Dodaj do ulubionych

french na stópkach :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:43
Jak robicie biały pasek na stopach ? naklejacie naklejki czy jakis "odrecznie"
? Bo ja nie umiem ;((
Obserwuj wątek
    • sitc Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:47
      Ja szczerze mówiąc próbowałam i nie wychodzi mi ani z paskiem, ani bez, więc
      biegam do kosmetyczki.
      • Gość: anka Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:53
        w lecie mam delikatnie zapuszczone pazurki, moje stopy wyglądają rewelacyjnie-
        to opinia moich przyjaciółek a także mojego faceta, który uwielbia patrzeć na
        nie...mam albo frencza albo pomalowane czerwonym lakierem...anka
        • the_navigator Re: french na stópkach :) 26.06.05, 01:08
          wiesz, to zalezy od wygladu paznokcia- jego ksztaltu i chocby hmm.. powierzchni
          wczoraj moglam podziwiac pieknie umalowane na frencza lopaty sterczace do
          gory-ot taki typ paznokcia i zamiast to to obciac to nie, piekne nastoletnie
          zapuszczaja na pół cm i uwydatniaja to, czego inna kobieta by sie powstydzila..
          moj chlopak uwielbia moje stopy, szczegolnie jesli paznokcie sa delikatnie jakos
          pomalowane ale.. maluje je on:)nie mam frencza, preferuje stajlo bardziej
          naturalne a i on bidulek moglby sobie z tym frenczem nie poradzic..hah..;P
          Goś:o)
    • gocha221 Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:55
      A czy do french pedicure macie dluzsze paznokcie?
      Bo ja akurat wczoraj widziałam 2 dziewczyny z tak umalowanymi paznokciami (niby
      dobrze, równo wykonane) ale miały dość długie pazokcie i dziwnie to
      wygladało.Jakos tak niehigienicznie...I co zrobic w razie nagłego ochłodzenia i
      konieczności chodzenia w zamknietych butach? trzeba chyba od razu zmyc i obciąć.
      No bo buty moga być za male, skarpetki i rajstopy bea sie dziurawiły:-) Mi sie
      frencz w ogóle nie podoba,ale tak z ciekawosci pytam:-)
      • sitc Re: french na stópkach :) 25.06.05, 13:57
        Gocha ja absolutnie nie zapuszczam paznokci u stóp :)
        Fakt, ja i u nóg i u rąk mam dużą płytke paznokcia, więc nawet jak mam obcięte
        przy samej skórze, to są dość spore, więc nie mam tego problemu.
    • kleopatryx Re: french na stópkach :) 25.06.05, 14:25
      Nie przejmuj się, że nie umiesz. W tym sezonie to juz jest obciachowe...
      Naprawdę obciachowe.
      Czy widziałś, żeby aktorki lub top modelki nosiły teraz frencza? :)

Kup sobie matowy lakier w kolorze pomiędzy bezbarwnym i białym. Wygląda
      czarująco. I efekt jest rewelacyjny, a nie napracujesz się za dużo.
      • akseinga Re: french na stópkach :) 25.06.05, 17:57
        No właśnie te długie paznokcie. Przeważnie widać, że są zapuszczone i jak one
        muszą wyglądać po zmyciu lakieru.
      • Gość: wiera Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:18
        jak ja nie cierpie słowa 'obciach"!
        za to dla mnie "obciachowe" jest myślenie że to co nie "trendy" to jest fe!
        niech kazdy nosi to co mu sie podoba i w czym sie dobrze czuje!
        a ja lubie french i maluje sobie pazurki i od rak i od stóp!(robie to
        odręcznie:)jakoś idzie!)
        pozdrawaiam!
      • Gość: wanderka Re: french na stópkach :) IP: *.wroclaw.mm.pl 25.06.05, 21:30
        a jaki to kolor perlowy?
    • bluean Re: french na stópkach :) 25.06.05, 18:16
      Fee...Taki jak u panienki z reklamy nałęczowianki?
      • Gość: wanderka Re: french na stópkach :) IP: *.wroclaw.mm.pl 25.06.05, 21:30
        nei widzialam tej reklamy - o telewizyjna chodzi? a co ona takiego ma??
        • gretta.30 Re: french na stópkach :) 25.06.05, 21:58
          Siedzi dziewucha na poczekalni w tandetnych sandałkach z tym manikiurem na
          palcach u stóp i te palce jej się ruszają a naprzeciwko siedzi facet i się jej
          przygląda.Potem ruszają się jej włosy no i niby tak się jej robi od wody
          mineralnej nałęczowianki.
          • wanderka Re: french na stópkach :) 26.06.05, 11:22
            aaaaa... to juz wiem ktora! Moj ojciec z tego polewa zawsze.. heh.
    • Gość: E. Re: french na stópkach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:08
      Bleee. French na stopach...
    • v.i.k.k.a odręcznie 26.06.05, 00:19
      najpierw z prawej do połowy, później od lewej i znów do środka-wychodzi
      równomiernie i masz możliwość korekty:)
      • Gość: alicja Re: odręcznie IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:08
        dziewczyna z reklamy nałęczowianki ma śliczne stopy i french bardzo ladnie
        wyglada na jej paznokciach... a wy zazdoscicie i glupoty tu wypisujecie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka