Dodaj do ulubionych

zapach lata

IP: *.2city.net 25.06.05, 13:43
chcialabym perfumy lub wode toaletowa ,dobre przyslowie mowi ze dobre perfumy
to te ktorych nie czuje nachalnie na sobie wlasciciel. .gustuje w slodkich i
letnich ,moze cos doradzicie np.Isabella rosselini,gabriela
sabatini,dune.znacie cos fajnego mam 23 lata i srednia budowe ciala nie
znosze zapachow ostrych typu do toalety .
Obserwuj wątek
    • sitc Re: zapach lata 25.06.05, 13:46
      Ja napisałaś że nie lubisz ostrych zapachów to pierwsze co mi przyszło na myśl
      to Simply Clinique- słodki, ale nie ciężki czy duszący, taki mięciutki ;) albo
      nowe Summer by Kenzo, ze starszych zapachów Baby Doll YSL.
      To takie moje pierwsze skojarzenia.
    • Gość: ewka Re: zapach lata IP: *.2city.net 25.06.05, 13:52
      dzieki ale baby doll sa okropne,chodzi mi o to by uchwycic konkretniezapach
      lata np.gabriela sabatini czy dune cos takiego.
      • Gość: Ania Re: zapach lata IP: 157.25.152.* 25.06.05, 14:52
        Ewka, "te perfumy są okropne". To czego ty oczekujesz? Chcesz rad, a potem
        mówisz że "są okropne". Dla autorki postu te perfumy były śliczne, kojarzyły
        jej się z latem, a ty jej tak nieuprzejmnie odpowiedziałaś na radę, jakiej Ci
        udzialiła. Sorry, ale dla mnie Sabatini jest okropna. Takim gadaniem do
        nieczego nie doprowadzisz, tylko zniechęcisz dziewczyny do dawania Tobie rad,
        bo od razu napiszesz że jakieś perfumy są "okropne", dla mnie Baby Doll jest
        ślicznym zapachem, w sam raz na lato. I pierwsze słyszę, żeby w doborze perfum
        była istotna budowa ciała ("średniej budowy ciała"???)
      • totalna_apokalipsa Re: zapach lata 25.06.05, 15:37
        Jesli lubisz Sabatini to ja polecam Gabrielę Sabatini "Wild Wind" - ten
        granatowy- to jest słodki zapach z dodatkiem jakiegoś arbuza, bardzo ładny:)Mam
        tylko link dezodorantu:
        www.pedet.pl/x_C_Sz2__S2_LINIA.html?ESID2=7010837

• Gość: aga Re: zapach lata IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 25.06.05, 16:34
          Ja na lato osobiście polecam rock'n'rio albo i love again, uwialbaim tez baby
          doll- ale to oczywiście indywidualna sprawa.
          • totalna_apokalipsa Re: zapach lata 25.06.05, 16:37
            Heh, jak ja bym polecała mój typ na lato, zime, jesień i wiosnę :) to byłoby to
            Kenzo, L`eau par Kenzo oczywiście:))) Jakoś od 5 lat mi sie nie nudzi, aż
            dziwne:), ale to zupełnie nie to , o co pyta wątkotwórczyni:)
            • Gość: sitc Re: zapach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:01
              To też są moje ukochane perfumy :) ale sądze że zostałybyśmy podsumowane że to
              zapach jak spray'u do kibla ;)
              • totalna_apokalipsa Re: zapach lata 26.06.05, 08:35
                :) Zauwazyłam, że ztym Kenzo tak jest - są osoby, które wpadają w nie jak
                sliwka w kompot...Dla mnie to jest bardziej rozerotyzowany zapach niż te
                wszystkie cięzkie, duszace rzeczy typu "Opium": itp"_
                • mgielka83 Re: zapach lata 26.06.05, 10:10
                  kochałam kiedyś (nie majac go) l'eau par Kenzo. dopóki nie wyrosłam z "tylko"
                  swiezych zapachów i nie poznałam Parfum d'ete.. zielona łaka, ciepły mech,
                  błekitne niebo, deszcz..Kwintesencja zieleni, nie tak wytrawna jak Herba fresca,
                  taka bardziej kwiatowa i "pełna"
                  Natomiast Sunflowers to czyste słońce na łace, bez tej wilgotnej zieleni Kenzo,
                  ale tez soczyscie swiezo letni kwiatowy, bez krzty escadowej rózowej (ble)
                  landrynki.
                  Oczywiscie niech nikt nie wymaga ode mnie obiektywizmu w tej kwestii:))
    • Gość: basia Re: zapach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:37
      skin trussardi
      envy gucci
      sunflowers arden
      elvie oriflame
      eau de dolce vita dior
      eternity klein
      • Gość: Mango Re: zapach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:20
        Zapach świeżej trawki i kwaiatów, czyli Trth Fraicheur/Lush Calvina Kleina. Jeśli lubisz słodsze zapachy, polecam Extravagance Givenchy. Szczególnie pięknie pachnie w ciepły letni wieczór. Uzależniłam się od tego aromatu.
    • bzzzk Re: zapach lata 26.06.05, 11:07
      ja przez dłuższy czas lubiłam latem Light Blue Dolce & Gabbana, ale już
      odrobinę mi się znudził:) dla mnie to bardzo letni zapach. poza tym Baby Doll,
      ale widzę, że się nie spodobała już ta propozycja;) a dla mnie piękny- i świeży
      i słodki.
      pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka