luckn26 12.08.05, 12:44 Nie możesz zapuścić paznokci, są słabe, kruche i łamliwe-ZAPRASZAM na utwardzanie żelem, tipsy french i tipsy naturalne. cena od 35-45 zł. Warto!Nr telefonu 660 786 244 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdzie? Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 12.08.05, 13:09 skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
luckn26 Re: TIPSY ŻELOWE 12.08.05, 14:23 Nowa Sól, zapraszam mam duże doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:04 jak się je nakłada czy to boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nora Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:06 Ale super.... Nie mogę się napatrzyć na te moje paznokcie. polecam wszystkim, fachowo i dziewczyna ma talent.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 07:46 Jak Tipsy to tylko Kariny z Nowej Soli. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: TIPSY ŻELOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:03 ja tak ku przestrodze pisze ze: niedawno skusilam sie na tipsy zelowe u pewnej pani oglaszajacej sie przez internet cena promocyjna zabiegu wynosila 50zł, tipsy juz po 1 dniu wygladaly okropnie i nawet nie wytrzymaly tygodnia(czyli okresu gwarancyjnego jaki wykonujaca pani na nie dawala) - podchodzilo powietrze i ogolnie byly bardzoooo niestarannie wykonczone musialam je sciagac i po wielkiej awanturze pani usunela je za darmo i nie zwrocila zadnych pieniedzy a na podsumowanie moich roszczen dotyczacych zwrotu przynajmniej 50% powiedziala mi wprost - "Czego pani oczekiwala za taka cene...." dodam ze pani wykonywala tipsy u siebie w gabinecie a nie w domu i nie byla to jakas mloda siksa ale pani pod 30! Wiec dziewczyny popatrzcie najpierw na paznokcie wykonane przez kosmetyczke na innej osobie (nie na fotkach) i w ogole uwwazajcie bo czasem nie warto - teraz jestem posiadaczka slabych cienkich paznokci - a tipsy zelowe mialam kilka dni PS. moj post absolutnie nie dotyczy pani ktora zalozyla ten post, chodzi o calkiem inne miasto! Odpowiedz Link Zgłoś