Dodaj do ulubionych

prześwitujące lniane spodnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:53
Co mam założyć pod białe, lniane, klasyczne spodnie, które niestety bardzo
prześwitują? Nie mają żadnych kieszeni.
Jaki krój majtek będzie najbardziej pasował?
Poradźcie mi, bo wstydzę się w nich wyjść! :(
Obserwuj wątek
    • edavenpo Re: prześwitujące lniane spodnie 12.06.05, 18:56
      Ja mialam ten sam problem...
      Stringi w cielistym kolorze powinny rozwiazac problem... Nie biale bo biale tez bedzie przesyitywalo,
      jasnobezowe sa najlepsze.
      • gorzatax Re: prześwitujące lniane spodnie 14.06.05, 21:25
        edavenpo napisała:

> Stringi w cielistym kolorze powinny rozwiazac problem... Nie biale bo biale
        tez
        > bedzie przesyitywalo,
        > jasnobezowe sa najlepsze.
        i koniecznie z małym czarnym trójkącikiem z przodu, coby naturalnie wyglądało
    • Gość: bridget Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:58
      no jedynym rozwiazaniem to chyba stringi,,,albo jakies naprawde cienkie tak zwane cieliste figi
      • kleopatraa Re: prześwitujące lniane spodnie 12.06.05, 19:08
        co wy jej mowicie? dziewczyna wstydzi sie wyjsc bo bedzie golym kuprem swiecic,
        stringi tego chyba nie zmienia? po co kupowac takie spodnie? wloz normalne
        ladne gacie w podobnym kolorze jak te spodnie.
        • Gość: bridget Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:17
          ona chyba wstydzi sie ze wyraznie odciskaja sie jej majtki, nie wyglada to zbyt pieknie gdy widac kroj gaci:/
          dlatego ja zeby nie miec takich problemow nie nosze takich spodni
    • Gość: mania Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:14
      a może takie damskie obcisłe bokserki, czy też hipsterki ładnie by wyglądały?
      • Gość: ella Re: prześwitujące lniane spodnie IP: 157.25.152.* 12.06.05, 20:28
        Zgadzam się. Prześwitujące spodnie, nawet ze stringami są wyjątkowo w złym
        guście. Dziwię się pannom, które je noszą. Ale każdy ma inne poczucie estetyki.
        • Gość: ess Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:45
          Moim zdaniem, nie żartuję, najlepiej w ogóle nie nosić majtek pod takie spodnie,
          bo wygląda to okropnie - te prześwitujące przez spodnie majtki.
    • Gość: Nessie Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.acn.waw.pl 12.06.05, 20:46
      No nie stringi na pewno :) Proponuję przylegające do ciała, króciutkie bokserki
      w kolorze białym albo cielistym - najlepiej bezszwowe.

Kupując zwróć uwagę, żeby majtki nie były za 'wysokie', bo teraz wszystkie
      spodnie to biodrówki i gatki potrafią z nich wystawać, co nie jest zbyt
      estetyczne ;)
    • Gość: sitc Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:48
      Ja po takie spodnie nosze jak najbardziej gładkie stringi. Fatalnie bym się
      czuła w pełnych majtkach.
      • Gość: tralala Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 20:56
        wydaje mi sie ze to wszystko zalezy od tego gdzie idziesz, jesli do pracy to ja
        bym nie zakladala stringow bo przy schyleniu sie czy wypieciu po dokumenty czy
        cokolowiek innego, kazy zobaczy ze masz stringi, i po co? a juz na pewno pani
        dyrektor w stringach w pracy swiecaca tylkiem to brak klasy... przeswitujace
        spodnie i stringi w pracy sa po prostu w zlym guscie. ja uwazam ze w zasadzie w
        kazdej innej sytuacji to co kogo obchodzi czy masz stringi czy inne majtki.
        nawet zwykle majtki wygladaja ladnie jesli nie sa to jakies reformy. no i kolor
        powinien byc dopasowany, biale spodnie i czarne stringi nie ida w parze.
        • edavenpo Re: prześwitujące lniane spodnie 12.06.05, 20:57
          gladkich cielistych stringow nie bedzie widac i chyba w tym rzecz?
    • Gość: Mońka Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 21:09
      Ja też mam jasne prawie przezroczyste spodnie. Nie chciałam, żeby ktos obcy
      wiedział jaką mam na sobie bieliznę więc kupiłam jasną luźną bluzkę
      zasłaniajacą pupę.
    • chicarica Re: prześwitujące lniane spodnie 12.06.05, 22:54
      Moim zdaniem tylko i wyłącznie gładkie, bezszwowe figi lub bokserki koniecznie w
      kolorze cielistym.
      Świecenie gołą d. w stringach przez prześwitujące spodnie jest faktycznie w złym
      guście, zwłaszcza w pracy, bo na plaży czy wakacjach to jeszcze jakoś tam ujdzie.
    • Gość: Agatka Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:19
      uwielbiam takie panienki, ktore dupskiem swieca na ulicy.

a tak serio - jak nie mam takich problemów bo MYŚLĘ robiąc zakupy !!!
    • greenhills Re: prześwitujące lniane spodnie 14.06.05, 14:40
      Agata, jestem wręcz peeeełna podziwu!!!! Koniecznie musisz mi opowiedzieć o tym
      jak to Ty myślisz na zakupach ;-p. Wracając do tematu, w Triumph są majteczki,
      które rozwiązują taki problem. Są pięknie wycięte (tanga), bezszwowe, cudnie
      zlewające się ze skórą, z delikatnym kwiatuszkiem po boku. Kupiłam jedną parę
      pod białe spódnice, a na następny dzień dokupiłam kolejną identyczną. Na pupie
      wyglądają ładnie a i spod spódniczki nic a nic nie prześwitują. Cena ok 32 zł.
    • Gość: paguwa Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:01
      nei wiem po co kupować takie spodnie skor potem wstydzisz sie w nich chodizc bo
      albo ci widac bieliznę albo wstydzisz sie że masz stringi
      pod takie spodnei tylko stringi (oczyw jesli nie masz 50 lat:) bo wtedy to
      wyglada strasznie)
      a bokserki czy inne bardziej zabudowane bąda sią bardzo odznaczac i będzie to
      wyglącać dziwnie
    • marripossa Re: prześwitujące lniane spodnie 14.06.05, 17:07
      Zaloz na nie jakis dluzszy top/bluzke/koszulke i po problemie.
      • Gość: Kornelia Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.rajskanet.pl 14.06.05, 17:32
        ja od dłuzszego czasu szukam białych spodni z naturalnego materiału, dotychczas
        spotykam same lniane które prześwitują lub ze sztucznych tkani w których udusić
        się można, ewentualnie białe z bawełny ale za to obcisłe. Ale te białe lniane
        to jakiś poroniony pomysł - co tego ze nałozysz stringi jak z przodu tez ci
        majtki będzie widać - sprawdziłam. któraś wcześniej podpowiedziała, że mozna
        chodzić w nich bez majtek - ale nie radzę - zwłaszcza przy mocnym słońcu,
        ryzykuje się aresztowaniem za obraze moralności ;-)
    • Gość: aggus79 Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.jsn.osi.pl 14.06.05, 17:46
      Ja noszę pod takie spodnie białe stringi i jest ok. Nawet jak trochę się
      odznaczają, to przecież źle nie wygląda.
      • em.em.em Re: prześwitujące lniane spodnie 15.06.05, 11:30
        ja tam nic nie zakladam
        a jak sie ogladaja, to jeszcze zamacham tyleczkiem i ogladacze sie rumienia
        • Gość: Ania Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:59
          Jakoś nie przyszło by mi do głowy ubierać białe spodnie bez majtek i "machać w
          nich tyłeczkiem", chyba, że bym pracowała pod latarnią. ;-P Naprawdę się
          niekktórym pannom dziwię. Jeszcze mam pytanie: czy jak nosicie spodnie bez
          majtek pierzecie je codziennie, czy są to spodnie "wielokrotnego noszenia"?
          Wiem, że to kwestia gustu i dobrego smaku, ale dla mnie prześwitujące spodnie
          ze stringami czy, o zgrozo, bez majtek, to szczyt nieelegancji i braku higieny.
          Ale to moje zdanie.
          • Gość: Lenka Re: prześwitujące lniane spodnie IP: *.chello.pl 15.06.05, 14:17
            Nie rozumeim w czym masz problem.Do białych,prześwitujacych spodni załóż
            niezbyt zabudowane,ładne, białe majtki.Przecież i tak musisz coś pod nie
            włożyć.Lepiej jak będzie ci widać ładne majtki niż gołe pośladki czy pasek w
            tyłku.
            Zakładania spodni na gołą dupę nie polecam-w pracy jest to niedopuszczalne(no
            chyba że masz "specyficzny zawód"),poza pracą też bym ci raczej odradziła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka