Gość: paulinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:43 Jak robicie biały pasek na stopach ? naklejacie naklejki czy jakis "odrecznie" ? Bo ja nie umiem ;(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sitc Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:47 Ja szczerze mówiąc próbowałam i nie wychodzi mi ani z paskiem, ani bez, więc biegam do kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:53 w lecie mam delikatnie zapuszczone pazurki, moje stopy wyglądają rewelacyjnie- to opinia moich przyjaciółek a także mojego faceta, który uwielbia patrzeć na nie...mam albo frencza albo pomalowane czerwonym lakierem...anka Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator Re: french na stópkach :) 26.06.05, 01:08 wiesz, to zalezy od wygladu paznokcia- jego ksztaltu i chocby hmm.. powierzchni wczoraj moglam podziwiac pieknie umalowane na frencza lopaty sterczace do gory-ot taki typ paznokcia i zamiast to to obciac to nie, piekne nastoletnie zapuszczaja na pół cm i uwydatniaja to, czego inna kobieta by sie powstydzila.. moj chlopak uwielbia moje stopy, szczegolnie jesli paznokcie sa delikatnie jakos pomalowane ale.. maluje je on:)nie mam frencza, preferuje stajlo bardziej naturalne a i on bidulek moglby sobie z tym frenczem nie poradzic..hah..;P Goś:o) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:55 A czy do french pedicure macie dluzsze paznokcie? Bo ja akurat wczoraj widziałam 2 dziewczyny z tak umalowanymi paznokciami (niby dobrze, równo wykonane) ale miały dość długie pazokcie i dziwnie to wygladało.Jakos tak niehigienicznie...I co zrobic w razie nagłego ochłodzenia i konieczności chodzenia w zamknietych butach? trzeba chyba od razu zmyc i obciąć. No bo buty moga być za male, skarpetki i rajstopy bea sie dziurawiły:-) Mi sie frencz w ogóle nie podoba,ale tak z ciekawosci pytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:57 Gocha ja absolutnie nie zapuszczam paznokci u stóp :) Fakt, ja i u nóg i u rąk mam dużą płytke paznokcia, więc nawet jak mam obcięte przy samej skórze, to są dość spore, więc nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: french na stópkach :) 25.06.05, 14:25 Nie przejmuj się, że nie umiesz. W tym sezonie to juz jest obciachowe... Naprawdę obciachowe. Czy widziałś, żeby aktorki lub top modelki nosiły teraz frencza? :) Kup sobie matowy lakier w kolorze pomiędzy bezbarwnym i białym. Wygląda czarująco. I efekt jest rewelacyjny, a nie napracujesz się za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: french na stópkach :) 25.06.05, 17:57 No właśnie te długie paznokcie. Przeważnie widać, że są zapuszczone i jak one muszą wyglądać po zmyciu lakieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiera Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:18 jak ja nie cierpie słowa 'obciach"! za to dla mnie "obciachowe" jest myślenie że to co nie "trendy" to jest fe! niech kazdy nosi to co mu sie podoba i w czym sie dobrze czuje! a ja lubie french i maluje sobie pazurki i od rak i od stóp!(robie to odręcznie:)jakoś idzie!) pozdrawaiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanderka Re: french na stópkach :) IP: *.wroclaw.mm.pl 25.06.05, 21:30 a jaki to kolor perlowy? Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: french na stópkach :) 25.06.05, 18:16 Fee...Taki jak u panienki z reklamy nałęczowianki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanderka Re: french na stópkach :) IP: *.wroclaw.mm.pl 25.06.05, 21:30 nei widzialam tej reklamy - o telewizyjna chodzi? a co ona takiego ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
gretta.30 Re: french na stópkach :) 25.06.05, 21:58 Siedzi dziewucha na poczekalni w tandetnych sandałkach z tym manikiurem na palcach u stóp i te palce jej się ruszają a naprzeciwko siedzi facet i się jej przygląda.Potem ruszają się jej włosy no i niby tak się jej robi od wody mineralnej nałęczowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
wanderka Re: french na stópkach :) 26.06.05, 11:22 aaaaa... to juz wiem ktora! Moj ojciec z tego polewa zawsze.. heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:08 Bleee. French na stopach... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a odręcznie 26.06.05, 00:19 najpierw z prawej do połowy, później od lewej i znów do środka-wychodzi równomiernie i masz możliwość korekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: odręcznie IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:08 dziewczyna z reklamy nałęczowianki ma śliczne stopy i french bardzo ladnie wyglada na jej paznokciach... a wy zazdoscicie i glupoty tu wypisujecie! Odpowiedz Link Zgłoś