Gość: iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:39 Chcialabym opalić tylko nogi. Czy możliwa jest taka opcja w solarium? Może któraś z was wie? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza19 Re: Chcę opalić tylko nogi IP: 83.17.225.* 13.08.05, 19:36 jezeli chcesz opalic tylko nogi to wystarczy rozebrac sie tylko od pasa w dol i po problemie... Pzdr, Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: Chcę opalić tylko nogi IP: *.chello.pl 13.08.05, 19:50 i pamiętac o rękawiczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Chcę opalić tylko nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:04 Kurcze, jesteście genialne!! Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Chcę opalić tylko nogi IP: *.eu.org 13.08.05, 22:04 tak,a na głowę załóż worek ;) Ja nie wiem jaki jest sens wydawać kasę na solarium jeśli będziesz tam lezeć w całym rynsztunku,a opalac będziesz nogi.Lepiej zaopatrz się w dobry samoopalacz. Nie wiem czy to będzie takie fajne leżenie w solarce w ubraniu :/ POtem chyba musisz się przebrać? Przypomniało mi się też,że w czasach liceum jak jedna kolezanka wchodziła się opalać,to druga wchodziła z nią do pomieszczenia i ta pierwsza opalała się "w całości",natomiast ta druga siadała na krześle i wkładała same nogi do kolan,w dole łóżka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehehehe Re: Chcę opalić tylko nogi IP: *.crowley.pl 13.08.05, 22:09 fajnie to musiało wyglądać jak tak siedziłą z samymi nogami wszadzonymi na łóżko i siedzac na krześle:-D hahahahahahahaha:-)))) Lepiej już zstosować samoopalcz tylko na nogi,jeśli tylko je chcesz opalić niz tak wydziwiac w solrarium z opalniem samych tylko nóg:-/ Odpowiedz Link Zgłoś