebawienia-peeling IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.05, 17:00
        a ile taki zabieg kosztuje?czy moge to zastosowac na przebarwienia na nodze?
        • Gość: klara Re: Przebawienia-peeling IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.05, 23:03
          up
    • Gość: klara Re: Przebawienia-peeling IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.05, 14:54
      wciaz podnosze watek
      • Gość: natalia Re: Przebawienia-peeling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:20
        ja placilam za jeden zabieg mikrodermabrazji 100zł, a co do nogi to nie wiem.
        • Gość: m Re: Przebawienia-peeling IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.05, 07:22
          To prosiłabym o tańsze kuracje - bo 100 zł. to dla mnie sporo kasy - co z tą
          cytryną.Latem jak jest słońce pozostaje chyba tylko czekać z przebarwieniami na
          zimę - zpisałam się do dermatologa - za 4 miesiące idę!!!!Akurat na jesień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka