Dodaj do ulubionych

Zylaki a depiklator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:29
Mam slabe naczynka i po pierwszej depilacji peklo mi na udach pare malutkich
zylek Zastanawiam sie czy depilowac dalej czy nie warto dodam ze wloski ma
raczej mocne teraz odroslo ich mniej. Moze moglaby sie ktoraz z was podzielic
wlasnymi doswiadczeniami
Obserwuj wątek
    • Gość: Anula Re: Zylaki a depiklator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:26
      No wlasnie mam ten sam problem naczynek peka coraz wiecej i chyba przestane po
      lecie stosowac Ale co zamiast tego wlosy mam mocne i ciemne a po zwyklej
      maszynce odrastaja baardzo szybko :(
      • Gość: asia Re: Zylaki a depiklator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:42
        Mialam ten sam dylemat teraz uzywac tylko latem a zima przerzucam sie na zwykle
        maszynki lub jakies pianki. To chyba jedyne wyjscie. Taka juz uroda moich
        nozek :(
        • lucy215 Re: Zylaki a depiklator 26.06.05, 11:58
          mam to samo :(
    • Gość: Hania Re: Zylaki a depiklator IP: *.veranet.pl 27.06.05, 15:21
      up
    • shojo4 Re: Zylaki a depiklator 27.06.05, 17:47
      moze trzeba je (zyly) wzmocnic?
      • shojo4 Re: Zylaki a depiklator 27.06.05, 17:50
        ja już chyba 2 miesiąc śpie z nogami na poduszcze (nie lubie trzymac długo nóg
        w górze, bo mnie zewnętrzna strona kolan boli, ale się przyzwyczaiłam), brałam
        cerutin, ale przestałam na jakiś czas, i teraz pije wode z cytryną (zawsze to
        naturalne i lepsze), a wiadomo witamina c wzmacnia żyły.
        jeśli dodamy do tego ruch, masaż i jakieś kremy, maści-to powinno się polepszyć-
        nieprawdaż?
        • mgielka83 Re: Zylaki a depiklator 27.06.05, 17:58
          ale w soku z cytryny nie ma rutyny, a o to głównie w cerutnie chodzi:) więc
          jedno i drugie najlepiej
        • Gość: magda Re: Zylaki a depiklator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:00
          Jesli chodzi o profilaktyke to sie juz poprawilam Lykam Venotonin (20zl/65 szt
          najtansze jakie znam ale jak ktos ma tansze niech poleca), plywam, nogi do gory
          ok 1 godzine dziennie, staram sie nie zakladac nogi na noge (choc kiedys jakis
          prof stwierdzil ze to wcale tak strasznie nie szkodzi)Tylko masci jeszcze nie
          znalazlam odpiwedniej moze ktoras zna jakas dobra w przystepnej cenie. Tylko ta
          depilacja mnie denerwuje szczegolnie latem:( Chyba bede musiala sie meczyc
          codziennie ze zwykla maszynka bo krem do depilacji nie nadaja sie na moje mocne
          wlosy Moze jeszcze woska na zimno - ktos probowal??? Pozdrawiam
          • mgielka83 Re: Zylaki a depiklator 27.06.05, 18:13
            poza Liotonem nie zauważyłam skuteczności niczego poza miło chłodzacym
            Emo-zelem, (chłodzenie bardzo łagodzi) i ujesli chodzi o to mrozenie to mozna
            sobie zapodac krem lub serum na cellulit Eveline, "lodowate" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka