kotka22 10.08.05, 10:05 Hej mam do was pytanko, a mianowicie mam podkrążone oczka < eeh taka juz moja uroda:(>, czy znacie jakis sposób aby to było choc troszke mniej widoczne? Jakies kremy czy cos w tym stylu.Prosze o porade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troijnis Re: Podkrążone oczy. 10.08.05, 10:21 idź do lekarza najpierw bo może to problem z nerkami. Dla lepszego wyglądu polecam makijaż z podkładem pod oczami. Leciutkim - warto więcej zapłacic i kupić cos porządnego. W niektóych sklepach są specjalne pokazy makijażu i potem mozesz kupić to czym Cię malowano. Wcale nie są to drogie sklepy. JA mam taki jeden osiedlowy. Przychodzi tam kilka razy w roku babka z jakieś firmy kosmetycznej i maluje (za darmo). Można wyjśc i podziekować ale można od razu zrobic zakupy. Ona doradzi Ci jakimi się malować i nie będziesz musiała eksperymentowac sama. Ja mieszkam w Łodzi ale w Twoim mieście pewnie tez są takie pokazy. Zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Podkrążone oczy. IP: *.broker.com.pl 10.08.05, 14:19 Spróbuj żelu Iwostin. Odpowiedz Link Zgłoś
one_slip Re: Podkrążone oczy. 10.08.05, 14:33 Mam podobny problem - otoz moje oczy wydaja sie byc zawsze lekko opuchniete. Uzywam zelu z szalwia i czasem kostek lodu, ale niewiele toto pomaga. Nie mam raczej sincow, za to "poduszeczki" pod oczami. Troche mi to przeszkadza, bo mam dosc ladne, ksztaltne oczy i jak robie makijaz to czasem ta opuchlizna psuje mi efekt. Macie moze jakies sprawdzone sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werbenna Re: Podkrążone oczy. IP: *.menos.org / 83.238.176.* 14.08.05, 18:15 ja kupiłam sobie żel z świetlika lekarskiego... na pieczące oczy z kolei na podkrążone oczy polecam żel arnikowy..-działa rozjaśniająco,zmniejsza zaczerwienienia,opuchnięcia,sińce,cienie pod oczami :)cena około 6 zł. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Podkrążone oczy. 14.08.05, 19:14 Polecam oklady z chlodnej herbaty, zel ze swetlikiem lekarskim, przykladanie lyzeczek schlodzonych w zamrazarce. I zobacz, czy nie spisz na zbyt wysoko ulozonej poduszce, co utrudnia krazenie limfy. Odpowiedz Link Zgłoś
mplace Re: Podkrążone oczy. 17.08.05, 10:49 czyli jestem kolejna z tą samą radą Żel ze świetlikiem są rozmaite rodzaje z herbatą szałiąi babką lancetowatą itp.Naprawde pomaga.Aż sama sobie dziś kupię bo ostatnio i moje oczy wyglądają nienajlepiej (jestem w 8 miesiącu ciąży i zaczynają mi puchnąć:))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś