ab13 28.06.05, 07:27 Prosze o namiary na dobrego fryzjera i kosmetyczkę na Bródnie. Biorę tam ślub, nie jestem z Wawy. Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: 217.97.133.* 28.06.05, 08:36 Salon na Kondratowicza (przy bazarku) tel. 674-22-54 Ostanio bylam na farbie i super! (produkty L'oreal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: 83.238.13.* 28.06.05, 11:16 a obcinałąś tam włosy? i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: 217.97.133.* 28.06.05, 14:48 obcinalam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 28.06.05, 16:16 Super, dzięki. A jesli będzie zajęte, co jeszcze polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 29.06.05, 07:50 a gdzie dokładnie ten ślub bierzesz? polecam moją fryzjerkę, panią Bogusię. Krasnobrodzka 12, pierwsza klatka od strony kościoła, tel. 674 72 83, trzeba się wcześniej umówić, bo mają duży ruch :) do kosmetyczki chodzę do salonu Beata, przy pętli autobusowej Bródno- Podgrodzie, Krasnobrodzka 11, tel. 425-16-83. polecam panią Beatę, właścicielkę. mają tam też zakład fryzjerski, ale nie polecam. co prawda moja mama była nawet zadowolona z efektu, ale zapłaciła trzy razy więcej niż u Bogusi. moją koleżankę zaś spotkała tam bardzo przykra przygoda - fryzjerki pomyliły farby przygotowane dla dwóch klientek, Agnieszka skończyła z czarnymi włosami i płaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasikowa Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:58 Witam, Wszak to już Zacisze, ale na ul. Bohaterowiczówny jets b. fajny salon. Chwilowo chyba nie ma fryzjera (z ktorego zawsze wychodziłam b. zadowola, a jest b. wymagajaca) ale jest wspaniała kosmetyczka-manicurzystka p. Kasia. POLCEAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:15 To też nie Bródno, ale na ul Młódzieńczej 25 jest salom gdzie jest kosmetyka, fryzjer, manikiur... Pani Joasia robi też makijaże ślubne, ja zawsze wychodzę zadowolona... Jeśli chodzi o kosmetykę i makijaż to mogę polecic szefową, u innych Pań nie byłam pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę 29.06.05, 09:29 Jesteście super:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fryzjer i kosmetyczka Bródno, proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:45 przystanek witebska02 salon Duet gorąco polecam brałam ślub i tam panie 'zrobiły' mnie kompleksowo Pani Kasia makijaż i paznokcie Pani Dorotka fryzurę byłam oszołomiona efektem w dodatku obie panie są tak miłe,że czułam się jak u przyjaciółek a nie w salonie polecam poza tym nie drogo Odpowiedz Link Zgłoś