Gość: elve IP: *.netland.gda.pl 22.08.02, 00:04 czy jest to gdziekolwiek w Polsce do dostania? Czy ktos(a) wie o tym cos wiecej i mogl(a)by sie podzielic na forum swymi wiadomosciami? bede dzwieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: KENZO KI IP: *.tpg.pl 22.08.02, 07:41 Gość portalu: elve napisał(a): > czy jest to gdziekolwiek w Polsce do dostania? Czy ktos(a) wie o tym cos > wiecej i mogl(a)by sie podzielic na forum swymi wiadomosciami? bede > dzwieczna :) Nie, w Polsce nie ma i nie udało mi się ustalić czy w ogóle będzie. Wiem, że we Francji jest w Sephorze, usiłowałam się dowiadywać w kwestii Sephory w Polsce, ale ogólny czeski film, nikt nic nie wie. Co gorsza, w bezcłówkach też nie ma. JoP Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: KENZO KI 22.08.02, 09:04 Otóż totóż, nigdzie w bezcłówce nie widziałam, a zjeździłam pół Europy ostatnio. We Francji mają jakieś szczelne przedstawicielstwa... Za to mnóstwo tego na rosyjskich stronach www z perfumami. Dziwne? Trochę się boje tam próbować, poza tym nawet nie wiem, jak to pachnie (choć domyślam się, że cudownie...) Odpowiedz Link Zgłoś