bzzzk 22.07.05, 17:26 jakich używacie i mogłybyście polecić? co myślicie np. o tej z Eco Cosmetics? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokta Re: balsam/pomadka ochronna do ust 22.07.05, 17:57 Mam ją. :) Jest fajna, jedyne co nie zabardzo mi sie w niej podoba to zapach - taka wymieszana wanilia z maslem kakaowym. Natłuszcza, nawilża. Na poczatku moze wydawać sie twarda ale po kilku aplikacjach juz jest ok. Ogólnie polecam. Słyszałam też dużo dobrego o tej pomadce : torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=1230 tylko jest jedno ale...Ten producent zarzeka sie ,ze ma "naturalne, aloesowe produkty". Po składach raczej nie widać tej naturalności. Odpowiedz Link Zgłoś
xiao Re: balsam/pomadka ochronna do ust 22.07.05, 18:45 ja swego czasu byłam uzależniona od błyszczyków lub pomadek bo jak się nie posmarowałam to czułam żę usta mam spierzchnięte, ostatnio odstawiłam chemię i okazuje się że nie jest to już tak często potrzebne, ale ciągle lubię mieć coś takiego (przyzwyczajenie) więc stosuję po prostu masło karite Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: i miodek! 22.07.05, 19:55 Ja mam pomadke z Eco. Mnie bardzo odpowiada, a zapach w szczególności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: balsam/pomadka ochronna do ust 23.07.05, 16:35 ja tez, jesli juz cos stosuje, to karite. jak kiedys bede miala za duzo czasu, to poeksperymentuje mieszajac je z innymi cudami. Juz sie nie moge doczekac:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: balsam/pomadka ochronna do ust 22.07.05, 20:20 fajnie, to w takim razię go nabędę:) a miałyście może balsam do ust Venus z owocem Noni? Eco jest tańszy, więc pewnie wypróbuję go najpierw, ale tamten też mnie zaciekawił. generalnie, to chciałabym, żeby taki balsam miał formę sztyftu, bo nie lubię gmerania palcami w słoiczkach, szczególnie na mieście, kiedy nie zawsze da się umyć ręce... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś