Dodaj do ulubionych

ile płacicie za fryzjera ?

IP: *.idea.pl 09.08.05, 00:55
Czy to mało czy dużo;co jest dla was najważniejsze w czasie wizyty?
Obserwuj wątek
    • Gość: rtyrt Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 02:50
      płace 13 zeta u świetnej babki po prostu świetnej (za ścinanie) u innych 30zeta
      a ą o wiele gorsze, bardzo dla mnie jest ważne atmosfera i własna inwencja,
      fajnie jak cos kobitka podpowie sensownego : )
      • Gość: jo-asiunka Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:39
        A ja jakoś nie mogę sobie znaleźć dobrego fyzjera:((( Mam cienkie włosy i trudno
        z nich zdrobic cos sensownego. Chociaż kilka razy wyszłam bardzo zadowolona z
        JLD, ale za 60 zł
        • Gość: maxi Re: ile płacicie za fryzjera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:13
          30 zł za balejaż na odrost + ścięcie na długie włosy u świetnej fryzjerki
          (generalnie taka usługa kosztuje tu 60-80zł) - ale mam chody :))
    • sumire Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 09:25
      Za samo strzyżenie - 40, za strzyżenie z farbkami, balejażami i odżywkami -
      140. Jestem bezwzględnie wierna mojemu fryzjerowi, który jest fantastycznym i
      bardzo utalentowanym facetem. Doświadczenia z sieciowymi salonami mam średnie -
      czasami czuję się tam jak na taśmie produkcyjnej...
    • alfee Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 10:10
      Ja chodzę tylko do JLD i płacę 68 zł za mycie i strzyżenie. Dla mnie
      najważniejszy jest komfort, czyli przede wszystkim jednorazowe szczotki do
      modelowania:)))
      Moja mama zdradziła JLD w wakacje i nad morzem poszła do miejscowego fryzjera
      (mała mieścina) została owinięta średniej świeżości ręcznikiem, po którym coś
      chodziło. Moja mama bez okularów nie mogła zidentyfikować, czy to wesz, czy
      jakieś inne zwierzątko:) A fryzjerka cały czas powtarzała: Proszę podnieść
      wyżej głowę:))) Mama zapłaciła tylko 13 zł, ale stwierdziła, że za dużo przeżyć
      i jednak woli płacić więcej w JLD:)
      • Gość: ewka Do Sumire IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.08.05, 10:14
        Podaj adres, jesli to w Wwie. W ogóle piszcie z adresami i imionami fryzjerów
        jak dobrzy
        • Gość: sumire Re: Do Sumire IP: 213.17.128.* 09.08.05, 10:21
          Nie w Wawie. Ja mieszkam w Krakowie, natomiast do fryzjera jeżdżę do miasta, w
          którym mieszka moja mama, bo to ona go tam wynalazła... Tutaj, szczerze pisząc,
          miałam do czynienia tylko ze zblazowanymi fryzjerami salonowymi, którzy rzadko
          poświęcali mi więcej, niż pół godziny.
      • frrancuzeczka Re: ile płacicie za fryzjera ? 09.08.05, 10:43
        60 zl za strzyzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka