Dodaj do ulubionych

maść na ciemne blizny

11.07.05, 13:39
Witam,
czuje maly dyskonfort, mam sporo blizn na nogach poniewaz moje rany goja sie
bardzo dlugo (hehe cukrzyce mam) i wiecie jest lato a ja wstydze sie chodzic
w spdnicach, choc podobno mam calkiem fajen nogi to zakładam spodnice
odswietnie idac gdzies z narzeczonym. Moze macie jakis preparacik
rozjasniający blizny, moje niestety są baaaaaardzo ciemne, kiedy uzywalam
jakiejs masci, ale byla niezbyt skuteczna.... pomozcie, kurcze moje nogi
wygladaja jak nogi 10 latki jesli chodzi o slady na nich... mam 21 :( bbuuuuuu
pomozcie dziewczynki
mala-moo
Obserwuj wątek
    • Gość: annan_ Re: maść na ciemne blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:08
      mam taka masc flos-leku, ktora kupilam chcac zlikwidowac plamy po opalaniu na bliznie pooparzeniowej (heh, filtr tak srednio zadzialal). tyle, ze ja jakos nie mam cierpliwosci ani pamieci, by codziennie sie smarowac. wiec nie wiem, czy jest skuteczna :) trzeba czekac na rezultat ponad miesiac (tak pisze producent) wiec chyba teraz to musztarda po obiedzie. sugeruje smarowac blizny silnym filtrem, a reszta nozek niech sie opala we wlasnym tempie. bedzie szybciej (bo chyba chodzi o odsloniecie nozek latem?), a za wybielanie proponuje wziac sie po wakacjach, kiedy zakonczymy przygode z opalaniem
    • mala-moo Re: maść na ciemne blizny 11.07.05, 14:20
      heh dzieki chociaz za tyle info:)moze ktosik cosik jeszcze mi poradzi?? co
      kilka info to nie jedna;)

pozdrawiam
      • Gość: Justa Re: maść na ciemne blizny IP: *.nowiny.net 11.07.05, 15:29
        na blizny dobry jest Cepan, kosztuje ok 15 złoty, można go kupić w aptece bez
        recety
        • mala-moo Re: maść na ciemne blizny 11.07.05, 15:35
          super dzieki wielkie, mam nadzieje ze cusik to pomoze

pozdrawiam :)
          • Gość: paulinka Re: maść na ciemne blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:45
            Lub maść Contractubex-nie wiem czy dobrze napisalam. Jest ponoć najlepsza-tak mi
            pani w aptece powiedziala bo sprawdzila na sobie, ale przy tym jest dosc droga
            25-30 zł.Bez recepty
            • Gość: kira Re: maść na ciemne blizny IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 16:58
              Contratubex jest drogi i bardzo kiepski
              • Gość: Asia Re: maść na ciemne blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:35
                zależy na jakie blizny,ja mam po operacji i prawie ich nie widać,wystarczyło
                jedno opakowanie Contactubexu, próbowałam też Cepanu,porazka,blizny nie bledną
                w ogóle,zapach cebuli brr
    • mala-moo Re: maść na ciemne blizny 12.07.05, 08:48
      no wiesz blizny typu po ukryzieniu komara czy zadrapnieciu przez cus lub kogos,
      ciekawe czy ta masc ccccc..... cos tam ta druga od cepanu pomoze :( eehhhh
      ciezki moj los

pozdrawiam i dzieki za wszystkie posty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka