xiao 23.06.05, 19:16 a co z firmą flos lek? na stronie internetowej nie podają składu chemicznego... może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotabat Re: flos lek 24.06.05, 08:39 Niestety nie są to na pewno kosmetyki naturalne, miałam od nich krem odżywczy pod oczy. Jak tylko przeszłam na naturę pobiegłam do apteki żeby sprawdzić jego skład na opakowaniu (na tubie nie ma) i przeraziłam się - brrr. Ten krem to przykład "mega" chemicznego kremu, jest na bank: mineral oil, propylene glykol, urea, methyloparaben, propylparaben i inne świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xiao Re: flos lek 24.06.05, 14:59 super, dzięki za informację, napisałam maila do firmy z prośbą o skład kosmetyków ale ktoś miło mi odpisał że jest podany na opakowaniach (bingo! nie wiedziałam)tak czy inaczej wybierałam się do sklepu żeby to sprawdzić skoro firma ukrywa to, no ale dzięki tobie nie muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: flos lek 24.06.05, 14:36 Mnie by interesował skład toniku hypoalergicznego do cery wrażliwej.Może ktoś zna?Taki w biało zielonym pudełku. Odpowiedz Link Zgłoś