opaska 29.08.02, 14:24 Znacie jakies naprawde dobre kosmetyki, najchętniej serum lub kremy na noc do twarzy i okolic oczu, ktore mozna stosowac w tym wieku?. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mela Re: pielęgnacja po 50-tce? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 14:29 Ostatnio kupowałam dla mamy w aptece krem Fadiamone z fitohormonami, właśnie przeznaczony dla kobiet po 40 roku życia. Krem jest w tubce i kosztuje ok. 75 zł. Efekty naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pielęgnacja po 50-tce? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.08.02, 22:19 Ja używam kremu dynamicznego Dr Nona, działa rewelacyjnie ale jest drogi, ponad 200 zl. Zmarszczek nie mam prawie wcale (a lat prawie 50...)efekt jak po dobrym liftingu czy laserze. Odpowiedz Link Zgłoś
opaska Re: pielęgnacja po 50-tce? 30.08.02, 11:53 Ooo! brzmi bardzo ciekawie, a gdzie mozna go kupić? A może mają jeszcze inne kosmetyki np. maseczki? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pielęgnacja po 50-tce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 11:56 www.drnona.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pielęgnacja po 50-tce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 22:40 Najlepiej żeby krem zawierał: fitohormony, retinol, wit. C i E, aktywatory syntezy kolagenu, przeciwutleniacze, np. polifenole. W grę wchodzą, np. Novadiol, Lift Activ Nuit, Krem-Maska na noc Fitocitrus AA, ..... Odpowiedz Link Zgłoś