Dodaj do ulubionych

Pure Zone Loreal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:19
czy ktoś może używał z Was tej serii kosmetyków i czy warto je kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lania Re: Pure Zone Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:16
      Używałam żelu-pianki do wrażliwej skóry-trochę szczypie,kiedy za dużo nałżyć,ale
      po zmyciu twarz nie jest podrażniona-skutecznie zabezpiecza przed wypryskami.Na
      pewno nie jest to jednak produkt łagodny,jeśli ktoś ma naprawdę wrażliwą
      skórę,to odradzam.
      • Gość: jo-asiunka Re: Pure Zone Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:42
        Ja używam codzienie na noc kwasów, więc twarz mam zaprawioną w bojach:), ale ta
        seria loreala jest wg mnie bardzo agresywna: żel z peelingiem kiepski, ale
        wysusza (w sumie to w ogóle nie lubię peelingów w zelu), a na wakacje kupiłam te
        chusteczki - patent fajny, bo po umyciu nią twarzy, płucze sie nią i ja potem
        mylam tymciało pod hybrantem na polu namiotowym (warunki ekstremalne), ale tak
        mi to cholerstwo wysuszyło skórę, że przetłuszczała sie w konsekwencji jeszcze
        bardziej, chociaż myslałam, że to już niemozliwe. A krm jakoś tak śmierdzi
        alkoholem, też wysusza.
    • Gość: kaczbos18 Re: Pure Zone Loreal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:17
      nie polecam żelu do mycia zwłaszcza jeśli masz skórę wrażliwą i ze skłonnościami do wyprysków- mocno ściąga,zawiera alkohol i powoduje pieczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka