k.leo 28.06.05, 10:30 potrzebuje jakiegoś pudru lub fluidu moze macie jakieś rady coś co by maskowało i leczyło cera jasna dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pump_it_up Re: czym maskowac pryszcze? 28.06.05, 13:26 k.leo napisała: > potrzebuje jakiegoś pudru lub fluidu moze macie jakieś rady coś co by > maskowało i leczyło cera jasna dzięki Dobry jest wysuszacz pryszczy z Clean and Clear wkulce, z tym, ze kosztuje 15 zl i po 3 tygodniach mi sie skonczyl. Przez czas jego uzywania mialam dosyc ladna cere, a teraz mnie obsypalo:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: czym maskowac pryszcze? 28.06.05, 19:52 jeśli masz spore wypryski, czy przebarwienia, to idealnie je ukryje La Roche Posay Unifiance Correcteur de teint (ten w białej tubce) jest on trochę ciężki, ale w końcu musi taki być, bo naprawdę świetnie wszystko tuszuje, jak nic innego. i jak na tak mocne krycie i tak wygląda dość naturalnie. kosztuje koło 70 zł. jest coś tańszego, też z apteki, Excipial Pigmentcreme, kosztuje koło 15zł, ale moim zdaniem jest trochę gorszy, bo mniej tuszuje, a też jest ciężki. ale jeśli nie masz jakichś wielgachnych przebarwień i blizn, to powinien być niezły. poza tymi dwoma nie natknęłam się już na nic, co by było warte polecenia jeśli chodzi o krycie. jeśli potrzebujesz punktowo, to dobry będzie korektor Art Deco Camouflage, bardzo dobrze kryje, to najlepszy korektor na jaki trafiłam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beacia77 Re: czym maskowac pryszcze? 28.06.05, 20:30 Ja do cery tlustej tradzikowej z bliznami uzywam make fond de teint up firmy Revlon, a na to jakis puder sypki matujacy, ten make up jest najbardziej kryjacy z tych z ktorymi mialam do czynienia ale do idealnej buzi i tak wiele brakuje,kosztuje ok. 70 zl 35 ml pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: czym maskowac pryszcze? 28.06.05, 21:21 Beacia, a może spróbuj ten La Roche Posay, jak ja go użyję, to do idealnej w sumie tak wiele mi nie brakuje;) a naprawdę mam straszne problemy ze skórą, masa bordowych przebarwień (takich rozległych na parę centymetrów) i blizny zanikowe. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: czym maskowac pryszcze? 29.06.05, 02:22 Polecam fluid antybakteryjny Eris "ponizej 20". Taki w zielonym opakowaniu, kosztuje ok 10.50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: czym maskowac pryszcze? 29.06.05, 09:38 czy La Roche Posay Unifiance Correcteur de teint (ten w białej tubce) ma zielony kolor bo ja kiedyś dostawałam takie do effeclaru K ale mi sie nie podoba ten korektor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: czym maskowac pryszcze? IP: *.murator.com.pl 29.06.05, 15:18 przychylam się do opinii, że rewelacyjnu jest gęsty, kremowy korektor art deco - camuflage. niepozorne pudełeczko, ale wydajne i bardzo dobre. trochę drogi (ok. 39-45 zł), ale warto. dobrze maskuje wypryski, różnego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: czym maskowac pryszcze? 29.06.05, 16:53 ale ja pisałam o podkładzie, a nie o korektorze:) podkład jest w kilku odcieniach i żaden nie jest zielony:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś