IP: *.chello.pl 10.06.05, 13:12
Zabiegi tlenowe oferuja niektóre gabinety kosmetyczne. Czy któras z was
probowala?Jakie sa efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: ess Re: Tlen IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:22
      Gdzieś czytałam, że o ile nie ma jakiś specjalnych wskazań od lekarza, to nie
      powinno chodzić się się do takich gabinetów, bo chyba jest zbyt duże stężenie
      tlenu czy coś takiego.Ale nie jestem pewna,może się jeszcze ktoś inny wypowie.
      • ankajak Re: Tlen 10.06.05, 14:14
        mnie sie tez obilo o uszy, zo korzystanie z barow tlenowych nie jest wskazane...
        • Gość: kar Re: Tlen IP: *.broker.com.pl 10.06.05, 15:55
          W latach 90- tych zapanowała swoista moda na bary tlenowe... Godzinka w takim
          gabinecie= dotlenienie=dobry wygląd i samopoczucie. Okazało się, że
          niekoniecznie; podobno efekt dotlenienia jest taki sam jak godzinny spacer!!!
          Bary tlenowe to chyba kolejny pomysł na wyłudzenie pieniędzy od naiwnych
          kobitek, które polecą na wszystko co obiecuje lepszy wygląd... Przepraszam,
          jeśli tym stwierdzeniem kogoś uraziłam.
    • kalooo Re: Tlen 10.06.05, 15:57
      Ja miałam z jakies 1,5 roku temu serie 10 i nie zauważyłam ŻADNYCH efektów.
      • Gość: Nastazja Re: Tlen IP: *.chello.pl 10.06.05, 16:21
        Dzieki to chcialam wlasnie wiedziec od kogos kto probowal
        • Gość: Ola Re: Tlen IP: *.echostar.pl 10.06.05, 17:35
          Dziewczyny nie chodzcie do barow tlenowych, bo moze to przyniesc odwrotny
          skutek, tzn mozecie sobie zrobic krzywde (mialam na zajeciach z fizjologii).
          Chodzi o to, ze to jest za duze stezenie tlenu, normalnie jest w atmosferze ok
          20%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka