Dodaj do ulubionych

krem pod oczy - 30 lat

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 22:23
Zblizajace sie urodziny (30!!!!) sklaniaja do przejrzenia kosmetykow. mam
cere normalna/mieszana (to tak przy okazji, gdyby watek puscil korzonki ;))
Czy polecacie jakis dobey krem pod oczy? Stosowalam Clinique, L'oreala, AA,
Vichy, ale szczerze mowiac nie widzialam nigdy zadnej roznicy. Czy rzucac sie
juz na przeciwzmarszczkowe kosmetyki???

pozzzz, zwlaszcza rowiesnice;))
nana

p.s. weszlam na moment tylko do tego forum i nie moge sie oderwac od kompa,
co za lektura ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: daggy Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.chello.pl 22.08.02, 23:14
      Ja za najlepszy krem do tej pory uważam Balsam pod oczy Clarinsa - on jest
      przeciwzmarszczkowy, używałam go juz 2 lata temu. 30 skończyłam dwa miesiące
      temu. Niestety, ostatnio nigdzie go nie widzę, pani w Sephorze powiedziała, że
      dystrybutor Clarinsa ma kłopoty... Ku mojemu zdumieniu (to do kupujących na
      Truskawce), w Sephorze kremy tej firmy są tańsze, niż w Strawberrynet - może ta
      partia pochodziła jeszcze z czasów niższego kursu euro??? Przetestowałam też
      m.in. La Roche Posey z wit. C, żadnej różnicy, a ostatnio (bo z kasą było przez
      jakiś czas gorzej) Nivea Q 10 - nie taki zły, chociaż na początku byłam z niego
      bardzo zadowolona, teraz już nie widzę efektów i chyba kupię coś nowego. Może
      znajdę Clarinsa...
      • rauser Re: krem pod oczy - 30 lat 23.08.02, 09:26
        Active C nie działał? Hm, a ja właśnie miałam zamiar zakupić. Tez poszukuję
        bezskutecznie czgoś dobrego, ostatnio wybieram między Vichy Thermal C yeux a
        erisem do naczynkowej, oba wiosny nie czynią. A skórę pod oczami mam cieniutką
        tak że aż żyłki widac. I suchą.
    • Gość: Apia Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.146-136-217.adsl.skynet.be 22.08.02, 23:56
      Ja uzywam koncentratu stymulujacego z serii Algavit Inter Fragrance. Ma postac
      zelu i ladnie sie wchlania. Niestety nie ma chyba jakiegos dzialania
      przeciwzmarszczkowego, ale ladnie nawilza i napina skore. Jak nie znajdziesz
      czegos lepszego, to warto ten kremik wyprobowac.
    • Gość: monias1 Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 23.08.02, 08:42
      Nana,
      polecam leciutki kremik z serii Advanced Night Repair firmy Estee Lauder. To
      moj faworyt nr 1. Jest naprawde super. Nawilza, wygladza, zmniejsza cienie pod
      oczami, worki, skora po nalozeniu jest jedwabista. Naprawde cudenko, tylko
      dlaczego jest taki drogi??
      Pozdrawiam
      • Gość: ciekawa Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.08.02, 10:04
        ile kosztuje?
        • Gość: ciekawa Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.08.02, 10:05
          no i jaka ilość:-))
    • Gość: nana Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.waw.cdp.pl 23.08.02, 10:43
      Dzieki za pomoc, Estee Lauder brzmi obiecujaco, rzeczywiscie, tylko pewnie bede
      lzejsza o jakies 150 zl.? :((

A macie jakies spostrzezenia co do kremow do twarzy? (chodzi mi o marke
      kosmetykow, bo wiadomo, kazdy ma inna cere;) Pytam, bo nie jestem jakos na nic
      uczulona, wiec z checia skorzystam z waszych opinii... chetnie bym cos
      zmienila, aczkolwiek bez mega - poswiecen finansowych.
      niezmienne pozzzz
      nana
      • g_andzia Re: krem pod oczy - 30 lat 23.08.02, 11:03
        nana, ja też ci gorąco polecam advanced, razem z anti gravity clinique to
        jedyne kremy, których działanie WIDZIAŁAM na skórze:) kosztuje u nas niestety
        ok. 180 zł, ale uważam, że krem pod oczy to najważniejszy kosmetyk w naszym
        wieku:) no i jest w słoiczku, dla mnie duzy minus, ale to jedyny kosmetyk, dla
        którego warto się bawić w szpatułkę:))) teraz ostrzę sobie pazurki na age delay
        eye, bo serum było boskie, ale to raczej w bezcłówce:)

daggy, a z którego czerwca jesteś????
        • Gość: monias1 Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 23.08.02, 12:11
          Nana,
          krem Advanced Night Repair kosztuje 180 zl za 15ml. To naprawde b. duzo. Ale
          uwierz mi - naprawde warto!!! Jedyny minus to tak jak juz powiedziala Andzia ze
          jest w niepraktycznym sloiczku. Ale to moge przezyc bo naprawde widze efekty!!!
          Z tanszych moze wyprobuj RetiC firmy Vichy. Duzo dziewczyn na tym forum go
          zachwala, chociaz ja jeszcze go nie uzywalam. Polecam rowniez krem
          multivitaminowy firmy Galenic sprzedawany m.in. w aptekach.
        • anexxa clinique anti gravity 23.08.02, 13:28
          gandzia, kolezanko, a powiedz no mi, przed 25. rokiem
          zycia moge tego cuda uzywac?

bo lubie clinique i nawet mam gwp tego (planowalam puscic
          na allegro, bo jakos mi sie wydal kremem nie dla mnie),
          ale jak to dla mnie dobre, to wezme sobie...

no i jeszcze wlasnie widze na ebayu okazje - pelen sloik
          15 ml i trzy gwp 5 ml za 32.99 plus przesylka (pewnie
          jakies 10 dolkow). to bylby idealny, ten sloiczek gwp
          jest malutki i bylby w sam raz na wyjazdy...

xx.
          • g_andzia Re: clinique anti gravity 23.08.02, 13:35
            myślę, że spoko, jeśli nawet jest ciut silny jak dla tekiej młódki, to jeden
            słoiczek podziała jak kuracja. a siedząc sporo przed kompem, pisząc itp.
            męczymy te nasze oczęta i się przyda:)
            • anexxa Re: clinique anti gravity 23.08.02, 13:37
              dzieki. to super, sloiczek juz gramoli sie na moja polke
              z kosmetykami - wlasnie mi sie juveny pod oczy konczy,
              wiec sobie zastapie. zreszta, raz na pare miesiecy trzeba
              wymienic kosmetyki, zeby sie skora nie przyzwyczaila za
              bardzo.

xx.
          • Gość: Agnieszka Re: clinique anti gravity IP: *.mst.gov.pl 26.08.02, 15:47
            Czy mogłabyś zdradzić więcej szczegółów dotyczących ebay'a?Byłabym bardzo
            wdzięczna. W ostatnim tygodniu na pewno się ta strona nie pojawiła i nic nie
            wiem. Będę bardzo wdzięczna.
    • Gość: nana Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.edipresse.pl 23.08.02, 13:48

Zapomnialam (!) - przeciez zaraz bede miala urodziny. Zazycze sobie w prezencie
      ten kremik ;))) Glowka pracuje;)
      • Gość: daggy Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 15:14
        A czy któraś z was wie coś o kremie pod oczy Biothermu,który teraz sie
        reklamuje w prasie??? Gandzia, 20 czerwca.
        • Gość: Helena Re: krem pod oczy - 30 lat IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 15:26
          Gość portalu: daggy napisał(a):

> A czy któraś z was wie coś o kremie pod oczy Biothermu,który teraz sie
          > reklamuje w prasie??? Gandzia, 20 czerwca.

Mial sie pojawic na poczatku wrzesnia Biotherm Age Fitness pod oczy. Doszly
          mnie sluchy, ze bardzo dobry.
          Ja ciagle sie nie moge zdecydowac. Mysle teraz nieustannie o NoAge pod oczy,
          jakos mnie ta seria kreci. Na razie wychlapuje jakies lekkie resztki, kupione
          zanim poczulam oddech starosci na plecach :-))))))
          H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka