Dodaj do ulubionych

Podkrążone oczy.

10.08.05, 10:05
Hej mam do was pytanko, a mianowicie mam podkrążone oczka < eeh taka juz moja
uroda:(>, czy znacie jakis sposób aby to było choc troszke mniej widoczne?
Jakies kremy czy cos w tym stylu.Prosze o porade.
Obserwuj wątek
    • troijnis Re: Podkrążone oczy. 10.08.05, 10:21
      idź do lekarza najpierw bo może to problem z nerkami. Dla lepszego wyglądu
      polecam makijaż z podkładem pod oczami. Leciutkim - warto więcej zapłacic i
      kupić cos porządnego. W niektóych sklepach są specjalne pokazy makijażu i potem
      mozesz kupić to czym Cię malowano. Wcale nie są to drogie sklepy. JA mam taki
      jeden osiedlowy. Przychodzi tam kilka razy w roku babka z jakieś firmy
      kosmetycznej i maluje (za darmo). Można wyjśc i podziekować ale można od razu
      zrobic zakupy. Ona doradzi Ci jakimi się malować i nie będziesz musiała
      eksperymentowac sama. Ja mieszkam w Łodzi ale w Twoim mieście pewnie tez są
      takie pokazy. Zapytaj.
    • Gość: kar Re: Podkrążone oczy. IP: *.broker.com.pl 10.08.05, 14:19
      Spróbuj żelu Iwostin.
    • one_slip Re: Podkrążone oczy. 10.08.05, 14:33
      Mam podobny problem - otoz moje oczy wydaja sie byc zawsze lekko opuchniete.
      Uzywam zelu z szalwia i czasem kostek lodu, ale niewiele toto pomaga. Nie mam
      raczej sincow, za to "poduszeczki" pod oczami. Troche mi to przeszkadza, bo mam
      dosc ladne, ksztaltne oczy i jak robie makijaz to czasem ta opuchlizna psuje mi
      efekt. Macie moze jakies sprawdzone sposoby?
      • Gość: werbenna Re: Podkrążone oczy. IP: *.menos.org / 83.238.176.* 14.08.05, 18:15
        ja kupiłam sobie żel z świetlika lekarskiego... na pieczące oczy z kolei na
        podkrążone oczy polecam żel arnikowy..-działa rozjaśniająco,zmniejsza
        zaczerwienienia,opuchnięcia,sińce,cienie pod oczami :)cena około 6 zł.
        Pozdrawiam:)
      • mag-ia Re: Podkrążone oczy. 14.08.05, 19:14
        Polecam oklady z chlodnej herbaty, zel ze swetlikiem lekarskim, przykladanie
        lyzeczek schlodzonych w zamrazarce.
        I zobacz, czy nie spisz na zbyt wysoko ulozonej poduszce, co utrudnia krazenie
        limfy.
    • mplace Re: Podkrążone oczy. 17.08.05, 10:49
      czyli jestem kolejna z tą samą radą Żel ze świetlikiem są rozmaite rodzaje z
      herbatą szałiąi babką lancetowatą itp.Naprawde pomaga.Aż sama sobie dziś kupię
      bo ostatnio i moje oczy wyglądają nienajlepiej (jestem w 8 miesiącu ciąży i
      zaczynają mi puchnąć:))Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka