Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Warszawie

IP: *.wsa.gov.pl 31.05.05, 14:35
Proszę polećcie jakiegoś fryzjera godnego uwagi, bo ostatnio trafiam na
bardzo kiepskich. Ceny mają wysokie, nie adekwatne do jakości usług.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:41
      Ja moge polecic Emilie ze STREFY CIĘCIA.Jestem zadowolona. MA fajne pomysly
      • Gość: maksia Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: 217.8.163.* 31.05.05, 14:44
        A gdzie jest Strefa Cięcia?
        • Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:47
          NA Andersa, ze 2 przystanki od pl.Bankowego.
    • Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:48
      Jak ktos zinteresowany, podaje numer: 8310071
      Mi Emilia pasuje,juz 2 razy u niej bylam,a to rzadkosc.
      • Gość: lola ja chodze... IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 16:11
        no ja tez nie za bardzo bylam zadowolona fryzjerami ale ostatnio znalazlam w
        necie zaklad fryzjerski "agneess"miesci sie w galerii ursynow na natolinie
        mieszkam na powislu wiec nie za blisko ale metro itd..najwazniejsze bylo
        warto:)pojechalam tam poprostu w ciemno..i jestem bardzo zadowolona..pani mi
        podceila wloski zrobila sliczny balejaz..na haslo z ich stronki z netu
        zaplacialm 20%taniej:)aa i dostalam maseczke l'oreala taka mala gratis;)jestem
        bardzo zadowolona;)niedlugo znow sie wybiore na odrost i podciecie;)
        ja chodze do pani malgosi:) a tu jest adres internetowy i masz wszystko co
        chcesz wiedziec:)

www.agneess.com/uslugi.htm
        • Gość: asia Re: ja chodze... IP: *.wsa.gov.pl 01.06.05, 10:00
          dzięki za pomoc i namiary. Skorzystam tylko odrosną mi trochę włosy po mojej
          poprzedniej fryzjerki.
          Pozdrawiam Asia
          • Gość: Aneta Re: ja chodze... IP: *.aster.pl 01.06.05, 10:07
            Renata z Trendu przy KEN-ie. Jest rewelacyjna!
            • Gość: asia Re: ja chodze... IP: *.wsa.gov.pl 01.06.05, 11:02
              nie znam tamtych okolic. Bardzo proszę podaj bliższe namiary, jeśli możesz
              adres i numer telefonu.
              Z góry dziękuję.
        • Gość: emi jestem pod wrażeniem Agness IP: 62.111.149.* 01.06.05, 10:21
          zobaczylam te strone i bardzo mnie zachecila:)
          Kto jeszcze tam byl? jak strzygą??
          • Gość: kinia Re: jestem pod wrażeniem Agness IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 11:31
            ja bylam w agneess..a nawet bywam!wlasnie chodze do pani malgosi! ceny sa
            spoko!mily salonik i szybko dojezdzam metrem z centrum-warto!!jak bylam 1 raz to
            mi dobrala kuracje do wlosow!jak nakladala to wszystko mowila co robi,poleciala
            kosmetyki ktorych mam uzywac:)bardzo dobrze farbuje i strzyze!polecam!
    • jsolt Re: Dobry fryzjer w Warszawie 01.06.05, 11:14
      na Nowogrodzkiej, naprzeciwko poczty przy Poznańskiej, jest nieduży salon
      (L'oreal), gdzie młodzi fryzjerzy (często innych narodowości) czynią cuda na
      głowie (zarówno pod względem stylizacji jak i pielęgnacji). Dość drogo, ale
      naprawdę warto.
      • Gość: daga Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 11:34
        podaj namiary na ten salon na Nowogrodzkiej...moze polecisz jakiegos
        konkretnego fryzjera?
        • Gość: xxx Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.aster.pl 01.06.05, 13:02
          Też polecam Emilię. Bardzo miła a znalazłam ją właśnie na tym forum.
          • Gość: Pan Piotr Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:18
            z zakładu "Hanka". Cena nie jest wygórowana a wszystkie moje koleżanki sie tam
            strzyga i ja odkad się dowiedziałam. salon jest chyba na ulicy Górskiej. to
            jest w centrum, jak się stoi przed sklepem Wedla na rogu to widac już ten salon
            (patrząc w kierunku Nowego Swiatu). pokretnie ale chyba wytlumaczylam?
            • Gość: Zula Pan Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:19
              to poprawka do porzedniego postu, chodzi o fryzjera p. Piotra
        • jsolt Re: Dobry fryzjer w Warszawie 01.06.05, 13:51
          nie mam telefonu, kiedyś pracowałam blisko, i po prostu wchodziłam prosto z
          mostu. Adresu dokładnego nie pamiętam, ale na tej długości ulicy naprzeciwko
          poczty jest tylko ten jeden. Kiedyś strzygł mnie właściciel, Piotrek, innym
          razem młodziutki blondynek - też Piotr, normalnie ręce to on ma na wagę złota.
          Jest tam podobno świetny Ukrainiec, ale nie znam nazwiska. Ogólne chodziło tam
          mnóstwo znajomych z mojej starej firmy, do różnych fryzjerów, nigdy nikt nie
          narzekał.

Gość portalu: daga napisał(a):

> podaj namiary na ten salon na Nowogrodzkiej...moze polecisz jakiegos
          > konkretnego fryzjera?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka