Gość: jasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:24 czytałam o tych kosmetykach wiele dobrego. są na bazie torfu (borowiny?). czy ktoś używał? gdzie można je dostać w Warszawie? jakie mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: TOŁPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:26 Ostatnio coraz częściej widzę stoiska Tołpy w Supermarketach,: Auchan, Carrefour Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: TOŁPA 04.08.05, 21:29 też widuję je w tego typu miejscach. oststnio kupowałam na stoisku przy Geancie na Ursynowie. bardzo lubię serię strefa T do cery tłstej i trądzikowej. jak dla mnie to najlepsze kosmetyki tego rodzaju, przetestowałam mnóstwo rzeczy przez 10 lat walki z trądzikiem i te są najlepsze. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: TOŁPA IP: *.broker.com.pl 04.08.05, 23:53 Szybciej dostaniesz je w zielarni niż w supermarkecie czy sklepie z kosmetykami. Ceny raczej umiarkowane (10- 30 zł). Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: TOŁPA 05.08.05, 07:56 kupiłam balsam do ciała, byl b.ciężki, dość mało wydajny. Ładnie pachniał i dobrze nawilżał ciało. Raczej nie wróce do tego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: TOŁPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:13 Kupiłam serum antycellulitowe- nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: TOŁPA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.05, 12:07 W centrum handlowym Reduta jest stoisko na poziomie 0, czyli parterze. Stoiska Tołpy to takie samodzielnie stojące regaliki z kosmetykami, stoją w holu na ogół, w każdym razie nigdy w ciągu butików. Stoisko w Reducie stoi obok schodów ruchomych. W innych centrach handlowych też widziałam stoiska Tołpy, ale nie potrafię sobie teraz przypomnieć, w których. Na stronie Tołpy wydaje mi się, że jest lista wszystkich miejsc, w których mają swoje stoiska, warto tam zajrzeć! Zajrzyj też po to, żeby przejrzeć ich ofertę dokładnie i poczytać opisy kosmetyków - zawsze tak jest wygodniej, niż potem pół godziny sterczeć przed stoiskiem. Ja dotychczas stosowałam preparaty do pielęgnacji stóp - nie są złe, ale myślę, że można znaleźć lepsze i raczej do nich nie wrócę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: TOŁPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:34 oj, to widzę, że nikomu nie pasują te kosmetyki. jestem zawiedziona ;-( szkoda, w takim razie nic nie kupię. dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: TOŁPA IP: *.autocom.pl 06.08.05, 19:19 gorąco polecam: maskę korygującą z serii strefaT,lekką emulsję hydratiV-są świetne serum antycellulitowe i maskę borowinową-rewelacja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: TOŁPA IP: *.devs.futuro.pl 08.08.05, 12:53 Moim zdaniem Tołpa to dobra marka - przede wszystkim kosmetyki mają nasycone składnikami aktywnymi jak w mało której firmie. Ale trzeba bardzo starannie dopierać takie kosmetyki. Np. seria antycellulitowa - bardzo dobra (chociaż jak na polskie kosmetyki drogo!) - polecam serum i peeling. Seria do twarzy - polecam maseczkę na strefę T (z glinką) i nawilżającą żelową (bodajże seria optimum). Maseczka do stóp - najlepsza (na noc pod skarpetki). Żel borowinowy i kąpiel borowinowa - dobra na mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: TOŁPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:12 Stoisko z kosmetykami Tołpy znajduje się w Kupieckich Domach Towarowych pod Pałacem w Warszawie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś