Gość: elus IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 08.08.02, 12:53 help!!! nic nie pomaga nawet Vichy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Wory pod oczami IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 16:31 podlaczam sie do prosby :>)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Wory pod oczami IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 09:25 Mam ten sam problem. Próbowałam kiedyś kremu IF, taniutki, za 10 zł. Bodajże z serii OligoAquaVita, i efekty były b. dobre. Chyba na wizaz.pl są opinie, w kategorii Kosmetyk Wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thea Re: Wory pod oczami IP: 62.99.160.* 09.08.02, 09:55 Rewelacyjny efekt daje zel Diora Model Lift Yeux. Trzymam go w lodowce i nakladam w razie potrzeby na noc. Rano skora wokol oczu jak wyprasowana i nie ma sladu po opuchnieciach. Drogi, ale polecam, bo wyprobowalam juz ogromne ilosci wszelkich kremow przeciw opuchnieciom i workom pod oczami i niewiele jest rzeczywiscie skutecznych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: Wory pod oczami IP: *.helion.pl 12.08.02, 14:34 Może No Age Diora pod oczy.Mnie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Wory pod oczami 12.08.02, 21:55 a jak spisz? jesli zupelnie plasko (np by nie kusic zmarszczek na szyi)to limfa nie moze sobie swobodnie krazyc i robia sie wory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Wory pod oczami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:53 a ja nie spie nigdy plasko, zawsze na boku, a wory i tak sie robia... a do tego czasem twarz jakas taka zgnieciona, wlasnie spaniem na boku jakby. takze chyba nie ma reguly... mnie calkiem niezle robil Optilia Vichy, ale tez bez rewelacji. a najlepiej mi robi wlasciwa ilosc snu (nie zawsze osiagalne niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Ja co prawda nie mam worow, ale... IP: 195.145.215.* 13.08.02, 00:01 ...moze taka maska z zelem, ktora sie do lodowki wklada (ja mam taka z Duki) i oziebia, a potem na oczy zaklada (cos takiego, co miala Elaine z Ally McBeal;)))))) pomoze? Co prawda tylko doraznie, ale codziennie rano nie jest raczej zbyt uciazliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
brita1 Re: Wory pod oczami 13.08.02, 13:15 Miałam identyczny problem.Polecam Ci goraco żele pod oczy z firmy Floslek. Taniuchne. Do kupienia w aptece. Masz duży wybór, ale na opuchnięcia najlepszy jest ze świetlikiem i babką lancetowatą. Ja obecnie testuję ze świetlikiem i harbatą (jest nie tylko na opuchnięcia, ale też na zaczerwienienia). Na mnie Optilla w ogóle nie działa. Podobnie jak żel na worki pod oczami (dosłownie tak się nazywa)z YR. Biotherm był taki sobie. Żel z Flosleku trzymam w lodówce i nakładam taki zimny rano i wieczorem. Efekty są naprawdę widoczne. Dziwi mnie tylko, że za tak nijakie pieniądze można osiągnąć dużo lepszy efekt niż za niebotyczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Wory pod oczami IP: *.dtcentrum.pl 13.08.02, 13:27 Radzę Ci wypróbować nowy krem pod oczy z serii Nivea Visage (z wyciągiem z ogórka i żeń-szenia). U mnie się sprawdził. Kosztuje ok. 25PLN. Odpowiedz Link Zgłoś