Dodaj do ulubionych

rozswietlacze

IP: *.biuro.elektra.un.pl / 192.168.1.* 31.08.02, 19:18
poleccie mi jakies dobre rozświetlacze(prosilabym z cenami),a tak pozatym co
o nich myślicie
Obserwuj wątek
    • silie Re: rozswietlacze 31.08.02, 19:31
      Temat niby wałkowany 100 razy, ale wciąż mówimy głównie o czymś z brokatem,
      drobinakmi itd., a stricte rozświetlacza ciągle nie widać.
      Oczywiście poza Spotlight EL, ale powiedzmy, że porady z niższej półki są
      wysoce wskazane.
      Duuuuużo dobrego słyszałam o rozświetlaczu Lancoma "Touche Liberte" z kolekcji
      makijażu "Oz". Może ktoś tu używa?

pzdr, s.
      • Gość: eve Re: rozswietlacze IP: *.pl 31.08.02, 20:40
        revlon ma całą serię rozświetlczy (lotiony , pudry, cienie do powiek w kremie) -
        seria SKINLIGHTS. Spotlight EL jest różowy, kupiłam za namową koleżanki, potem
        jej oddałam. Kolor złoto-beżowy z serii Revlonu o wiele bardziej mi odpowiada.
        Stosuję go na wieczór podkreślając kości policzkowe, obojczyki itd. Dobra
        rzecz, ale trzeba zachować umiar.
        • Gość: palumpalum do sillie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 20:48

sillie, czy ty jesteś studentką, tak mi się coś kojarzy z czerwcowych postów?
          • g_andzia Re: do sillie 31.08.02, 20:58
            polecam wam rozświetlacz eveline. na buzi wygląda tak jak spotlight, nie
            drobinki czy brokat tylko właśnie taki ładny połysk a la wnętrze muszli:)
            uzywam go teraz zamiast podkładu i naprawde nie widzę róznicy:)))) nie wiem,
            ile kosztuje i gdzie go kupić, bo dostałam jako nowość. w ogóle ta eveline to
            sympatyczna firma, lubię też jej błyszczyki:)
            • Gość: Apia Re: do sillie IP: *.1-200-80.adsl.skynet.be 31.08.02, 22:55
              Wiecej informacji o tym rozswietlaczu i o firmie Eveline: www.eveline.pl
            • Gość: agul gAndzia! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.09.02, 10:44
              gAndziu, czy Ty sobie zainstalowałaś w końcu net w domku czy tak harujesz w
              pracy weekendami??:-) Pytam z czystej kobiecej ciekawości:))
              • Gość: gAndzia Re: gAndzia! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 11:18
                Gość portalu: agul napisał(a):

> gAndziu, czy Ty sobie zainstalowałaś w końcu net w domku czy tak harujesz w
                > pracy weekendami??:-) Pytam z czystej kobiecej ciekawości:))

ja kompa i net zawsze miałam, ale się umówiliśmy z moim narzeczonym, że nie
                bedziemy serfować po południu i wieczorami (on pracuje na kompie), wiec nigdy
                nie wchodziłam z domciu. ale teraz wyjechał do rodzinki, hihi:))) wiec to
                chwilowo tylko:)
                • Gość: agul Re: gAndzia! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.09.02, 11:20
                  Aaaa... jasne:-)
          • silie Re: do sillie 31.08.02, 22:25
            Tak, jestem studentką, a o co chodzi?
            s.
        • Gość: okęciak Re: rozswietlacze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 12:55
          Gość portalu: eve napisał(a):

> revlon ma całą serię rozświetlczy (lotiony , pudry, cienie do powiek w
          kremie)
          > -
          > seria SKINLIGHTS. Spotlight EL jest różowy, kupiłam za namową koleżanki,
          potem
          >
          > jej oddałam. Kolor złoto-beżowy z serii Revlonu o wiele bardziej mi
          odpowiada.
          > Stosuję go na wieczór podkreślając kości policzkowe, obojczyki itd. Dobra
          > rzecz, ale trzeba zachować umiar.

seria skinlights zostala rozszezona o korektory blyszczyki do ust i dwa cienie
          do oczat
    • silie Re: rozswietlacze - Do gAndzi 01.09.02, 14:55
      Weszłam na stronkę Eveline, a tam o rozświetlaczu piszą, że zawiera drobinki
      złota i składniki opalizujące; to drugie ok, ale pisałaś, że własnie ten
      rozświetlacz nie zawiera drobinek złota??

A wlaściwie to ten temat powinnyśmy zamknąć, bo chyba idealne i w dość dobrej
      cenie są wszelkie cudeńka z Revlona-SkinLights, tylko kompletnie o nich
      zapomniałam...;))))) Daaaawno nie łaziłam po sklepach;)
      pzdr, s.
      • Gość: gAndzia Re: rozswietlacze - Do gAndzi IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 11:22
        pisałam o tym, co widze na buzi - żadnego złota nie dostrzegam, ale może w
        takim razie wypróbuj na rączce przed kupnem.
    • Gość: ania Re: rozswietlacze IP: 217.98.124.* 02.09.02, 09:38
      Dla the best jest Touch Eclat YSL-ok115 zł, traktowany też czasem jako
      korektor, natomiast nie polecam rozświetlacza YR, powiduje fatalne błyszczenie
      a nie rozświetlenie!
    • Gość: mala Re: rozswietlacze IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.02, 10:51
      jaka jest cena rozswietlacza eveline?dzieki.
      • Gość: palumpalum do sillie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:19
        a bo tak skojarzyły mi sie twoje posty,m zdaje się, że miałąs handre w
        czerwcu ?nie wiem czemu tak mi się skojarzyło...... pewnie zwróciłam uwage na
        twoje posty, nie wiem czemu.
        • silie Re: do sillie 03.09.02, 11:33
          Zgadza się, miałam chandrę, a od czerwca jeszcze parę wiekszych dołów.
          Życie aktualnie znowu mi dołożyło, ale jeszcze sie trzymam;)))
          Pozdrawiam Cię, s.
        • Gość: gAndzia rozświetlacze IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 11:33
          obejrzałam rano ten rozświetlacz eveline - ma napisane faktycznie, że "z
          drobinkami złota", ale nie są to takie drobinki typu brokat tylko jakby
          zmielone - całośc daje efekt opalizujący na buzi na złotawy kolor (spotlight
          raczej rózowy).
          • silie Re: rozświetlacze-do gAndzi 03.09.02, 11:50
            Dzięki, o to właśnie mi chodziło.Ale np. do pracy się nie nadaje? Chyba za
            złoty?
            s.
            • Gość: gAndzia Re: rozświetlacze-do gAndzi IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 12:06
              efekt jest tak dyskretny, że uzywam tego na dzień, zamiast podkładu (teraz,
              latem), ale to pewnie kwestia jak się bedziesz czuła, no i jaka to praca:)
            • Gość: gAndzia Re: rozświetlacze-do gAndzi IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 12:06
              efekt jest tak dyskretny, że uzywam tego na dzień, zamiast podkładu (teraz,
              latem), ale to pewnie kwestia jak się bedziesz czuła, no i jaka to praca:)
              • silie Re: rozświetlacze-do gAndzi 03.09.02, 12:31
                Praca jak praca, sekretarka;))
                s.
                • Gość: gAndzia Re: rozświetlacze-do gAndzi IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 12:35
                  chodziło mi o rygory w niej:) wypróbuj, ale wydaje mi sie, że efekt jest tak
                  delikatny, że nikt nie zauważy tych drobienk,a wszyscy, że "ładnie dziś
                  wygladasz":)))
                  • Gość: Alicja Re: rozświetlacze-do gAndzi IP: 217.96.36.* 03.09.02, 12:46
                    A ja nie mogę znaleźc na stronie www. eveline.pl żadnych informacji o których
                    piszecie wyżej!! Gdzie one są?
                    • silie Re: rozświetlacze-do gAndzi 03.09.02, 13:25
                      W menu "Kosmetyki do makijażu" jest: Emulsje rozświetlające do twarzy i ciała.
                      I własnie to ten rozświetlacz, jest w tubce.
                      pzdr, s.
                      • tooya Re: rozświetlacze-do gAndzi 03.09.02, 13:27
                        silie napisała:

> W menu "Kosmetyki do makijażu" jest: Emulsje rozświetlające do twarzy i ciała.
                        > I własnie to ten rozświetlacz, jest w tubce.
                        > pzdr, s.

Dzięki, myślałam, że to puder.......
          • Gość: toolie Re: rozświetlacze IP: 195.116.133.* 03.09.02, 13:23
            A gdzie kupilas ten rozswietlacz firmy Eveline? Szukam go juz od miesiaca i
            nigdzie nie moge dostac.
            • Gość: calineczka Re: rozświetlacze IP: *.jeremi.pl 03.09.02, 15:03
              Ja z kolei uzywam sztyftu rozswietlajacego firmy Rimmel. Sa 2 odcienie do
              wyboru. Ja kupilam ten jasniejszy. Jest bardzo wydajny, mam go juz od jakichs 2
              miesiecy i jego zuzycie jest minimalne, chociaz stosuje go prawie codziennie.
              Kosztowal ok 20 zl.
    • Gość: Coco Re: rozswietlacze IP: 217.153.77.* 03.09.02, 16:13
      gAndziu mam pytanko?
      ty masz kolor gold czy orange?

Pani w tej firmie powiedziala, ze maja 2 rodzaje tego rozswietlacza.
      Podobno posiadaja jescze jakis brazujacy balsamik (zobaczylam na stronie)
      czy ktos wie jak dziala?
      • g_andzia Re: rozswietlacze 03.09.02, 17:10
        ja mam gold:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka