Dodaj do ulubionych

krem matujacy do cery mieszanej

04.06.05, 19:18
znacie jakis dobry?? taki, ktory by faktycznie matowal na dlugo, a nie na 3
godziny?? a przy okazji nie sciagal i nie wysuszal??
Obserwuj wątek
    • o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 19:41
      nikt nie zna?????:(((((((
      • Gość: magda Re: krem matujacy do cery mieszanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:56
        clinique korektor pore minimizer - używa sie go jak normalnego kremu tzn nalezy
        go rozsmarowac na twarzy ewentualnie zastosowac miejscowo na swiecące sie
        partie
        uwazam ze jest swietny jest to jedyny krem matujacy ktory po kilku godzinach
        nie powoduje jeszcze gorszego blasku na twarzy dodatkowo oprocz matowania
        poprawia wyglad skory tzn zmniejsza optycznie rozszerzone pory i wygladza skore
        jednym slowem polecam :)
        tu mozna go obejrzec i poczytac opinie
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=43f645112896bd8a67acd4a3c75c3ba7&cmd=details&itemid=7798
        • o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 19:59
          tylko czemu taki drogi...........:|
          :(((((((
    • sitc Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:04
      A Normaderm Vichy? Mnie matuje świetnie. Jeszcze fajny ale dość drogi jest Mat
      Specjalist Heleny Rubinstein.
    • mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:26
      ja proponuje odstawic wszelkie kremy matujace bo one powoduja obronna reakcje
      skory i wzmozone wydzielanie tluszczu. Po odstawieniu wszelkich kremow
      matujacych skora wraca do normy po paru dniach i przetluszcza sie mniej. Ja juz
      nie raz eksperymentowalam z kremami matujacymi. Teraz na co dzien nie uzywam
      kremow matujacych, stosuje na wielkie wyjscia w upal i jesli stosuje raz na
      jakis czas to wystarcza jakikolwiek krem matujacy bo skora nie reaguje na krem
      matujacy od razu (tylko po paru dniach stosowania). Przestaw sie na bibulki
      matujace.
      Jesli juz koniecznie chcesz krem to Avene ma mocno matujacy - niestety sciaga,
      wiec stosuj tylko na tluste partie skory.
      • o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:38
        a ile kosztuje Avene? nie chcialabym wydac wiecej niz 50zl...
        a bibulki to moze i dobry pomysl, nigdy nie uzywalam- jakiej firmy polecasz?
        • mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:50
          nie wiem ile kosztuje avene, bo dostalam dwie probki a ze uzywam od swieta
          poniewaz nie chce skory przezwyczajac bo wiem, pozniej nie dam sobie rady z
          cera... Popros o probke, bo krem tani nie jest i zobaczysz czy Ci wogole
          odpowiada. Matuje w kazdym razie mocno i nie polecam na policzki prze cerze
          mieszanej (bardzo sciaga).
          Ja uzywam bibulek firmy "tartaki slaskie" czyli zwyklych serwetek stolowych -
          tych cieniutkich, bialych. Moim zdaniem bibulki kosmetyczne sa dokladnie takie
          same jak te. A jaka roznica w cenie!
        • mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:54
          tak wogole to latem uzywam kremu J&J baby nawilzajacy w bialej tubce i wlasnie
          po tym cera przetluszcza sie mniej.
          • o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:58
            a mozna tak po prostu isc do apteki i o probke poprosic?:)
            • mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 21:00
              dokladnie tak! nie zrazaj sie jak ci nie dadza, tak tez bywa. Tu na forum kiedys
              dziewczyny polecaly apteki probkoprzyjazne :-)
              Ewentualnie mozesz napisac do firmy maila - opisac problem skorny i poprosic o
              probke. Nie wiem czy z Avene cos takiego sie da, bo nie probowalam.
    • Gość: alka Re: krem matujacy do cery mieszanej IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.06.05, 21:50
      hey jesli chodzi o dobry krem matujacy to ja polecam BIODERMINE to jest
      francuski krem dostepny tylko w aptekach( czasami na zamowienie) cena ok 20
      zl.dla mnie to jest krem nr 1 rewelacja.zuzylam 3 opakowania i nie mam zamiaru
      go zmieniac:)pozzdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka