o.lunia 04.06.05, 19:18 znacie jakis dobry?? taki, ktory by faktycznie matowal na dlugo, a nie na 3 godziny?? a przy okazji nie sciagal i nie wysuszal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 19:41 nikt nie zna?????:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: krem matujacy do cery mieszanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:56 clinique korektor pore minimizer - używa sie go jak normalnego kremu tzn nalezy go rozsmarowac na twarzy ewentualnie zastosowac miejscowo na swiecące sie partie uwazam ze jest swietny jest to jedyny krem matujacy ktory po kilku godzinach nie powoduje jeszcze gorszego blasku na twarzy dodatkowo oprocz matowania poprawia wyglad skory tzn zmniejsza optycznie rozszerzone pory i wygladza skore jednym slowem polecam :) tu mozna go obejrzec i poczytac opinie www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=43f645112896bd8a67acd4a3c75c3ba7&cmd=details&itemid=7798 Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 19:59 tylko czemu taki drogi...........:| :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:04 A Normaderm Vichy? Mnie matuje świetnie. Jeszcze fajny ale dość drogi jest Mat Specjalist Heleny Rubinstein. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:26 ja proponuje odstawic wszelkie kremy matujace bo one powoduja obronna reakcje skory i wzmozone wydzielanie tluszczu. Po odstawieniu wszelkich kremow matujacych skora wraca do normy po paru dniach i przetluszcza sie mniej. Ja juz nie raz eksperymentowalam z kremami matujacymi. Teraz na co dzien nie uzywam kremow matujacych, stosuje na wielkie wyjscia w upal i jesli stosuje raz na jakis czas to wystarcza jakikolwiek krem matujacy bo skora nie reaguje na krem matujacy od razu (tylko po paru dniach stosowania). Przestaw sie na bibulki matujace. Jesli juz koniecznie chcesz krem to Avene ma mocno matujacy - niestety sciaga, wiec stosuj tylko na tluste partie skory. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:38 a ile kosztuje Avene? nie chcialabym wydac wiecej niz 50zl... a bibulki to moze i dobry pomysl, nigdy nie uzywalam- jakiej firmy polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:50 nie wiem ile kosztuje avene, bo dostalam dwie probki a ze uzywam od swieta poniewaz nie chce skory przezwyczajac bo wiem, pozniej nie dam sobie rady z cera... Popros o probke, bo krem tani nie jest i zobaczysz czy Ci wogole odpowiada. Matuje w kazdym razie mocno i nie polecam na policzki prze cerze mieszanej (bardzo sciaga). Ja uzywam bibulek firmy "tartaki slaskie" czyli zwyklych serwetek stolowych - tych cieniutkich, bialych. Moim zdaniem bibulki kosmetyczne sa dokladnie takie same jak te. A jaka roznica w cenie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:54 tak wogole to latem uzywam kremu J&J baby nawilzajacy w bialej tubce i wlasnie po tym cera przetluszcza sie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 20:58 a mozna tak po prostu isc do apteki i o probke poprosic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: krem matujacy do cery mieszanej 04.06.05, 21:00 dokladnie tak! nie zrazaj sie jak ci nie dadza, tak tez bywa. Tu na forum kiedys dziewczyny polecaly apteki probkoprzyjazne :-) Ewentualnie mozesz napisac do firmy maila - opisac problem skorny i poprosic o probke. Nie wiem czy z Avene cos takiego sie da, bo nie probowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: krem matujacy do cery mieszanej IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.06.05, 21:50 hey jesli chodzi o dobry krem matujacy to ja polecam BIODERMINE to jest francuski krem dostepny tylko w aptekach( czasami na zamowienie) cena ok 20 zl.dla mnie to jest krem nr 1 rewelacja.zuzylam 3 opakowania i nie mam zamiaru go zmieniac:)pozzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś