karusia28 18.08.05, 14:06 wiem ze moze to nie to forum ale....?powiedzcie kobietki jakie czytacie babskie gazety?macie jakies stale ktore czytacie co miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La Re: gazety IP: *.prenet.pl 18.08.05, 14:08 co miesiąc, od kiedy tylko się ukazała... GLAMOUR a od niedawna Hot moda&shopping Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_t2 Re: gazety 18.08.05, 14:13 "Twój Styl" ale już chyba zakończę z nim romans i przerzucę się na "Marie Clair" - odzwyczaiłam się od kupowania większej ilości babskich gazet,choć nie było to łatwe. "Elle decoration", "Cztery Kąty" - nie wiem czy babskie ale czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 2 Re: gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:35 oczywiscie cosmopolitan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: gazety IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 18.08.05, 17:59 glamour, cosmopolitan, "super linia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __stacey__ Re: gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:04 Hmm dla mnie pisma typu "Elle',"Cosmopolitan"itp.sa nie do czytania,ale nie moge za siebie gdy glamour widze-tyle obrazków;P Odpowiedz Link Zgłoś