Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot)

01.06.05, 11:12
Poradzicie? zalezy mi zarowno na dobrym cieciu jak i koloryzacji. Dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot) IP: *.wsse.gda.pl 01.06.05, 12:16
      polecam salon roberto-gdynia kamienna gora.
      • jazza.nova Re: dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot) 01.06.05, 12:22
        Dzieki kk, moge zapytac o cennik? Napisz, jesli mozesz cos wiecej o tym salonie?
        • greta.greta Re: dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot) 01.06.05, 14:36
          Z całym szacunkiem dla Roberta, ale jak juz chcesz iść do "Roberto" to jedynie
          do Jacka. Naprawdę.
          Koleżanka ostatnio była w Gabrielu na Skwerze Kościuszki i miała bosko zrobione
          włosy (śliczne pasemka i ładnie dobraną fryzurkę). Aż się zdziwiłam bo swego
          czasu usługi tam lekko spadły na poziomie.
          Polecana na Forum p.Agnieszka z salonu Scarlett na Przymorzu. Iza z salonu
          Abocosun w Gdynii na Wielkopolskiej. No i oczywiście p.Dorota - szefowa
          z "Doroty" (Klif), ale tu trzeba poczekać z dobry miesiąc na termin wizyty.
          Choć ja poluje na Krzysia (!), który pojawił sie spowrotem w trójmieście :)))
          Ale wrzuc hasło do wyszukiwarki do znajdziesz jeszcze trochę namiarów.
          • greta.greta Jeszcze 01.06.05, 14:39
            Sporo dobrego słyszałam o sopockim "effect", ale sama nie przetestowałam ich
            usług.
            Nie wiem czy jeszcze w sopocie jest "Miro" (z tyłu za krzywym domkiem w centrum
            Haffner) - Mirek to też niezły specjalista
        • zuzaba Re: dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot) 01.06.05, 17:14
          Ja nie kk, ale też polecam. Byłam u pana Roberta i jestem zachwycona cięciem.
          Zapłaciłam 60 zł, P.Robert ścina długo i dokładnie, ja mam kręcone włosy, więc
          tym bardziej jestem zadowolona, bo mało kto dobrze je tnie.
    • jazza.nova Re: dobry fryzjer Trojmiasto (najlepiej Sopot) 01.06.05, 15:41
      Dzieki za pomoc greta.greta, nie mieszkam od dlugiego czasu w Polsce i mam
      bardzo slaba orientacje w tej dziedzinie. Za granica niestety uslugi
      fryzjerskie sa koszmarnie drogie i wcale nie na najwyzszym poziomie. Jeszcze
      raz dzieki!!
    • Gość: kamlisa Re: dobry fryzjer Trojmiasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:19
      Polecam wypas-ciacho-przystojniaczka Daniela z salonu w CH Manhattan! Bosssski
      jest. Najpierw myje głowe ba! masuje głowke tak, że mozna jeczeć z rozkoszy!
      Dłońmi to on potrafi cuda czynić ohhh :) Masaż głowy w jego wykonaniu to czysty
      hedonizm. Strzyże jak strzyże, jest ok. Cana takiej przyjemności 60 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka