Gość: ewelina IP: 217.153.156.* 28.05.05, 10:51 czy na wąsik pomoze tylko wosk?/ ja mam porządny a mam wesele 11 czerwca głupio tak z tym wąsikiem,ale to cholernie boli chyba .. a potem nie odrastaja taki twarde ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: WOSK NA WĄSIK ??? 28.05.05, 11:07 nie boli cholernie, tylko znośnie. na dodatek mała powierzchnia, więc krótko boli. nie odrastają twarde, wręcz przeciwnie. skoro idziesz na wesele to pewnie nie chcesz ryzykować ;) w związku z tym polecam wosk u kosmetyczki (bo można też własnoręcznie, ale jak nie masz wprawy to możesz sobie krzywdę zrobić, a nie piękną buzię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: WOSK NA WĄSIK ??? 28.05.05, 11:13 popieram, żeby na pierwszy raz, i to przed weselem jeszcze, udać się do kosmetyczki. ból do zniesienia, zależy od osoby, mnie np. kompletnie nie przeszkadza, nieprzyjemne i tyle:) tylko nie idź dzień przed bo skóra jest na ogół podrażniona i zaczerwieniona po takim zabiegu. twarde na pewno nie odrosną, wręcz słabsze powinny, a w najgorszym wypadku takie, jak przed depilacją, więc ryzyka takiego nie ma, tylko przypadkiem niech nie przyjdzie Ci do głowy je ogolić zamiast wyrwać!;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: WOSK NA WĄSIK ??? IP: 217.153.156.* 28.05.05, 11:19 a może krem do depilacji ? samo usunie i po kłopocie / Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: WOSK NA WĄSIK ??? 28.05.05, 11:35 krem ok. byle nie taki zwykły do nóg, bo zbyt żrący. krem do depilacji twarzy robi na pewno Sally Hansen (nawet ze dwa rodzaje), innych nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: WOSK NA WĄSIK ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:12 równiez polecam kosmetyki Sally Hansen. Jesli uzyjesz tlkyo do rozjasnienia włosków na twarzy to i tak efekt jest bardzo dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: WOSK NA WĄSIK ??? 28.05.05, 13:08 Kremy do depilacji nie usuwają owłosienia razem z cebulką, rozpuszczają je tylko, więc odrastajace włosy będą takie same jak przed depilacją kremem. Wosk jest najlepszy jeśli chce się mieć cieńsze i rzadsze włosy na ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: WOSK NA WĄSIK ??? 28.05.05, 13:17 Tak,na pewno idź do kosmetyczki na wosk. Moja koleżanka chciała być piękna "od siebie" i sama sobie nałożyła gorący wosk, a później oderwała i tak chodzi z dwoma czerwonymi kropkami nad górną wargą:) Wygląda komicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś