Gość: m. IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 01.08.05, 20:34 jak je zlikwidować.mam 22 lata...jakich kremów powinnam uzywać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kar Re: zmarszczki pod oczami IP: *.broker.com.pl 02.08.05, 16:48 Jeśli naprawdę masz zmarszczki, sięgnij po kosmetyki przeznaczone dla cery 25+ np. Floslek seria regenerująco- odżywcza, Eveline seria dotleniająca. Zwróć uwagę, co stosujesz do demakijażu- najlepsze będzie deliaktne mleczko o działaniu nawilżającym i przeciwzmarszkowym (Floslek albo Pollena Eva seria z bursztynem). Odpuść sobie kosmetyki z retinolem i całym zestawem koenzymów (Q10,C,R)- są za mocne. I noś okulary przeciwsłoneczne (kupione u optyka!). Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: zmarszczki pod oczami IP: 217.97.133.* 03.08.05, 08:56 bardzo silnie nawilzajace. Przez jakis czas powinnas co drugi dzien stosowac maseczke pod oczy np. AA Oceanic lub Avene (ktora ja uzywam), zaopatrzyc sie w dobry krem pod oczy i stosowac regularnie rano i wieczorem. Po jakims czasie zmarszczki powinny sie wygladzic. Ale niestety moja droga juz nie znikna. Dlatego jesli juz w tym wieku sie pojawily to tylko z roku na rok moga sie poglebiac. Radze ci naprawde szczegolnie dbac o te partie twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś