Dodaj do ulubionych

czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez internet

IP: *.idea-mc.pl 11.08.05, 11:58
czy sprzedawane tam kosmetyki są oryginalne i/lub nieprzterminowane (no bo
niby skąd takie różnice w cenach - no wiem markety narzucają marżę:( znacie
jakieś linki do drogerii on line?
Pozdr
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: zdenka55 Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte IP: 195.10.3.* 11.08.05, 12:02
      ja kupuje na www.esentia.pl - nie wiem czy tam jest taniej, ale jakosc i
      szybkosc dostawy jest po prostu idealna. wszystko super zapakowane, nie ma
      pomylek w zamowieniu. zawsze dorzucone jakies probki.
      • Gość: casjopeja Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte IP: *.szczecin.mm.pl 11.08.05, 12:06
        Ja też włąsnie tam kupuję . Ostatnio zamawiałam kosmetyki przez internet w
        sklepie www.kosmetyki-istore.pl , tezfajne ale w drogeriach ich nie ma.
      • Gość: liza Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte IP: *.e-wroc.com 11.08.05, 12:07
        jesli sie doliczy koszty przesylki to zakupy w internecie wcale nie sa tansze
        od tradycyjnych sklepow.
    • Gość: AgaKropka Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:23
      Wklejam Ci linki różnych sklepów internetowych. Ja zamawiałam w
      tym ://sklep.salonik.com.pl/sklep/login.php , koszt przesyłki nieduży,
      kosmetyki świerze, dobrze zapakowane, przesyłka zrealizowana ekspresowo i do
      tego dorzucone próbki innych kosmetyków.
      kosmetycznykram.pl/
      www.edrogeria.pl/
      www.kosmetykionline.pl/product_info.php?products_id=1313.
      www.beautystyle.abc24.pl/
      www.sklep-kosmetyki.pl/index.php?cPath=46
      • Gość: AgaKropka link po raz drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:24
        do saloniku
        sklep.salonik.com.pl/sklep/login.php
        • wunia83 Re: link po raz drugi 11.08.05, 12:35
          ja ostatnio zamówiłam na e-styl te zachwalane na wizażu kropelki do włosów z
          Renee Blanche i też wszystko było w porządku :)
    • majgul Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte 11.08.05, 12:38
      bardzo dziękują za linki i uwagi... ja wiem że należy doliczyć koszty dostawy,
      ale czsami bywa tak że potrzebuję masę rzeczy naraz i wtedy przekraczam
      magiczną sumę, kiedy to dostawa jest gratis
      Własnie też sprawdzałam essentia.pl i nie wiem ile kosztuje dostawa?
      Ile płaciłyście?
      • Gość: Cass o kosztach i terminach na www.esentia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:12
        www.esentia.pl/servlet/SNFPage?p_template_name=help-costs&p_right_column=help-menu&session=1bf63f5827bfd8f9
      • trawiasta Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte 11.08.05, 13:38
        Zamawialam w internetowym sklepie Eris, Flos-Leku i na Esentii. Za kazdym razem
        zamawialam wieksza ilosc kosmetykow; przesylki docieraly szybko, zgodnie z
        ustaleniami promocji (tzn. jesli cos mialo byc gratis za kupno czegos, to zawsze
        bylo); do dat waznosci tez nie mam zastrzezen.
        • Gość: majgul Re: czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez inte IP: *.idea-mc.pl 11.08.05, 13:56
          Dzięki za odpowiedzi, raz jeszcze, a w sklepie Erisa płacimy za przesyłki? -
          pewnie standardowo powyżej 100pln darmocha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka