Gość: HELP IP: *.aster.pl 29.05.05, 18:30 jezuuuu...jakie dobroci. wczoraj i dzis zjadłam po 1 łubiance...czyli po 2 kg... mam brzuch jak balon i waze 2 kg wiecej. ups... czy truskawki sa tuczące>? nie mogłam sie powstrzymac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: truskawki 29.05.05, 18:32 Jaaaaaa no!... już jadłaś truskawki??? Ja jeszcze nie widziałam w tym roku!! Ale jak się pojawią, to naprawdę w tyłku będę miała, czy mnie utuczą czy nie... truskawkiii.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: truskawki 29.05.05, 18:36 Truskawki nie tuczą. Na pewno. :) Ja też baaaardzo lubię truskawki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: truskawki IP: *.acn.waw.pl 29.05.05, 19:08 Ja już widziałam, ale drogie były straszliwie i nie wyglądały jeszcze tak... bo ja wiem, świeżo. No, sezonowo :) Jak się zrobi wysyp, to ja łubiankę dziennie obalam ;) Melduję, że gruba nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: truskawki 29.05.05, 20:30 Ja natomiast w szczycie sezonu mam zwyczaj zamieszkać u kumpeli, która caaaaałe pole truskawek...:) Co prawda pod koniec wakacji na samą myśl o truskawkach biorą mnie mdłości i nie potrafię sobie wyobrazić,jak mogłabym jeszcze raz wziąć to do ust...niecałe 3 miesiące później umieram z tęsknoty....:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greglis Re: truskawki IP: 62.233.167.* 29.05.05, 19:11 Ja właśnie wcinam z kremówką i cukrem,rozdyźdane,takie lubię najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: truskawki IP: *.autocom.pl 29.05.05, 20:22 oj, z kremówką, to mogą jednak być trochę tuczące. ja ostatnimi czasy jadam z jogurtem naturalnym, super patentem są też truskawki z jogurtem bakomy rafaello. ale mi się chce... jeszcze w tym roku, nie miałam z nimi do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 UWIELBIAM!! 29.05.05, 20:29 słodziacha!!! mniam mniam! ja też mam po nich balon brzuch ;) Odpowiedz Link Zgłoś