a.bc 31.08.05, 19:47 Kosmetyczka mi poleciła abym, czegoś takiego poszukała w sklepach. Jak Wy sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.chello.pl 31.08.05, 20:10 avene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 21:18 Doraźnie (lekarka poleciła przy łojotoku, mam 31 lat) seria T Pharmaceris (kremy Octopirox i Sebostatic, maseczka Salicam). Jak sobie podleczysz, to potem już jakieś przeciwstarzeniowe mozna zacząć :) Ja czekam na razie na efekty kuracji... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Midi 31.08.05, 21:19 prosze powiedz mi, co to jest za rodzaj maseczki? dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Re: Midi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 11:08 Normalna maseczka oczyszczająco-ściągająca o działaniu nawilżającym (podobno! ja akurat tego jeszcze nie czuję, ale też nie wysusza) do skóry z łojotokiem. Nakłada się na niecałe 10 minut, a potem zmywa tonikiem. Mi lekarka kazała 2 razy w tyg. po peelingu, jest lepiej już teraz, chociaż dopiero zaczęłam. Mam nadzieję, że w ciągu miesiąca mi przejdzie... Na stronie Erisu (www.eris.pl) w Pharmaceris w serii T jest o niej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenka55 Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: 195.10.3.* 01.09.05, 12:33 ja mam lat 28 i ciagle problemy ze skora. nie mam cery tlustej, raczej wrazliwa i miejscami przesuszana czasem. polecam ci jak najdelikatniejsze kosmetyki - na swojej skorze zauwazylam ze typowe kosmetyki przeciwtradzikowe tylko pogorszaja problem. w poscie powyzej ktos napisal Avene. ja potwierdzam. uzywam zelu do mycia twarzy Cleanance, kremu nawilzajacego do skory mieszanej wrazliwej, wody w sprayu. wszystko sprawdza sie swietnie. z kremu polecam tez Toleriane La Roche Posay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promoartes [...] IP: 80.51.249.* 01.09.05, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: *.acn.waw.pl 08.09.05, 23:12 zaczyna mnie denerwowac, ze 'marek' ciagle reklamuje swoja cudowna pomade ('nawilżający krem do cery - pozwala na długo cieszyć się świeżością nadaje się do rozgrzewającego masażu stawów jako ochronny krem do rąk do golenia zamiast pianki (która często podrażania skórę)'), niezaleznie od tresci watku. adminie - reklamie na forum mowimy 'nie' - pamietaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: kosmetyki dla 30 latki z cera tradzikową IP: 217.97.133.* 09.09.05, 08:15 na pewno jakis bubel chce wcisnac Odpowiedz Link Zgłoś