Gość: fifii IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.05, 18:40 Nigdy nic nie miałam z Estee Lauder - co sądzicie o kolorówce tej firmy jak wypada w porównaniu z kosmetykami lancom, dior? Co jest warte uwagi a co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea78 Re: Estee Lauder -opinie 26.06.05, 11:37 Mam szminkę, konturówkę i błyszczyk - jestem bardzo zadowolona. Niestety nie mam porównania z diorem, lancome i innymi z wyzszej półki. Ale kolorówka podkładów jest wg mnie beznadziejna - nawet 01 fresco jest dla mnie za ciemny! Cienie też super, tusz również (byłam nimi malowana do ślubu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xoxo Re: Estee Lauder -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:53 Mam puder matujący w kompakcie. Drugie opakowanie - wydajny, faktycznie matuje, puderniczka mimo częstego noszenia w torebce nie zniszczyła się, gąbka mimo bardzo częstego prania jest w idealnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Estee Lauder -opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 11:58 mialam kiedys ich podklad, ale niestety nie pamietam jaki (jakies 3 lata temu) - byl bardzo wydajny, dosyc ciemny (nadawal sie glownie na lato), na twarzy poprostu nie bylo go widac, pomimo tego, ze dobrze zakrywal rozne strupki po tradziku... niestety byl wowczas dosyc drogi na moja kieszen (ok 150 zeta), a teraz juz go nie mohge nigdzie znalesc... ostatnio mialam proble doublew wear i jak dla mnie to bedzie chyba genialny podklad, ale niestety na zime, bo jak na teraz jest ciutke zbyt ciezki Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Estee Lauder -opinie 26.06.05, 12:53 Lancome i Estee sa porownywalne. Ja osobiscie wole Lancome ale to tylko kwestia gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Estee Lauder -opinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 15:24 lauder super, swietne pomadki i podklady, choc te na polski rynek sa wyjatkowo za ciemne, polecam kupowac za granica, sa tam tez tansze nawet gdy kupione w sklepie. dior tez super moze nawet lepszy niz lauder. z lancome mozna polecic tylko tusze i najlepszy jest ampicilis moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifii Re: Estee Lauder -opinie IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.05, 23:36 Dziękuję dziewczyny za opinie. Jakoś nie miałam przekonania do tej firmy pomiomo, że nie miałam do czynienia z jej produktami - nie wiem dlaczego. Teraz skuszę się na coś z EL jak uda mi się wygospodarować poważniejszą sumkę na mój fundusz reprezentacyjny ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Estee Lauder -opinie IP: *.chello.pl 26.06.05, 23:42 Kiedyś lubiłam lancome.Niestety to się zmieniło.Ta firma strasznie się popsuła. Żeby tusz za ponad 100zł po 1,5 miesiąca wysychał? Z Estee lauder lubię podkłady,zwłaszcza Double Wear-znakomity.Ideal Matte też jest dobry choć nie odrazu sie do niego przekonałam.Miałam próbkę kremu Day Wear i maseczkę So moist-też byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Estee Lauder -opinie 27.06.05, 07:23 Ukochany DayWearPlus i cienie Graphic Colours są z EL. Znaczy - firma OK. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Estee Lauder -opinie IP: 217.97.133.* 27.06.05, 08:42 Firma Lancome absolutnie nie jest podobna do firmy Estee Lauder. To calkowicie inny koncern. Np. preparaty pielegnacyjne Lancome sa kiepskie. Natomiast kosmetyki pielegnacyjne jak i kolorowka Estee Lauder sa naprawde bardzo dobre i skuteczne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Estee Lauder -opinie 27.06.05, 09:29 Z Estee Lauder bardzo lubie: -podkład Double Wear -krem Day Wear Plus -pudry brązyjące Lubie średnio -cienie Nie znosze -błyszczyków. Odpowiedz Link Zgłoś