fairy5 18.07.05, 07:08 od czego sie robia, jak sie pozbyc a moze zapobiec dalszemu zolknieciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: zolte podeszwy stop IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.05, 08:29 codzienne - rano i wieczorem peelingowanie - super zestawy ma Sally Hansen - REWELACJA - I TARKA drobna, drobniutka i kremy do stóp natłuszczające , przeciw rogowaceniu i będzie ok. !!!!!!!!- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zolte podeszwy stop IP: 62.233.195.* 18.07.05, 12:37 Nie wiem kto ma czas i ochotę peelingować stopy 2 razy dziennie.In Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: zolte podeszwy stop IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.05, 12:44 hmmm, najlepiej jest regularna caloroczna pielegnacja, a nie panika w srodku lata... Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: :-) 18.07.05, 14:02 Żółte spody stóp to oznaka grzbicy. Trzeba udać się do dermatologa. Peelingi i inne zabiegi na nic się zdadzą, jesli stopy są chore. M. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: zolte podeszwy stop 18.07.05, 14:48 no to jak w koncu? :-) grzybica?? Zaczelo sie to wszystko jak zaczelam biegac i chodzic zamiast brac autobus......... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa jaka grzybica, co za bzdury 18.07.05, 14:56 Grzybica to jest przede wszystkim jak stopy pieka i skóra platami schodzi, albo paznokcie sa zólte i sie krusza. Ja tez mam zólte podeszwy bo taki mam odcien skóry i tyle. A teksty o tym, ze trzeba dbac przez caly rok to mozna miedzy bajki wlozyc. Nie da sie zadbac stóp na tyle, zeby z zoltych staly sie rózowe. Ozcywiscie trzeba trzec, ale ze swiadomoscia, ze nie wszyscy na swiecie maja mlecznobiale zeby... Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: jaka grzybica, co za bzdury 18.07.05, 17:43 Kraxo-a Ty dermatologiem jesteś co? Pekające pięty to objaw braku witaminy A i E w organiżmie. Grzybica w poczatkowym stadium objawia się właśnie zażołconą skórą. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mattbel Re: jaka grzybica, co za bzdury 18.07.05, 18:04 rany, to ja mam chyba to p[oczatkowe stadium od jakichs 10 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mattbel Re: jaka grzybica, co za bzdury 18.07.05, 18:10 zapomnialam dopisac, ze moj ojciec ma to poczatkowe stadium od co najmniej 40 lat, wiec to stadium jest dziedziczne :P natomiast nie przenosi sie pomiedzy czlonkami rodziny niespokrewnionymi ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: zolte podeszwy stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:47 a moze pijesz regularie sok marchwiowy?... Odpowiedz Link Zgłoś