dominiczka11 17.08.05, 14:37 jakiego szamponu użyć aby w końcu moje włosy sie tak nie przetłuszczały? musze je myć już po dwóch dniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornik113 Re: jaki szampon 25.08.05, 12:20 szamponu do wlosow normalnych, bo nei mozesz ich wysuszyc (wtedy beda produkowac łójjjjjj ze zdwojona sila! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: jaki szampon 26.08.05, 11:01 to nie masz tak najgorzej, ja myję włosy ale dwa razy dziennie:((( szczególnie jak mam spotkanie służbowe popołudniu Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: jaki szampon 13.09.05, 09:03 Witam A jakiego szamponu używałaś dotychczas i używasz obecnie? Mycie po dwóch dniach nie jest sprawą nadzwyczajną. Tak jak myjemy się codziennie, tak samo trzeba myć włosy w miarę ich zabrudzenia. Jeśli stosujesz delikatny szampon możesz to robić codziennie. Od samego mycia (szamponem i wodą) włosy się nie niszczą. Ważne jednak jest aby używany szampon nie wysuszał włosów i skóry głowy (łatwo to zaobserwować już po pierwszym myciu, wystarczy dotknąć włosy i stwierdzić czy są miękkie czy suche w dotyku, czy skóra głowy jest napięta, swędzi, czy też jest w normie). Musisz rozpoznać, czy masz włosy nadmiernie przetłuszczające się czy normalne, które po dwóch dniach wymagają mycia. Od tego będzie zależał dobór odpowiedniego szamponu. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś