Gość: nastazja IP: *.chello.pl 10.06.05, 13:12 Zabiegi tlenowe oferuja niektóre gabinety kosmetyczne. Czy któras z was probowala?Jakie sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ess Re: Tlen IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:22 Gdzieś czytałam, że o ile nie ma jakiś specjalnych wskazań od lekarza, to nie powinno chodzić się się do takich gabinetów, bo chyba jest zbyt duże stężenie tlenu czy coś takiego.Ale nie jestem pewna,może się jeszcze ktoś inny wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankajak Re: Tlen 10.06.05, 14:14 mnie sie tez obilo o uszy, zo korzystanie z barow tlenowych nie jest wskazane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Tlen IP: *.broker.com.pl 10.06.05, 15:55 W latach 90- tych zapanowała swoista moda na bary tlenowe... Godzinka w takim gabinecie= dotlenienie=dobry wygląd i samopoczucie. Okazało się, że niekoniecznie; podobno efekt dotlenienia jest taki sam jak godzinny spacer!!! Bary tlenowe to chyba kolejny pomysł na wyłudzenie pieniędzy od naiwnych kobitek, które polecą na wszystko co obiecuje lepszy wygląd... Przepraszam, jeśli tym stwierdzeniem kogoś uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Tlen 10.06.05, 15:57 Ja miałam z jakies 1,5 roku temu serie 10 i nie zauważyłam ŻADNYCH efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastazja Re: Tlen IP: *.chello.pl 10.06.05, 16:21 Dzieki to chcialam wlasnie wiedziec od kogos kto probowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Tlen IP: *.echostar.pl 10.06.05, 17:35 Dziewczyny nie chodzcie do barow tlenowych, bo moze to przyniesc odwrotny skutek, tzn mozecie sobie zrobic krzywde (mialam na zajeciach z fizjologii). Chodzi o to, ze to jest za duze stezenie tlenu, normalnie jest w atmosferze ok 20%. Odpowiedz Link Zgłoś