Gość: Ewelina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 18:42 Bardzo proszę o opinie na temat soczewek Radiance firmy Ciba Vision :)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzydziestka+ Re: Soczewki Ciba Vision Radiance IP: 57.66.193.* 25.08.05, 10:05 na pewno nie będę obiektywna :) każdemu pasuje co innego, ale ja ich więcej nie kupię wcale nie wyglądają na oku tak fajnie jak prezentowane na reklamach :) jak zobaczyłam jak wygląda soczewka to sprawdzałam 3 razy czy napewno jest to ten typ który zamówiłam poza tym przez dwa !!! dni miałam problem zanim przyzwyczaiłam sie do tych soczewek...miałam wrażenie ,że widzę przez mgłę muszę zawsze kupować 2 opakowania, bo niestety mam potrzebę innej korekcji na każdym oku, więc jakoś przemęczyłam się prawie 2 miesiące, ale jeszcze przed końcem "ważności" soczewek wywaliłam do kosza uffff nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Soczewki Ciba Vision Radiance IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 11:26 Oo, no to się zmartwiłam :( Nastawiłam się, że kupię sobie coś fajnego (chciałam odcień Moonlight), a tu nic z tego. Bardzo dziękuję za opinię, niedługo wyjeżdżam w góry i nie wyobrażam tam sobie męczyć się z soczewkami... Zostanę przy tych "sprawdzonych" :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakk Re: Soczewki Ciba Vision Radiance IP: *.crowley.pl 25.08.05, 13:04 nie lubie Ciba Vision - używałm innych tej firmy ale też na długo przed końcem zużycia wyminiłam na nowe Odpowiedz Link Zgłoś