Dodaj do ulubionych

kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową

31.08.05, 19:47
Kosmetyczka mi poleciła abym, czegoś takiego poszukała w sklepach.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.chello.pl 31.08.05, 20:10
      avene?
    • Gość: Midi Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 21:18
      Doraźnie (lekarka poleciła przy łojotoku, mam 31 lat) seria T Pharmaceris
      (kremy Octopirox i Sebostatic, maseczka Salicam). Jak sobie podleczysz, to
      potem już jakieś przeciwstarzeniowe mozna zacząć :) Ja czekam na razie na
      efekty kuracji...
      • mandana Midi 31.08.05, 21:19
        prosze powiedz mi, co to jest za rodzaj maseczki?
        dziekuje:)
        • Gość: Midi Re: Midi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 11:08
          Normalna maseczka oczyszczająco-ściągająca o działaniu nawilżającym (podobno!
          ja akurat tego jeszcze nie czuję, ale też nie wysusza) do skóry z łojotokiem.
          Nakłada się na niecałe 10 minut, a potem zmywa tonikiem. Mi lekarka kazała 2
          razy w tyg. po peelingu, jest lepiej już teraz, chociaż dopiero zaczęłam. Mam
          nadzieję, że w ciągu miesiąca mi przejdzie... Na stronie Erisu (www.eris.pl) w
          Pharmaceris w serii T jest o niej więcej.
          • mandana Midi, dziekuje Ci bardzo:) n/t 01.09.05, 12:45
      • Gość: zdenka55 Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: 195.10.3.* 01.09.05, 12:33
        ja mam lat 28 i ciagle problemy ze skora. nie mam cery tlustej, raczej wrazliwa
        i miejscami przesuszana czasem. polecam ci jak najdelikatniejsze kosmetyki - na
        swojej skorze zauwazylam ze typowe kosmetyki przeciwtradzikowe tylko pogorszaja
        problem.

w poscie powyzej ktos napisal Avene. ja potwierdzam. uzywam zelu do mycia
        twarzy Cleanance, kremu nawilzajacego do skory mieszanej wrazliwej, wody w
        sprayu. wszystko sprawdza sie swietnie. z kremu polecam tez Toleriane La Roche
        Posay.
    • Gość: Promoartes [...] IP: 80.51.249.* 01.09.05, 19:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: AgaU Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.acn.waw.pl 08.09.05, 23:12
        zaczyna mnie denerwowac, ze 'marek' ciagle reklamuje swoja cudowna pomade

('nawilżający krem do cery - pozwala na długo cieszyć się świeżością
        nadaje się do rozgrzewającego masażu stawów
        jako ochronny krem do rąk
        do golenia zamiast pianki (która często podrażania skórę)'),

niezaleznie od tresci watku.
        adminie - reklamie na forum mowimy 'nie' - pamietaj;)
        • Gość: monias1 Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: 217.97.133.* 09.09.05, 08:15
          na pewno jakis bubel chce wcisnac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka