magdusi21 18.08.06, 18:17 I bardzo bynm prosila o namiary na jakiegoś projektanta niedrogiego i ekipe ktora by podlaczyla wode do domku :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grezak Re: Chcę podłączyc wodę miejską........ 18.08.06, 20:04 poszukaj na forum, te tematy byly juz "walkowane", jesli nie znajdziesz sluze pomoca na priv Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: Chcę podłączyc wodę miejską........ 18.08.06, 21:09 no tak, skleroza nie boli... Podsylal mi Pan juz kiedys nr do p. Nowaka :) a jeszcze chcialabym zapytac która ekipe by Pan polecil do podlaczenia? Podobno p. Cichacki niedrogo i fachowo wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
grezak Re: Chcę podłączyc wodę miejską........ 19.08.06, 08:37 Nie wiem co to znaczy niedrogo, bo z firm które wybierałem, oferty cenowe były podobne z małymi detalami, ostatecznie wybrałem firmę z Zielonki, której oferta była najtańsza. Nie miałem żadnego problemu z odbiorem instalacji przez wodociąg marecki (co brałem równiez pod uwagę). Prosze o podanie telefonu na priv-a to wyjaśnię szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś