Dodaj do ulubionych

garnier-fluid nawilżający

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:25
Prosze napiszcie jak go oceniacie. Czy bedzie nadawał sie do bardzo tłustej
cery, czy dobrze nawilża i czy nie zatyka porów. Jeśli ktoś mógłby go ocenić
pod wzgledem składników byłabym bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antonella Re: garnier-fluid nawilżający IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.05, 13:23
      Podnosze, bom tez zainteresowana.
    • egoblonde Re: garnier-fluid nawilżający 20.06.05, 13:40
      mam go od pewnego czasu,ale nie jestem zadowolona.Fakt-nietłustymale nawilzenie
      mierne,wręcz podsuszył mi skóre(mam mieszana)....
    • Gość: mia Re: garnier-fluid nawilżający IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 20.06.05, 13:40
      pelno juz bylo watkow o nim :)

do tlustej jak najbardziej, porow nie zatyka, przynajmniej mnie. ale z tego, co
      sprawdzalam, to nie ma skladnikow, ktore by mogly to powodowac.

jesli chodzi o nawilzenie, to chyba dobrze nawilza. moja skora jednak nigdy nie
      potrzebowala jakiegos super dzialania pod tym wzgledem...

konsystencje ma przyjemna (wodnista), zapach tez, wchlania sie szybko, zostawia
      mile uczucie gladkosci, skora jest taka miekka, jedrna i aksamitna w dotyku.
      jesli chodzi o wydajnosc, to hmm... mam juz ze 3-4 tygodnie i ubyla mi moze 1/6
      opakowania. 75ml to tez nie tak malo :) i w sumie nie trzeba go wiele nakladac.
      zastrzezenia moze budzic jedynie troche twarde opakowanie i jak go bedzie juz
      malo, to moze byc troche problemu z wycisnieciem.

ogolnie za ta cene chyba warto :)
      pozdrawiam.
      • Gość: Meganka Re: garnier-fluid nawilżający IP: *.crowley.pl 20.06.05, 13:48
        Przy bardzo tłustej cerze będziesz się po nim strasznie świeciła. Przynajmniej
        ja tak mam :(
        • Gość: Aśka Re: garnier-fluid nawilżający IP: 62.233.195.* 20.06.05, 14:00
          Dla mnie ten fluid jest beznadziejny bo nic nie nawilżał a wręcz wysuszał. Nie
          polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka