Gość: asia IP: *.wsa.gov.pl 31.05.05, 14:35 Proszę polećcie jakiegoś fryzjera godnego uwagi, bo ostatnio trafiam na bardzo kiepskich. Ceny mają wysokie, nie adekwatne do jakości usług. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:41 Ja moge polecic Emilie ze STREFY CIĘCIA.Jestem zadowolona. MA fajne pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: 217.8.163.* 31.05.05, 14:44 A gdzie jest Strefa Cięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:47 NA Andersa, ze 2 przystanki od pl.Bankowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:48 Jak ktos zinteresowany, podaje numer: 8310071 Mi Emilia pasuje,juz 2 razy u niej bylam,a to rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola ja chodze... IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 16:11 no ja tez nie za bardzo bylam zadowolona fryzjerami ale ostatnio znalazlam w necie zaklad fryzjerski "agneess"miesci sie w galerii ursynow na natolinie mieszkam na powislu wiec nie za blisko ale metro itd..najwazniejsze bylo warto:)pojechalam tam poprostu w ciemno..i jestem bardzo zadowolona..pani mi podceila wloski zrobila sliczny balejaz..na haslo z ich stronki z netu zaplacialm 20%taniej:)aa i dostalam maseczke l'oreala taka mala gratis;)jestem bardzo zadowolona;)niedlugo znow sie wybiore na odrost i podciecie;) ja chodze do pani malgosi:) a tu jest adres internetowy i masz wszystko co chcesz wiedziec:) www.agneess.com/uslugi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ja chodze... IP: *.wsa.gov.pl 01.06.05, 10:00 dzięki za pomoc i namiary. Skorzystam tylko odrosną mi trochę włosy po mojej poprzedniej fryzjerki. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: ja chodze... IP: *.aster.pl 01.06.05, 10:07 Renata z Trendu przy KEN-ie. Jest rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ja chodze... IP: *.wsa.gov.pl 01.06.05, 11:02 nie znam tamtych okolic. Bardzo proszę podaj bliższe namiary, jeśli możesz adres i numer telefonu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi jestem pod wrażeniem Agness IP: 62.111.149.* 01.06.05, 10:21 zobaczylam te strone i bardzo mnie zachecila:) Kto jeszcze tam byl? jak strzygą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: jestem pod wrażeniem Agness IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 11:31 ja bylam w agneess..a nawet bywam!wlasnie chodze do pani malgosi! ceny sa spoko!mily salonik i szybko dojezdzam metrem z centrum-warto!!jak bylam 1 raz to mi dobrala kuracje do wlosow!jak nakladala to wszystko mowila co robi,poleciala kosmetyki ktorych mam uzywac:)bardzo dobrze farbuje i strzyze!polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: Dobry fryzjer w Warszawie 01.06.05, 11:14 na Nowogrodzkiej, naprzeciwko poczty przy Poznańskiej, jest nieduży salon (L'oreal), gdzie młodzi fryzjerzy (często innych narodowości) czynią cuda na głowie (zarówno pod względem stylizacji jak i pielęgnacji). Dość drogo, ale naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 11:34 podaj namiary na ten salon na Nowogrodzkiej...moze polecisz jakiegos konkretnego fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.aster.pl 01.06.05, 13:02 Też polecam Emilię. Bardzo miła a znalazłam ją właśnie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Piotr Re: Dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:18 z zakładu "Hanka". Cena nie jest wygórowana a wszystkie moje koleżanki sie tam strzyga i ja odkad się dowiedziałam. salon jest chyba na ulicy Górskiej. to jest w centrum, jak się stoi przed sklepem Wedla na rogu to widac już ten salon (patrząc w kierunku Nowego Swiatu). pokretnie ale chyba wytlumaczylam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Pan Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:19 to poprawka do porzedniego postu, chodzi o fryzjera p. Piotra Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: Dobry fryzjer w Warszawie 01.06.05, 13:51 nie mam telefonu, kiedyś pracowałam blisko, i po prostu wchodziłam prosto z mostu. Adresu dokładnego nie pamiętam, ale na tej długości ulicy naprzeciwko poczty jest tylko ten jeden. Kiedyś strzygł mnie właściciel, Piotrek, innym razem młodziutki blondynek - też Piotr, normalnie ręce to on ma na wagę złota. Jest tam podobno świetny Ukrainiec, ale nie znam nazwiska. Ogólne chodziło tam mnóstwo znajomych z mojej starej firmy, do różnych fryzjerów, nigdy nikt nie narzekał. Gość portalu: daga napisał(a): > podaj namiary na ten salon na Nowogrodzkiej...moze polecisz jakiegos > konkretnego fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś