Gość: monika IP: *.idea.pl 09.08.05, 00:55 Czy to mało czy dużo;co jest dla was najważniejsze w czasie wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rtyrt Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 02:50 płace 13 zeta u świetnej babki po prostu świetnej (za ścinanie) u innych 30zeta a ą o wiele gorsze, bardzo dla mnie jest ważne atmosfera i własna inwencja, fajnie jak cos kobitka podpowie sensownego : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:39 A ja jakoś nie mogę sobie znaleźć dobrego fyzjera:((( Mam cienkie włosy i trudno z nich zdrobic cos sensownego. Chociaż kilka razy wyszłam bardzo zadowolona z JLD, ale za 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:13 30 zł za balejaż na odrost + ścięcie na długie włosy u świetnej fryzjerki (generalnie taka usługa kosztuje tu 60-80zł) - ale mam chody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 09:25 Za samo strzyżenie - 40, za strzyżenie z farbkami, balejażami i odżywkami - 140. Jestem bezwzględnie wierna mojemu fryzjerowi, który jest fantastycznym i bardzo utalentowanym facetem. Doświadczenia z sieciowymi salonami mam średnie - czasami czuję się tam jak na taśmie produkcyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
alfee Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 10:10 Ja chodzę tylko do JLD i płacę 68 zł za mycie i strzyżenie. Dla mnie najważniejszy jest komfort, czyli przede wszystkim jednorazowe szczotki do modelowania:))) Moja mama zdradziła JLD w wakacje i nad morzem poszła do miejscowego fryzjera (mała mieścina) została owinięta średniej świeżości ręcznikiem, po którym coś chodziło. Moja mama bez okularów nie mogła zidentyfikować, czy to wesz, czy jakieś inne zwierzątko:) A fryzjerka cały czas powtarzała: Proszę podnieść wyżej głowę:))) Mama zapłaciła tylko 13 zł, ale stwierdziła, że za dużo przeżyć i jednak woli płacić więcej w JLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Do Sumire IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.08.05, 10:14 Podaj adres, jesli to w Wwie. W ogóle piszcie z adresami i imionami fryzjerów jak dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Do Sumire IP: 213.17.128.* 09.08.05, 10:21 Nie w Wawie. Ja mieszkam w Krakowie, natomiast do fryzjera jeżdżę do miasta, w którym mieszka moja mama, bo to ona go tam wynalazła... Tutaj, szczerze pisząc, miałam do czynienia tylko ze zblazowanymi fryzjerami salonowymi, którzy rzadko poświęcali mi więcej, niż pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 10:43 60 zl za strzyzenie. Odpowiedz Link Zgłoś